- 19 Nisan 2022
- 4.526
- 49.797
- 458
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
Nerdee beni bi alıntıla o mesajlaAttım burayaaa faidelensin insanlar diyeee
Haftada bir kezden sonrasını okuyamadımHelloo,
Benim sabah rutinim yok. Uyanınca yalnızca su ile yıkıyorum çünkü sık sık kimyasal bir ürünle cildimi ve gözlerimi kurutmak istemiyorum. Yalnızca su ile yukamak bile bana kuru hissettiriyor. Evin her yerinde bir nemlendirici var. O sabah neredeysem, canım hangisini isterse o nemlendiriciyi sürüyorum. Ben ğer hava güneşli/ parçalı bulutluysa güneş kremini evden çıkmadan önce sürerim. Çok bulutlu bir yerde yaşadığım için , güneş ışınlarının yine de etkilediğini bildiğim halde her gün hğneş kremi sürmüyorum. Bazen bir hafta hiç güneş açmadığı oluyor.
Benim rutin gece.
Haftada bir kez medicube exosome shot kullanıyorum. Cildimim kalite ve gerginliğini çok arttırdı. Üzerine anti-aging bir serum sürüyorum 15 dakika sonra ve 15 dakika sonra Avene cicalfate sürüyorum. Bu ara sabahları misha nemlendirici kullanıyorum.
Haftada 2 kez pirinç unu-yoğurt suyu-bal maskesi yapıyorum. Haftada bir kielhsin kil maskesini yapıyorum.
Ara ara pestlonun collagen maskesini yapıyorum ama favorilerim arasında değil.
Seviyorum yüzüme bişiler sürmeyi :)
Yikama jeli tojik dudak peelingi kalanlari yazdim ya ne nedir diye okusana mubarek6 şişe/kavanoz bardı orda
O exosome shotlardan bende de var ama hakkında yeterince çalışma olmadığı için speküller yüzden atılabiliyor mu emin olamadığım için açmaya korkuyorum.Helloo,
Benim sabah rutinim yok. Uyanınca yalnızca su ile yıkıyorum çünkü sık sık kimyasal bir ürünle cildimi ve gözlerimi kurutmak istemiyorum. Yalnızca su ile yukamak bile bana kuru hissettiriyor. Evin her yerinde bir nemlendirici var. O sabah neredeysem, canım hangisini isterse o nemlendiriciyi sürüyorum. Ben ğer hava güneşli/ parçalı bulutluysa güneş kremini evden çıkmadan önce sürerim. Çok bulutlu bir yerde yaşadığım için , güneş ışınlarının yine de etkilediğini bildiğim halde her gün hğneş kremi sürmüyorum. Bazen bir hafta hiç güneş açmadığı oluyor.
Benim rutin gece.
Haftada bir kez medicube exosome shot kullanıyorum. Cildimim kalite ve gerginliğini çok arttırdı. Üzerine anti-aging bir serum sürüyorum 15 dakika sonra ve 15 dakika sonra Avene cicalfate sürüyorum. Bu ara sabahları misha nemlendirici kullanıyorum.
Haftada 2 kez pirinç unu-yoğurt suyu-bal maskesi yapıyorum. Haftada bir kielhsin kil maskesini yapıyorum.
Ara ara pestlonun collagen maskesini yapıyorum ama favorilerim arasında değil.
Seviyorum yüzüme bişiler sürmeyi :)
Evet :) yüze buz sürülmüyor soğuk da sıcak gibi hücreler için zararlı. Hedefiniz ne buz uygularken?Sabah uyanınca yüze buz uygulamak zararlı mı bilirkişiler
Benim kılcal damarlarım biraz yüzeye yakın derim ince olduğu için o yüzden ben yapmıyorum kuşum öyleSabah uyanınca yüze buz uygulamak zararlı mı bilirkişiler
Neyle yıkıyon anam, bulaşık deterjanıyla mı? Çift yıkama yapıyon mu ayrıca?Sabah ilk olarak foşur foşur yıkıyom
Kuru cildim olduğu için ilk önce nemlendirici serum sürüyom yağlıyom boya badana yapar gibi
Sonra canlandırıcı serum
Sonra güneş kremi hopppp bitti
Çok güzeel sadecikSabah ilk olarak foşur foşur yıkıyom
Kuru cildim olduğu için ilk önce nemlendirici serum sürüyom yağlıyom boya badana yapar gibi
Sonra canlandırıcı serum
Sonra güneş kremi hopppp bitti
Hiç öyle çevremdekiler sürüyor da ben alişmamiştim alışmayayım o haldeEvet :) yüze buz sürülmüyor soğuk da sıcak gibi hücreler için zararlı. Hedefiniz ne buz uygularken?
Oranda çok iyi diyorlar ben bi hafta böyle denedim anammmm Didim bu ne beyle yav yüzümü hissetmiyorum sanki sonra bıraktım hiç benlik değilSabah uyanınca yüze buz uygulamak zararlı mı bilirkişiler
Neyle yıkıyon anam, bulaşık deterjanıyla mı? Çift yıkama yapıyon mu ayrıca?
my mister bittin olm sen arkamı döndüm akışta kadına sitenin falcısı access özelden at falları demiş xbbxb
O exosome shotlardan bende de var ama hakkında yeterince çalışma olmadığı için speküller yüzden atılabiliyor mu emin olamadığım için açmaya korkuyorum.
Bir de güneş kremini evde de sürün çünkü foto yaşlanma ekranlardan gelen mavi ışıkla da oluyor. Mavi ışık filtreli güneş kremi bakabilirsiniz.
At aşkım bana at o bebeksi cildiniDepresifim pingum ben sana göstercem kendimi şu gacılara yok
Sana yazıklarım olsun.Depresifim pingum ben sana göstercem kendimi şu gacılara yok
Kremi bi yolla nirde nirdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?