- Konu Sahibi Leylaveben
Sen doktora git bi bakalım ne diyecekCanım yeni mi başladın ilaca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen doktora git bi bakalım ne diyecekCanım yeni mi başladın ilaca
Ben de yedi sene kullandım cyclo yu son üç senedir de diğerini kullanıyorum.senin niye öyle oldu acaba ki.Hayır canım 12yıldır kullanıyorum ama son 1yıldır böyle oldu
canım bende senle aynı kaderi paylaşıyorum gerçekten çok zor bir durum insan evlenecek cesareti bulamıyor kendinde.bazen keşke bilmeseydim diyorum.söylemesem gönlüm razı değil karşımdaki ne haksızlık olurmu diye düşünüyorum söylesem istermisin diye..tabi verecek Allah evlenmeden bilemeyiz..Allah hepimize şifa versin inşallah.Merhabalar konu cok eski ama yeni dahil oldum bende primer ameore hastayim 28 yasinda ve bekarim bu durum beni kahrediyor. Hepiniz evlisiniz bende evlenmek istiyorum ama bu durumu nasil aciklayacagimi bilemiyorum karsımdaki insana, siz nasil soylediniz nasil tepkiler aldiniz lütfen yardimci olun çok korkuyorum psikolojm çok bozuldu![]()
Amin canim..canım bende senle aynı kaderi paylaşıyorum gerçekten çok zor bir durum insan evlenecek cesareti bulamıyor kendinde.bazen keşke bilmeseydim diyorum.söylemesem gönlüm razı değil karşımdaki ne haksızlık olurmu diye düşünüyorum söylesem istermisin diye..tabi verecek Allah evlenmeden bilemeyiz..Allah hepimize şifa versin inşallah.
merhaba arkadaşlar bende primer amenoreyim. hiç bir doktor umudumun olmadığını söylüyor. sürekli doktor değiştiriyorum. aynı hikayemi dinleyip olmaz deyip geçiştiriyorlar. tedavi gören arkadaşlar nereye gidiyor acaba? konu hakkında yardımcı olur musunuz?
evet evliyim 1 buçuk sene oldu evleneli. cyclo prognova diye bi ilaç var onu kullanarak adet görüyorum. düzenli olarak her ay kullanıyorum. bizimle ilgilenecek doktor arıyorum. inanıyorum ki ben bizimde bebeğimiz olacak yeterki inancımızı kaybetmeyelim. derdi veren yüce rabbim dermanını da verir.Evlimisiniz acaba benimde adetim olmuyor ve üzülüyorum cok
Kaç senedir kullanıyorsun ilacı.ben de doktor bulamadım ki çok araştırdım.en son donasyon önerdiler bana da öylece bekliyorum bakalım.evet evliyim 1 buçuk sene oldu evleneli. cyclo prognova diye bi ilaç var onu kullanarak adet görüyorum. düzenli olarak her ay kullanıyorum. bizimle ilgilenecek doktor arıyorum. inanıyorum ki ben bizimde bebeğimiz olacak yeterki inancımızı kaybetmeyelim. derdi veren yüce rabbim dermanını da verir.
Canım sana hangi tahliller yapılarak teşhis konuldu. Doktorlar bir açıklamada yapmıyor.Direk böylesin diyip kestirip atıyorlar. Bana doktorum kan tahlilinde teşhis koydu.Laparoskopi ile de bakayım dedi bekar olduğum için istemedim.Fsh yüksekliğinden kaynaklanıyor heralde bizimkisi.Hayıt otu iyi geliyormuş diye duydum.Ona başlayacağım bende. Umudumuzu kaybetmeyelim arkadaşlar.Dua edelim. Doktorların demesiyle olacak şey değil. Allah isterse herşey olur.merhaba arkadaşlar bende primer amenoreyim. hiç bir doktor umudumun olmadığını söylüyor. sürekli doktor değiştiriyorum. aynı hikayemi dinleyip olmaz deyip geçiştiriyorlar. tedavi gören arkadaşlar nereye gidiyor acaba? konu hakkında yardımcı olur musunuz?
