- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi halacocuksun
Merhaba sevgili kadınlar, malesef durum başlıktaki gibi ben daha yeni toparlaniyorum hayalini kurduğum mesleğe yeni atandım, bir sürü hayalim var belki ilerde çocuk isterim ama 10 yıl sonra 40 yaşımda ancak .birde 2 yaşında kızım var , hamileliklerim çok zor riskli geçiyor çocuklar prematüre doğuyor vücudum kaldırmıyor kısacası 3. Sü çok riskli olur dedi Dr hem benim hem bebek için sürekli kontrol gerekir dedi ...ben bebek hastasıyım çok severim ama kesinlikle maddi ve manevi olarak hazır değilim
Asıl sorum şu , alerjik bir bünyem var zaten hamileliklerim zor geçme sebebi bu ...bir alerjiden ne olur demeyin ölüme kadar yolu var doğum kontrol haplarini kullanamıyorum aşırı ödem oluyor boğazıma kadar şişiyorum ..
Şimdi ertesi gün hapıni alicam, antihistaminik ile birlikte sorum şu eğer çocuk olursa yinede bu ilaç yüzünden bir zarar olur mu çocuğa?
Asıl sorum şu , alerjik bir bünyem var zaten hamileliklerim zor geçme sebebi bu ...bir alerjiden ne olur demeyin ölüme kadar yolu var doğum kontrol haplarini kullanamıyorum aşırı ödem oluyor boğazıma kadar şişiyorum ..
Şimdi ertesi gün hapıni alicam, antihistaminik ile birlikte sorum şu eğer çocuk olursa yinede bu ilaç yüzünden bir zarar olur mu çocuğa?