- 17 Mayıs 2010
- 231
- 26
- 318
benimde tam tersine ilk 20 gün ucu düşüktü. sonra uvu hafif havaya kalktı şişlikten düşükmüş megerseumarım ucu iyice düşer çünkü sırtı çok kısa kalmış eskiye göre,zaten bir de küçültmüş her yerini,hergün biraz daha alışmakla beraber çok rahatsız hissediyorum kendimi
Yavaş yavaş oturuyor burnunuz çok güzel :)bantlar çıkınca ve bir hafta sonrası...bence iniyor ucunun topluğu da gidip yanların şişi indikçe...genelde de çoğunluğun iniyor burun ucu,sanırım tekniğe bağlı nadiren yükseldiği oluyor
Baya düzelmiş canım masaj filan yapıyor musun ? Sen de 25 mayis'ta ameliyat olmuş tun demi?bantlar çıkınca ve bir hafta sonrası...bence iniyor ucunun topluğu da gidip yanların şişi indikçe...genelde de çoğunluğun iniyor burun ucu,sanırım tekniğe bağlı nadiren yükseldiği oluyor
Evet aşırı anormal görünüyorsun hiç bu kadar anormal bir ameliyat sonucu görmemiştim umarım düzelir.
Burnun çok güzel olmuş ve daha da guzellesecek. Zaman sabır.siz daha önce anormal dedğim için kızmıştınız,o yüzden iğnelediğinizi düşündüm beni...bu halinin anormalliğinden ürkmem çok normal değilmi,çok küçülmüş kısalmış olup olmadığını sormakta haksız değildim,eğer saygısızlık ettiğimi düşünüyorsanız istemeden farketmeden öyle olmuş olabilir,bir daha paylaşım yapmayacağım,destekleriniz için teşekkürler hepinize umarım herşey gönlünüzce olur
Merhaba benimde tam böyle bir sorunum var. Ucu düşük ama benim 1.5 ay oldu. Burun ucunuz nasılbenimde tam tersine ilk 20 gün ucu düşüktü. sonra uvu hafif havaya kalktı şişlikten düşükmüş megerse
Benim şişlik gectikce burun ucum kalktı cnm basta düşük ve uzun gibiydiMerhaba benimde tam böyle bir sorunum var. Ucu düşük ama benim 1.5 ay oldu. Burun ucunuz nasıl
Resminiz var mı özelden görebilir miyim benimde ucu düşük ve şişBenim şişlik gectikce burun ucum kalktı cnm basta düşük ve uzun gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?