- Konu Sahibi Leylaveben
-
ALLAH anlayisli merhametli insanlarla karsilastirsin..hic sorun etme hayatini yaşamaya devam et asik oldugun adami belki sen herhangi bir huyundan dolayi istemiceksin???bilemezsinMoonlii
cevap için teşekkürler allah razı olsun tek umudum rabbim tabiki ama bu durum beni hep frenliyor kimden hoşlasam yada aşık olsam hep bu yüzden vazgeciyorum sanki bu benim imtihanım yanlızlığa mahkum edilmiş hissine kapılıyorum kimseyi üzmek istemiyorum yada budurum dan dolayı beni istemiyeceklerini düşünüyorum hep üzüyor beni ister istemez.
Moonlii
cevap için teşekkürler allah razı olsun tek umudum rabbim tabiki ama bu durum beni hep frenliyor kimden hoşlasam yada aşık olsam hep bu yüzden vazgeciyorum sanki bu benim imtihanım yanlızlığa mahkum edilmiş hissine kapılıyorum kimseyi üzmek istemiyorum yada budurum dan dolayı beni istemiyeceklerini düşünüyorum hep üzüyor beni ister istemez.
Aman onlar kendilerine baksın.biz de boyle yaratılmak istemezdik sonuçta ama bizim de kısmetimizde bu varmış.Vardır Allahın bir bildiği.evet yalniz değiliz bizim gibi belki daha çok kişi vardır eminim..bazen canın yansa da bu durumdan unutma hissettigin yaştasındir o yüzden moralini mümkün olduğunca bozma.yuksek tut.ben de çok kafama taktim bir çok şeyi ama değmez yani.önüne bakmak zorundasın.ve imkansız gibi görünse de ben umutluyum bi gün benimde bebişim olacak..sen de boyle düşün...burada yazılanları okumadan önce yanlız bende var die düşünüyordum çünkü etrafımdaki hiç kimse de duyulmamış görülmemiş bi durum kimse halinizden anlamıyor kimseyle konuşamıyorsunuz korkularınızı yaşadıklarınızı herkese basit bi durum gibi geliyor desteğiniz için çok teşekkür ederim gerçekten dr.lar çok moralimi bozdu benim her gittiğimde aşağaladılar resmen içlerinden biri fizyolojik olarak babannemden bile yaşlısın dedi düşünebiliyormusunuz(
canim oncelikle merhaba..neden psikolojini bozuyorsun..Bu sekilde yaklasma lutfen bende evlenmeden once bikiyodm durumumu ve esime evlenmeden yillar once soylemistim ve evlilik planimz yoktu..oda bana kimse bilemez ancak ALLAH bilir demisti ve tabiki cok üzülmüş ama asla bunun icin sendn vazgecmeyi dusunmedim dedi vazgecmedide..ailem mutsuz olucam die evlenmemi istemedi annem flort edin ama evlenmeyeyim mutsz olmamayim die cok mucadele etti ama kimseyi dinlemeyip evlendim iykidide boyle yapmisim..ben cok zor olucani dusunurken daha ilk tedavimde RABBIM bana yavrumu emanet etti..tüp ebek bile degil hatta asilama bike degil sadece yumurta takibi ile hamile kaldim düsünebiliomusun..ALLAH'tan iste RABBIM hakkimizda en hayirli olani nasip etsin de emin ol oylede olucaktir..Aslinda nede guzel bir sinav bizim icun tevekkül..Moralini bozma RABBIM dogru hayirli insani cikarsin karsina..
Ne zamandır evlisin peki.merhaba benimde adetim sadece ilacla oluyo.sadece ben varmisim gibi geliyor
cok zor bir durum kimseye anlatamiyorum konusamiyorum ..
seni cok iyi anliyorum...
evliyim ve bebegim olmasini istiyorum insallah olur Rabbim tüm isteyenlere nasip eder annelik duygusunu..
ve tek sorun buda degil esim alkol aliyo.... benimle ilgilenmiyor..
bizim anne olma ihtimalimiz vardir insallah..
Ne zamandır evlisin peki.
Herhangi bir tedavi yaptırdın mi yada öneren oldu mu sana.3 yildir evliyim
16 yasimda kemik erimesi vardi sonra ilac tedavisi oldum ama adet icin ilac verdiler hamilelik icin yeni basladik tedaviyeHerhangi bir tedavi yaptırdın mi yada öneren oldu mu sana.
Hangi şehirdesin kusura bakma böyle soruyorum ama merak ediyorum ben de sekiz aylık evliyim.yani su an bi tedavi olmuyorum da bi tedavi seçeneği var mi diye sormak istedim.16 yasimda kemik erimesi vardi sonra ilac tedavisi oldum ama adet icin ilac verdiler hamilelik icin yeni basladik tedaviye
Tabiki sorun böyle konusmak iyi geliyor Ben türkiyede degilim. Tüp bebek servislerini aradim orada umudum varmi diye gelin tedavi edelim diyorlar.Hangi şehirdesin kusura bakma böyle soruyorum ama merak ediyorum ben de sekiz aylık evliyim.yani su an bi tedavi olmuyorum da bi tedavi seçeneği var mi diye sormak istedim.
Benim fsh hormonum yuksek olduğundan tüp de olmuyor.eşimle donasyon hakkında konustuk.düzenli olarak ilacımı kullanıyorum regl için onun dışında bir şey yapmıyorum ben de.Tabiki sorun böyle konusmak iyi geliyor Ben türkiyede degilim. Tüp bebek servislerini aradim orada umudum varmi diye gelin tedavi edelim diyorlar.
Regl ilacin hangisi acaba.Benim fsh hormonum yuksek olduğundan tüp de olmuyor.eşimle donasyon hakkında konustuk.düzenli olarak ilacımı kullanıyorum regl için onun dışında bir şey yapmıyorum ben de.
Göğüs gelişimi normal değil tabi.divina kullanıyorum bi prof tavsiye etmişti ismini ilacın.fsh 20 den yukarı olunca tüp bebek olmuyor.premier amenore hastalarının da yuksek oluyor yeterli yumurta olmadığı için.bir de amh testi var onları da yaptırdım.Eğer sen de bi hastaneye gidersen bu testleri direk yapıyorlar zaten.Regl ilacin hangisi acaba.
Belki benimde yüksektir degerlerimi bilmiyorum bende.
Sen tüp bebek olmadigini nerden biliyorsun. Birde baska sorum daha. Özel olacak kusura bakmayin ama baska gelisim bozuklugu varmi
Canım yeni mi başladın ilacaKızlar benim şimdide adetsiz günÜm nerdeyse bir hafta qulaurista kullanıyorum şidi bende önceden cyclo proginova kullanıyordum ama artık dr a gitmeye korkar oldumacaba bunca yıl olmadığımın acısını mı çıkartıyor vücuduö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?