Primer Amenore (doğuştan menopoz)/ankara'da doktor adı lütfen..

Doktorum bana tedavisi yok dedi ama teknoloji sürekli gelişiyo ilerde ne olur bilemeyiz dedi başka bir doktor da donasyonu önermişti.Bende 22 yaşındayım. Daha yaşımız genç bakalım canım donasyon değil o çocuk bizden olmuyo ki Allah verirse kendimizinkinden versin ben böyle düşünüyorum.Evlimisin sende?
Evliyim canım.tabi ki de allah kendi cocugumuzu doğurmayı nasip etsin ama insanın içindeki çocuk özlemi büyüdükçe donasyona da sıcak bakıyor.sadece esimin bu sürece hazır olduğuna kanaat etmem lazım.

Doktorum bana tedavisi yok dedi ama teknoloji sürekli gelişiyo ilerde ne olur bilemeyiz dedi başka bir doktor da donasyonu önermişti.Bende 22 yaşındayım. Daha yaşımız genç bakalım canım donasyon değil o çocuk bizden olmuyo ki Allah verirse kendimizinkinden versin ben böyle düşünüyorum.Evlimisin sende?
Sen evli misin peki

Evliyim canım.tabi ki de allah kendi cocugumuzu doğurmayı nasip etsin ama insanın içindeki çocuk özlemi büyüdükçe donasyona da sıcak bakıyor.sadece esimin bu sürece hazır olduğuna kanaat etmem lazım.
Haklısın canım iki taraf içinde zor. Umarım bizim için mucizeler gerçek olur da donasyona gerek kalmaz.Eşin ne diyor bu işe? Ben evli değilim cesaret edemiyorum.

Haklısın canım iki taraf içinde zor. Umarım bizim için mucizeler gerçek olur da donasyona gerek kalmaz.Eşin ne diyor bu işe? Ben evli değilim cesaret edemiyorum.
Esim ne gerekiyorsa yapalım diyor ama donasyon kıbrısta olduğu için gidip gelmeler pek ona gore değil.cabuk sıkılır o yüzden hazır olması gerekiyor canım.

Seni gerçekten sevem değer veren biri olursa inan bu rahatsizligimiz sorun olmaz.yani en azından benim için öyle oluyor.ama ben zaten kendi kendimi yiyip bitiriyorum.

Ewet canim adet olmadim 14 yasinda sonra tedavide kemik erimesi denildi ilacla oldum hep cycl.... Diye bir ilac 25 yasindayim 3 bucuk yillik evliyim ve cok istedigim anne olmak hayirlisiyla

Ewet canim adet olmadim 14 yasinda sonra tedavide kemik erimesi denildi ilacla oldum hep cycl.... Diye bir ilac 25 yasindayim 3 bucuk yillik evliyim ve cok istedigim anne olmak hayirlisiyla
Tüp bebek denediğine göre senin fsh düşük o zaman. Hadi bakalım hayırlısı inşallah mutlu haberlerle gelin bize de umut olun..

Yok bilmiyorum ben tam tedaviye baslamadim. Degerler yuksek dedi kadin dogum yurt disindayim burada zor oluyor benim icin tam bilmiyorum

Yok bilmiyorum ben tam tedaviye baslamadim. Degerler yuksek dedi kadin dogum yurt disindayim burada zor oluyor benim icin tam bilmiyorum
Yurtdışında mı oturuyorsun canım. Oradaki hastahane doktorlar nasıl.Türkiyede de bu hastalık için pek yardım eden doktor yok.

Yurt disindayim ama dil önemli zor oluyor daha yeni basladim tedaviye. Doktorlar iyi ama yavas oluyor

Selam kızlar napıyosunuz yokmu bir gelişme ?

Adetim in 2.günü hormonlarımı tekrar ölçtürüp başka bir doktora gidicem bir umut..Sonra ona göre hayıt otuna başlıyacam bakalım hayırlısı..
Ben de tahlillerimi doktora gösterdim ki fsh yuksek amh düşükten de düşük.bu arada smear testi yapıldı sonucunu bekliyorum iste.uzun zamandır ilaç kullandığım için karaciğerlere bakılacak yağlanma gibi bi problem var mi diye.randevu aldım bekliyorum.onun dışında ben de bir gelişme yok canım.

Hormon seviyelerin nasıl peki canım.fsh amh yada diğerleri
Fsh 16 ydi en son ama adet kesildikten sonra gitmiştim amh ise hiç ölçülmedi canım. Tahlil olayım değerlerde bir değişiklik olursa paylaşırım burda.

Back
X