- 30 Mart 2022
- 7.153
- 4.789
- 123
- Konu Sahibi danteninyuregi
-
Düzenli ilişkim dediğin şu ikinci hesabı olan şüphelendiğin çocuk değildir inş, ki yeni bir ilişkiydi dediğin
Kız bazen ben bu kulüpten korkuyorum ahahahahahahaSenı tehtit eden sevgilin mi ne ara düzenli ilişkin oldu
Yok benim kronik bir sorun ve çocuk istemediğim için doktorumla ilaç kullanmamama karar verdik. Böyle senede 1 falan regl oluyorum, çok rahatım hiç regl derdim yokİlaç falna kullanma durumun yok mu, biz istemiyor değildik ama üst üste düşük yaşadığım için ara vermiştik bir sene falan sıkıntı yaşamadık, denesek mi diyorduk, öbür ay öbür ay diyordum stresten, planlarimiza uymadı kızım, nasibi varmış
Aman Nörek bir öyleler bir böyleKız bazen ben bu kulüpten korkuyorum ahahahahahaha
Az değilsiniz
Bende de alışkanlık oldu
Enteresan konular açılınca hemen geçmişe gidiyorum bana da bulaştırdınız shshshs
Sağolasın, seninde Allah yardımcın olsun karambole gitme dikkat etYok benim kronik bir sorun ve çocuk istemediğim için doktorumla ilaç kullanmamama karar verdik. Böyle senede 1 falan regl oluyorum, çok rahatım hiç regl derdim yok
Ama işte bir şey olsa gecikme olmayacağı için anlamayacağım. Gençken kafam rahattı, yaş ilerledikçe "doğurana kadar anlamam ya ben" modu aktifleşti
Kızınız da sağlıkla yaşasın.
Hayır bir de prezervatifi yırttığımızı fark edince "amaan" deyip devam etmiş insanlarız. Yürek mi yedim naptım bilmiyorumSağolasın, seninde Allah yardımcın olsun karambole gitme dikkat et
Ay sorma çok kötü bi alışkanlık oldu ya bende de, ekstra mesai gerektiriyo çünküKız bazen ben bu kulüpten korkuyorum ahahahahahaha
Az değilsiniz
Bende de alışkanlık oldu
Enteresan konular açılınca hemen geçmişe gidiyorum bana da bulaştırdınız shshshs
Kesinlikle olabilir, ben evliyim prezervatif ile korunurken hamile kaldım öyle delik vs de yoktu eşim sonradan taşmış olabilir demiştidüzenli ilişkim var biraz paranoyak bir insanım bu arada. prezervatif ile korunduk. içimdeyken boşaldı ama prezervatif takılıydı ucunda tabii ki yine de içimde şüphe oldu paranoyak biri olduğum için. prezervatifi yarısına kadar takabilmişti. ona da sordum dışarı taşmadı falan dedi ama sizce olabilir mi böyle ihtimal? reglime 6 gün var zaten pcos hastasıyım bazen erken regl oluyorum bazen geç
Yarısına kadar takmış.Taşma nasıl oluyor çıkarırken bile zor çıkıyor baya sıkı oluyor aslinda
Doğurganlığın yüksek olsa şimdiye kadar ohooo başına neler gelirdi.zaten düşük olan doğurganlık 30 dan sonra daha da düşer.hem ilaç da kullanıyorsun.ben olsam aklımda hiçbir soru işareti olmazdı.Yok benim kronik bir sorun ve çocuk istemediğim için doktorumla ilaç kullanmamama karar verdik. Böyle senede 1 falan regl oluyorum, çok rahatım hiç regl derdim yok
Ama işte bir şey olsa gecikme olmayacağı için anlamayacağım. Gençken kafam rahattı, yaş ilerledikçe "doğurana kadar anlamam ya ben" modu aktifleşti
Kızınız da sağlıkla yaşasın.
Doğurganligim muhtemelen yok dedim ya zaten.Doğurganlığın yüksek olsa şimdiye kadar ohooo başına neler gelirdi.zaten düşük olan doğurganlık 30 dan sonra daha da düşer.hem ilaç da kullanıyorsun.ben olsam aklımda hiçbir soru işareti olmazdı.
Reglin gelsin diye ilaç kullanmıyor musun? Gerek görmedin mi?.Doğurganligim muhtemelen yok dedim ya zaten.
Ilac kullanmiyorum.
Senin zaten aklinda hic soru isareti yok da ben kurtajla ilgili senin kadar rahat olmadigim icin iste insan yine de bir endiseleniyor.
Hayir kullanmiyorum. Dogru duzgun regl olmuyorum. En son 2023 ocakta oldumReglin gelsin diye ilaç kullanmıyor musun? Gerek görmedin mi?.
Eee ne dediler sana pcos lu kişiler bile bu kadar az olmuyor.Hayir kullanmiyorum. Dogru duzgun regl olmuyorum. En son 2023 ocakta oldum
Reseptor direnci var. Beynin yumurtla sinyallerini yumurtaliklarim reddediyorEee ne dediler sana pcos lu kişiler bile bu kadar az olmuyor.
Hmm ilk defa duydum.doktorlar da ilk defa mı duymuş? Allah'tan çocuk istemiyorsun.ohh rahatsın.Reseptor direnci var. Beynin yumurtla sinyallerini yumurtaliklarim reddediyorkeyifleri gelince ayıp olmasin diye regl oluyorum.
Ergenlikten beri boyle oldugu icin gelisimde vs herhangi bir sorun yok, vucut adapte olmus. Yumurtaliklar veya rahimde de anatomik olarak sorun yok, küçülme, form bozuklugu vs gibi. Sadece regl olmam icin salgilanan hormonlar uzay boslugunda kayboluyor.
Çocukluğumdan beri endokrin takibindeyim. Yurtdisina genetik testler bile gitti. Kesin bir aciklamasi bulunamadi. Yani bu kadar hormon duzeni bozukken gelisimim nasil tamamen normal oldu, onu biz de bilmiyoruz
Disaridan ekstra hormon ilaciyla normal döngü olmasa da aralarda regl oluyorum ama doktorum cocuk düşünmüyorsam duzenli olarak hormon kullanip vücudumun dengesini bozmama gerek olmadigini söyledi. Ben de cocuk düşünmüyorum, o yuzden regl düzenini kendi haline bıraktık. Cunku regl olamamaya bagli herhangi bir sorun yasamiyorum. Oldugumda da zaten 3-4 gun normal kanama oluyor hatta sadece tamponla geciriyorum.
Normalde 2 yıl sekmezdi, yine 8-9 ayda bir olurdu ama bu sefer komple saldılar herhalde, amaan bi de regl mi olacagiz diye.
Mesajları sondan başa doğru okuyodum gece gece kafam basmadı bu prezervatif tasması da ne ola ki diyorum niye tasma takıyorlar ki prezervatife? Ben kullanmıyım en iyisi bu tasmayı diyeBenim bu gebeliğim prezervatif tasmasiyla oluştu, tasma olduysa gebelikte olabilir, gecikme olursa test yaparsınız, regl olursa zaten teste gerek yok
Ayy bazen düzenliyorum da, bazen uğraşmıyorum ama artık hepsini düzenlerim, "tasma" nedir, şimdi senin cevabını okuyunca ne tasması diye bende bı şok oldum ikinci de anladimMesajları sondan başa doğru okuyodum gece gece kafam basmadı bu prezervatif tasması da ne ola ki diyorum niye tasma takıyorlar ki prezervatife? Ben kullanmıyım en iyisi bu tasmayı diyeNerdeyse gogıl amcaya soracaktım ki ilk mesajı gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?