Ultrasonda yumurtalık boyutuna bakarak da anlayabiliyorlar.tabi fsh ve amh testlerine de bakılıyor.ona gore teşhis koydular bana da.Canım sana hangi tahliller yapılarak teşhis konuldu. Doktorlar bir açıklamada yapmıyor.Direk böylesin diyip kestirip atıyorlar. Bana doktorum kan tahlilinde teşhis koydu.Laparoskopi ile de bakayım dedi bekar olduğum için istemedim.Fsh yüksekliğinden kaynaklanıyor heralde bizimkisi.Hayıt otu iyi geliyormuş diye duydum.Ona başlayacağım bende. Umudumuzu kaybetmeyelim arkadaşlar.Dua edelim. Doktorların demesiyle olacak şey değil. Allah isterse herşey olur.
Canım sen sadece bir doktora mı gittin her doktor farklı birşey diyebiliyor çünküUltrasonda yumurtalık boyutuna bakarak da anlayabiliyorlar.tabi fsh ve amh testlerine de bakılıyor.ona gore teşhis koydular bana da.
kesinlikle canım sana katılıyorum. daha cumartesi günü doktora giitim hormonlarımın testini istedim nedenini sordu bi anlattım tamam olmaz uğraşma. bu kadar basit mi bizim rahaysızlığımı anlamıyorum. o yüzden iyi bi doktor bulmak istiyorum. bizimle uğraşabilecek.Canım sana hangi tahliller yapılarak teşhis konuldu. Doktorlar bir açıklamada yapmıyor.Direk böylesin diyip kestirip atıyorlar. Bana doktorum kan tahlilinde teşhis koydu.Laparoskopi ile de bakayım dedi bekar olduğum için istemedim.Fsh yüksekliğinden kaynaklanıyor heralde bizimkisi.Hayıt otu iyi geliyormuş diye duydum.Ona başlayacağım bende. Umudumuzu kaybetmeyelim arkadaşlar.Dua edelim. Doktorların demesiyle olacak şey değil. Allah isterse herşey olur.
Canım senin fsh kaç benim 16kesinlikle canım sana katılıyorum. daha cumartesi günü doktora giitim hormonlarımın testini istedim nedenini sordu bi anlattım tamam olmaz uğraşma. bu kadar basit mi bizim rahaysızlığımı anlamıyorum. o yüzden iyi bi doktor bulmak istiyorum. bizimle uğraşabilecek.
en son 36 canımC
Canım senin fsh kaç benim 16
İnşallah düşer canım ben çok okudum burda fsh yüksek olupta düşenlerien son 36 canım
Doktorlar uğraşmak istemiyorlar bence. Ben iki doktora gittim.Senin fsh kaç ve yaşın kaçdoktor sayısını unuttum inan ki o kadar çok yani.daha eski tahlilleri görüp olmaz diyorlar.yenisini benim isteğimle yapan yaptı.ama durum vahim tabi.yumurtalıklar neredeyse hic calismiyo.
Fsh 36 yaşımda 25 canım.biraz ben de tam bir tedaviye başvurmadım sürekli donasyondan başka çaren yok dedikleri için.çünkü amh da 0.01.uğraşacak bir doktor olsa belki ben de sabırla tedavi için uğraşırım.Doktorlar uğraşmak istemiyorlar bence. Ben iki doktora gittim.Senin fsh kaç ve yaşın kaç
Doktorum bana tedavisi yok dedi ama teknoloji sürekli gelişiyo ilerde ne olur bilemeyiz dedi başka bir doktor da donasyonu önermişti.Bende 22 yaşındayım. Daha yaşımız genç bakalım canım donasyon değil o çocuk bizden olmuyo ki Allah verirse kendimizinkinden versin ben böyle düşünüyorum.Evlimisin sende?Fsh 36 yaşımda 25 canım.biraz ben de tam bir tedaviye başvurmadım sürekli donasyondan başka çaren yok dedikleri için.çünkü amh da 0.01.uğraşacak bir doktor olsa belki ben de sabırla tedavi için uğraşırım.