doktorundan ameliyat esnasında cektiği fotoları istesene. ben onu gördüğüm için. sonrası neye benzeyecek biliyordum. şişliklere panik yapmadım ama. insan içine cıkmaya utandım yine deevet dün maymun gibiyken bugün birazcık daha inmiş ve domuzcuk burnuna dönüşmüşeski yüz ifademi çok özledim gerçekten her aynaya bakışımda yabancının kucağına aldığı bebek gibi panikliyorum gerçekten bu süreç çok yıpratıcıymış sonrasında çok güzel olacağını bilsem neye benziyecek bir bilsem çok rahatlardım gerçekten
doktorundan ameliyat esnasında cektiği fotoları istesene. ben onu gördüğüm için. sonrası neye benzeyecek biliyordum. şişliklere panik yapmadım ama. insan içine cıkmaya utandım yine de
Tanımaz tabi çok sissin çünkü.bugün eski bir arkadaşım beni gördü ve tanımadı,kötü yorumlar da aldıkça insan daha mutsuz oluyorkendime benzemezsem yeniden ameliyat falan Allahım kabus gibi çok fena
Haksızlık etmeyin inanın iyi duruyor neleri var keşke onları görseniz şükreder görüntünüzü severdiniz :) 3-4 ay sonunda kaba şişlikler tamamen geçior zaten :)ben de kilo aldım baya spor yapan yediğine dikkat eden biriydim on günde lömbürdedim resmen :) burun kendi içinde güzel olacak belki ama çok basık bir sırtı olacağı için bana yakışmayacak gibi hissediyorum önceki çok sivri idi hatta resim ekliyorum ne kadar belirgindi anlayın diye belki bunu görüp niye paniklediğimi anlarsınız yaratığa dönüştiğim için
yan profilimin ve ön profilimin eski haliyle yeni ön profilEki Görüntüle 2004267 Eki Görüntüle 2004268
ne güzel yazmışsınız, valla bizler de söyledik ama arkadaş melankolik takılmak istiyor, daha ameliyat olalı ay bile olmamış böyle giderse zaten takıntı haline getirecek.Küçük bir yüzünüz olduğu için yeni burnunuz tam yüzünüze göre olmuş. Önden de yandan da mükemmel ve yüz hatlarınızla uyumlu olmuş.
Kasmayın kendinizi bu kadar hasta olursunuz sinirden...
ben çok beğendim sadece biraz sabırlı olun ve aynaya bakmamaya çalışın
çok telaşlı ve asla yapılan güzel yorumları anlamıyor veya anlamak istemiyor, böyle giderse sağlam bir takıntısı olacak ciddenne güzel yazmışsınız, valla bizler de söyledik ama arkadaş melankolik takılmak istiyor, daha ameliyat olalı ay bile olmamış böyle giderse zaten takıntı haline getirecek.
Evet kendisini biraz elestirirsek belki toparlanır.çok telaşlı ve asla yapılan güzel yorumları anlamıyor veya anlamak istemiyor, böyle giderse sağlam bir takıntısı olacak cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?