Primer Amenore (doğuştan menopoz)/ankara'da doktor adı lütfen..

Ben de tahlillerimi doktora gösterdim ki fsh yuksek amh düşükten de düşük.bu arada smear testi yapıldı sonucunu bekliyorum iste.uzun zamandır ilaç kullandığım için karaciğerlere bakılacak yağlanma gibi bi problem var mi diye.randevu aldım bekliyorum.onun dışında ben de bir gelişme yok canım.
Evet canım sende cylo yu kullanıyordun değilmi 3 ayda bir bakılması gerekiyormuş karaciğer için. Amh kaçtı senin bu arada?

7 sene kullandım ama son üç yıldır divina kullanıyorum canım amh 0.01 berbat yani
Evet iyi değil ama berbatta denilemez o amh ile hamile kalan var canım.Ya bi site buldum bizim için eğer izin verilirse paylaşıcam burda.

Kızlar bugün bir doç. Doktorla konuştum. Tahlilimi gösterdim primer amenore gibi gözükmüyor dedi ama uzaktan bişey diyemem dedi. Kendisinden randevu alıp ona gidicem bakalım.

Ayy unutmuşum ben burayı:KK51: tatlım doktor tahlil bile yapmadı bi tanıdığım gidiyordu o doktora benim durumumu anlatmış o da sen böylesin kabul et otur aşağı doktor doktor da gezme boşuna dedi aynen böyleo_O

Şimdi ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama ilacı bıraktım hayıt otu içiyorum bir hafta oldu bir gelişme olursa yazarım.

ne beklenebilirdi zaten inanki hiç şaşırmadım :) çünkü defalarca aynı sözü aynı cümleleri duydum. allah büyüktür arkadaşlar :)

ne beklenebilirdi zaten inanki hiç şaşırmadım :) çünkü defalarca aynı sözü aynı cümleleri duydum. allah büyüktür arkadaşlar :)
Sırf bu yüzden artık doktora gitmek istemiyorum. Aynen Allah büyüktür umut kesilmez.

Ayy unutmuşum ben burayı:KK51: tatlım doktor tahlil bile yapmadı bi tanıdığım gidiyordu o doktora benim durumumu anlatmış o da sen böylesin kabul et otur aşağı doktor doktor da gezme boşuna dedi aynen böyleo_O
ayyy okudukca boyle seyleri cildiiriorum..banada ilk 14 yasimda teshis koyan ve tedavimi devam ettiren dr.um capa tip fakultesi profu senin tup bebekle falanda cocugun olmaz demisti ve nisanliydim yikilmistimm...Gittigim her dr.da daha once gittigim dr.u sordugunda adini soyluodum vardr hocamizin bi bildigi diyolardi cunku dr.larin %80 i capadan mezun yada asistanliklarini orda yapmislar orda uzman olmuslar vs.. hepsi onun ögrencileriydi...Ama RABBIM ol dedi ve oldu pesini birakmayin kizlar size adres veriorum imkani olan gitsin İstanbul Fulya Cankat Kadin Sagligi Merkezi Dr.Cihan Erdogdu yada Erhan Cankat Ankaradanda gelip gidebilirsinz İzmirdenden Vandanda Muştanda dr.nuz icinize sinmiyorsa bizim gibi vakalari daha once tedavi etmediyse lutfen baska dr.lar arastirin

Muayene ucreti en son 210 tlydi para goz degiller oyle olsa bana tek yumurtama tup bebek yaparlardi ke di halinizde deneyelim tek yumurta cok riskli maddi manevi yipranmayin demezlerdi..umudumu kullanirlardiii

ayyy okudukca boyle seyleri cildiiriorum..banada ilk 14 yasimda teshis koyan ve tedavimi devam ettiren dr.um capa tip fakultesi profu senin tup bebekle falanda cocugun olmaz demisti ve nisanliydim yikilmistimm...Gittigim her dr.da daha once gittigim dr.u sordugunda adini soyluodum vardr hocamizin bi bildigi diyolardi cunku dr.larin %80 i capadan mezun yada asistanliklarini orda yapmislar orda uzman olmuslar vs.. hepsi onun ögrencileriydi...Ama RABBIM ol dedi ve oldu pesini birakmayin kizlar size adres veriorum imkani olan gitsin İstanbul Fulya Cankat Kadin Sagligi Merkezi Dr.Cihan Erdogdu yada Erhan Cankat Ankaradanda gelip gidebilirsinz İzmirdenden Vandanda Muştanda dr.nuz icinize sinmiyorsa bizim gibi vakalari daha once tedavi etmediyse lutfen baska dr.lar arastirin
Evet canım. Ya imkansız diye birşey yok ne mucizeler olmuş peygamberler bile buna örnek ya deseler tıbben tedavisi yok ama Allah isterse verebilir deseler tamam diyeceğim ama bu gittiğim doktorlar kendilerini ne sanıyorlarsa asla imkansız gibi terimler kullanıyorlar benimde hoşuma gitmiyor.

28 yasindayim cnm valla tam teshis amenoremi hipo hipomu onu hic bi dr soyleyemedi ilk doktorm amenore demisti primer amenore.. kizim 10 aylik
Hormon seviyeleri düşükse yani fsh hipo oluyo.ama yüksekse amenore.benim yuksek.ama allahtan umut kesmiş değilim ama zor bi süreç tabi.allahım kızını sana bağışlasın.senin adına çok sevindim.

Evet canım. Ya imkansız diye birşey yok ne mucizeler olmuş peygamberler bile buna örnek ya deseler tıbben tedavisi yok ama Allah isterse verebilir deseler tamam diyeceğim ama bu gittiğim doktorlar kendilerini ne sanıyorlarsa asla imkansız gibi terimler kullanıyorlar benimde hoşuma gitmiyor.
Doktorlar rapora gore konuşuyorlar.ve yuksek olan olasılığı söylüyorlar.keske bunun yerine daha naif olabilseler.bu konunun bizim için önemli olduğunu unutmasalar..

Back
X