prezervatiften spermin taşma olasılığı ya da hamile kalma ihtimali var mı

danteninyuregi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2025
104
2
13
düzenli ilişkim var biraz paranoyak bir insanım bu arada. prezervatif ile korunduk. içimdeyken boşaldı ama prezervatif takılıydı ucunda tabii ki yine de içimde şüphe oldu paranoyak biri olduğum için. prezervatifi yarısına kadar takabilmişti. ona da sordum dışarı taşmadı falan dedi ama sizce olabilir mi böyle ihtimal? reglime 6 gün var zaten pcos hastasıyım bazen erken regl oluyorum bazen geç

Benim bu gebeliğim prezervatif tasmasiyla oluştu, tasma olduysa gebelikte olabilir, gecikme olursa test yaparsınız, regl olursa zaten teste gerek yok
bazı kişiler taşma imkansız diyor bazıları olur dedi bilmiyorum sıvı benden miydi ondan mı gelmiş olabilir bilmiyorum içimdeyken geldi ama prezervatif vardı

Duzenlı ilişkim diyince nisan ayında da onla konu açıp ikinci hesap cart curt şimdi o değilse kafam karıştı . Eror verdim

Neyse , Hamile kalma olasılığı var .
ilk girdiğimde yırtılma hissi oldu dedi ama prezervatif değildir herhalde öyle birşey fark etmedik çünkü. taşma olasılığı oluyor mu bilmiyorum paranoyak biriyim biraz o da sıkıntı olmaz taşmadı falan dedi

Doğru şekilde kullanıldığında %98 oranında koruyuculuk sağlayan bir yöntem aslında. Fakat doğru kullanılmıyorsa %82’ye düşüyor. Erkekler maalesef doğru kullanma yöntemleri konusunda bilgisiz. Eğer paranoyak bir yapınız varsa birleşme öncesinde doğru şekilde kullanıp kullanmadığını kontrol edin bence.

prezervatifin ucunda hava duruyordu ilişki bittiği an çıktığında yani patlamış olsa gözle farkedilirdi demi

Hemde hep kullandığımız ürün yani, değişiklik olsa anlayacağım
Daha önce başka başlıkta yazmıştım. Benim yumurtalıklar başına buyruk, o yüzden ne zaman regl olacağım belli olmuyor. Hem avantaj hem dezavantaj. O yüzden böyle konuları okudukça ödüm patlıyor.

İlaç falna kullanma durumun yok mu, biz istemiyor değildik ama üst üste düşük yaşadığım için ara vermiştik bir sene falan sıkıntı yaşamadık, denesek mi diyorduk, öbür ay öbür ay diyordum stresten, planlarimiza uymadı kızım, nasibi varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…