Primer Amenore (doğuştan menopoz)/ankara'da doktor adı lütfen..

Iki kez tup bebek yaptirdim kalbi durdugu icin aldirdik simdi 3 deniycez ama sonucta bizler hamile kalabiliyoruz onu ogrendik yoksa butun doktorlar olmaz olmaz dediler tup bile dogru kibris dediler uyuzlar
Aa senin fsh in nasıl düşük öyle.benimki tavan tabi şaşırdım biraz.canım en azından hamile kalmışsın gerçekten senin için sevindim.umarım en kısa zamanda sağlıkla alırsın bebisini kucağına.benim isim biraz daha zor sanırım fsh çok yuksek östrojen ise çok düşük tabi amh da.yine Allah büyük bekleyecez sabırla.en iyisini o bilir.

Aa senin fsh in nasıl düşük öyle.benimki tavan tabi şaşırdım biraz.canım en azından hamile kalmışsın gerçekten senin için sevindim.umarım en kısa zamanda sağlıkla alırsın bebisini kucağına.benim isim biraz daha zor sanırım fsh çok yuksek östrojen ise çok düşük tabi amh da.yine Allah büyük bekleyecez sabırla.en iyisini o bilir.
Amin insallah canim elimizden geldigi kadar devam gerisi allaha kalmis

Bende hipoluyum evet zor bir surec ama tup bebek yontemi ile kizim dunyaya geldi simdi 5 yasinda simdi tekrar tedaviye basladik inşaallah bu defa da kucagima alirim bu 4.denememiz olacak fsh benimde dusuk lh 0 rabbim dermansiz dert vermesin

Bende hipoluyum evet zor bir surec ama tup bebek yontemi ile kizim dunyaya geldi simdi 5 yasinda simdi tekrar tedaviye basladik inşaallah bu defa da kucagima alirim bu 4.denememiz olacak fsh benimde dusuk lh 0 rabbim dermansiz dert vermesin
Amin allah kizini sana bagislasin maasallah kizini kacinci denemede kucagina aldin oburkuler tuttumu. Tutmadimi aciklarsan sevinirim

C

Anim niye yaptirmadin laparoskopiyi bende bekarken yaptirdim alttan yapilmiyoki o
Yani şuan bekar olduğum için çocuk için bir şansım varsa ileriki zamanda deneyip sonra yaparım diye düşündüm. Sen yaptırdın sonuç ne peki?

Ama hipoluların olabiliyorki zaten bizimkisi başka bir rahatsızlık bizim fsh yüksek yumurta azalması veya hiç yok hipolu ların ise düşük oluyor. Yine de Rabbim dermansız dertler vermesin.

Ama hipoluların olabiliyorki zaten bizimkisi başka bir rahatsızlık bizim fsh yüksek yumurta azalması veya hiç yok hipolu ların ise düşük oluyor. Yine de Rabbim dermansız dertler vermesin.
Valla canim .Su yasima kdr hickimse olur demedi fsh dusuk oldugu halde hep yumurta donasyonu dediler ama olabiliyormus bosuna senelerce kahretmisim kendimi

Valla canim .Su yasima kdr hickimse olur demedi fsh dusuk oldugu halde hep yumurta donasyonu dediler ama olabiliyormus bosuna senelerce kahretmisim kendimi
Evet canım hipo da bi tedavi seçeneği var çünkü fsh hormonunu yükseltecek ilaçlar var.dolayısıyla gebelik sansin da yuksek.ama ben hiper amenoreliyim yani fsh yuksek dolayısıyla düşmüyor da gebelik şansı yok gibi normal yolla.o yüzden iyi bi doktor araştır derim moralini yuksek tut.

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Uzun bir süre siteye girmiyordum. Var mı bir gelişme veya bir haber?

32 yaşındayım, doğuştan menopozluyum, ilaçla sağlanan geçici kanamalar dışında hayatım boyunca hiç adet olmadım. fizyolojik ve psikolojik olarak çökmüş durumdayım. boşanma sürecinde kahrederek tedaviyi bırakmıştım, şimdi hayatımı yoluna koydum, bu sorunumu da artık halletmek istiyorum. ankara'dayım, bu konularda uzman, memur gibi davranmayan gerçekten işini bilen bir doktor adı istiyorum, lütfen.. çok teşekkür ederim. benim gibiler varsa özelden de görüşmek isterim, fikir almak fikir vermek isterim..

Slm kader arkadaslarim cokk uzun sure olmus girmiyeli neler yaptiniz bir anlatin varmi bebisine kavusan tedavi asamasinda olan

Slm kader arkadaslarim cokk uzun sure olmus girmiyeli neler yaptiniz bir anlatin varmi bebisine kavusan tedavi asamasinda olan
Merhaba arkadaşlar...Bende doğuştan primer amenore hastasıyım.38 yaşındayım...Donaston ile anne oldum..Bir oğlan bir kız ikizlerim var..Ama çektiğim acıları anlatamam.Sizleri okurken çok ağladım

Merhaba arkadaşlar...Bende doğuştan primer amenore hastasıyım.38 yaşındayım...Donaston ile anne oldum..Bir oğlan bir kız ikizlerim var..Ama çektiğim acıları anlatamam.Sizleri okurken çok ağladım
Aranıza katılıp paylaşmak istedim yaşadıklarımı...Şimdilik kısa yazabiliyorum...Vaktim olduğunda daha etraflıca paylaşmak isterim yaşadıklarımı siz sevgili kaderdaşlarım ile‍♀️

Merhaba arkadaşlar...Bende doğuştan primer amenore hastasıyım.38 yaşındayım...Donaston ile anne oldum..Bir oğlan bir kız ikizlerim var..Ama çektiğim acıları anlatamam.Sizleri okurken çok ağladım[/QUOT Leylaveben konuyu açan kişi olarak sizin son durumunuz nedir?Çok merak ettim

Allahim yavrularini sana bagislasin hic tup bebek denemedenmi donasyon denediniz cunku bizim hastaligimiz tedavi edilebiliniyormus tabi fsh yuksek degilse yuksekse donasyondan baska sansimiz yok

Back
X