Primer Amenore (doğuştan menopoz)/ankara'da doktor adı lütfen..

Moonlii
cevap için teşekkürler allah razı olsun tek umudum rabbim tabiki ama bu durum beni hep frenliyor kimden hoşlasam yada aşık olsam hep bu yüzden vazgeciyorum sanki bu benim imtihanım yanlızlığa mahkum edilmiş hissine kapılıyorum kimseyi üzmek istemiyorum yada budurum dan dolayı beni istemiyeceklerini düşünüyorum hep üzüyor beni ister istemez.

Son düzenleme:
ALLAH anlayisli merhametli insanlarla karsilastirsin..hic sorun etme hayatini yaşamaya devam et asik oldugun adami belki sen herhangi bir huyundan dolayi istemiceksin???bilemezsin

Ben de sekiz ay önce evlendin premier amenoreliyim.hatta eşimle tanıştıktan bi ay sonra bu durumu konuştuk ve iki ay sonrasında da evlendik.zaman zaman tabi ki umutsuzluğa kapiliyo insan ki ben de evlenmeyi bile hayal etmiyordum.tüm kapılarımı kapattığım anda karşıma eşim çıktı ve evlendik.şuan herhangi bir tedavi görmüyorum.hatta donasyonu bile düşünüyoruz bakalım her şey kısmet..umutsuz yaşanmıyor o yüzden zamanı gelince bir bir yaşaman gerekenleri yaşarsın..ve sunu da unutma yalniz değilsin..

burada yazılanları okumadan önce yanlız bende var die düşünüyordum çünkü etrafımdaki hiç kimse de duyulmamış görülmemiş bi durum kimse halinizden anlamıyor kimseyle konuşamıyorsunuz korkularınızı yaşadıklarınızı herkese basit bi durum gibi geliyor desteğiniz için çok teşekkür ederim gerçekten dr.lar çok moralimi bozdu benim her gittiğimde aşağaladılar resmen içlerinden biri fizyolojik olarak babannemden bile yaşlısın dedi düşünebiliyormusunuz (

burada yazılanları okumadan önce yanlız bende var die düşünüyordum çünkü etrafımdaki hiç kimse de duyulmamış görülmemiş bi durum kimse halinizden anlamıyor kimseyle konuşamıyorsunuz korkularınızı yaşadıklarınızı herkese basit bi durum gibi geliyor desteğiniz için çok teşekkür ederim gerçekten dr.lar çok moralimi bozdu benim her gittiğimde aşağaladılar resmen içlerinden biri fizyolojik olarak babannemden bile yaşlısın dedi düşünebiliyormusunuz (

Aman onlar kendilerine baksın.biz de boyle yaratılmak istemezdik sonuçta ama bizim de kısmetimizde bu varmış.Vardır Allahın bir bildiği.evet yalniz değiliz bizim gibi belki daha çok kişi vardır eminim..bazen canın yansa da bu durumdan unutma hissettigin yaştasındir o yüzden moralini mümkün olduğunca bozma.yuksek tut.ben de çok kafama taktim bir çok şeyi ama değmez yani.önüne bakmak zorundasın.ve imkansız gibi görünse de ben umutluyum bi gün benimde bebişim olacak..sen de boyle düşün...

merhaba benimde adetim sadece ilacla oluyo.sadece ben varmisim gibi geliyor
cok zor bir durum kimseye anlatamiyorum konusamiyorum ..
seni cok iyi anliyorum...
evliyim ve bebegim olmasini istiyorum insallah olur Rabbim tüm isteyenlere nasip eder annelik duygusunu..
ve tek sorun buda degil esim alkol aliyo.... benimle ilgilenmiyor..
bizim anne olma ihtimalimiz vardir insallah..

Primer amerone miydi hic normal adet olmadiniz benim gibi ilacla sadece bende evliyim doktoro gittik yeni basladik tedaviye ne olacak ki hamile kalirmiyim acaba

Ne zamandır evlisin peki.

16 yasimda kemik erimesi vardi sonra ilac tedavisi oldum ama adet icin ilac verdiler hamilelik icin yeni basladik tedaviye
Hangi şehirdesin kusura bakma böyle soruyorum ama merak ediyorum ben de sekiz aylık evliyim.yani su an bi tedavi olmuyorum da bi tedavi seçeneği var mi diye sormak istedim.

Hangi şehirdesin kusura bakma böyle soruyorum ama merak ediyorum ben de sekiz aylık evliyim.yani su an bi tedavi olmuyorum da bi tedavi seçeneği var mi diye sormak istedim.
Tabiki sorun böyle konusmak iyi geliyor Ben türkiyede degilim. Tüp bebek servislerini aradim orada umudum varmi diye gelin tedavi edelim diyorlar.

Tabiki sorun böyle konusmak iyi geliyor Ben türkiyede degilim. Tüp bebek servislerini aradim orada umudum varmi diye gelin tedavi edelim diyorlar.
Benim fsh hormonum yuksek olduğundan tüp de olmuyor.eşimle donasyon hakkında konustuk.düzenli olarak ilacımı kullanıyorum regl için onun dışında bir şey yapmıyorum ben de.

Benim fsh hormonum yuksek olduğundan tüp de olmuyor.eşimle donasyon hakkında konustuk.düzenli olarak ilacımı kullanıyorum regl için onun dışında bir şey yapmıyorum ben de.
Regl ilacin hangisi acaba.
Belki benimde yüksektir degerlerimi bilmiyorum bende.
Sen tüp bebek olmadigini nerden biliyorsun. Birde baska sorum daha. Özel olacak kusura bakmayin ama baska gelisim bozuklugu varmi

Regl ilacin hangisi acaba.
Belki benimde yüksektir degerlerimi bilmiyorum bende.
Sen tüp bebek olmadigini nerden biliyorsun. Birde baska sorum daha. Özel olacak kusura bakmayin ama baska gelisim bozuklugu varmi
Göğüs gelişimi normal değil tabi.divina kullanıyorum bi prof tavsiye etmişti ismini ilacın.fsh 20 den yukarı olunca tüp bebek olmuyor.premier amenore hastalarının da yuksek oluyor yeterli yumurta olmadığı için.bir de amh testi var onları da yaptırdım.Eğer sen de bi hastaneye gidersen bu testleri direk yapıyorlar zaten.

Kızlar benim şimdide adetsiz günÜm nerdeyse bir hafta qulaurista kullanıyorum şidi bende önceden cyclo proginova kullanıyordum ama artık dr a gitmeye korkar oldum acaba bunca yıl olmadığımın acısını mı çıkartıyor vücuduö

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…