- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
- Konu Sahibi Eylul_Izmir
-
Yaşadığımız tecrübelerArkadaşlar bunda ters bir durum göremiyorum ki, üst üste ilişki yaşamak hele daha yaşlılık yada sağlıkla ilgili sıkıntı yoksa normal bir durum olamaz mı ? Asıl konu hakkında fikir, görüş , önerileriniz yada yaşadığınız tecrübelerinizi paylaşabilirseniz gerçekten sevinirim.
Bu kk kadınları hiç sevişmiyor galiba baktım da yorumlara. Öcü görmüş gibi. Konuda dalga geçilecek pek bir şey göremedim ben. Kocişleriyle sadece sarılıp uyuyorlar çocukları da leylekler getiriyor galiba
KONU SAHİBİNİN EVLİ OLMAMASINA TEPKİLERİ ..
Moderncikler zinayı meşrulaştırma modernzm olduyoo benim hiç öyle bir tepkim olmadı..
ha inandırıcı gelmedi o ayrı..
Bunda inanılmıcak bir durum yok ki, bu durum gerçekten oldu ve gerçekten ilk defa böyle bir durumla karşılaştığımız için şu anda ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Ertesi günü hapı çok ciddi hormonsal zararlara yol açabileceğini söylemişti Kadın doğum uzmanı birdaha kullanmamam için tembihlemişti. O yüzden direk Ella kullanmadım.
Bunda inanılmıcak bir durum yok ki, bu durum gerçekten oldu ve gerçekten ilk defa böyle bir durumla karşılaştığımız için şu anda ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. Ertesi günü hapı çok ciddi hormonsal zararlara yol açabileceğini söylemişti Kadın doğum uzmanı birdaha kullanmamam için tembihlemişti. O yüzden direk Ella kullanmadım.
KONU SAHİBİNİN EVLİ OLMAMASINA TEPKİLERİ ..
Yani? O zaman keşke hiç yazmasaymışsınız.Erkek arkadaşla ilişkiye girmek zina sonuçta kocan değil ben yorum yapmıyım en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?