👸🏻 Cilt Bakım Queenleri 👸🏼

Gebe olmayanlara tek önerim retinol bu arada. Gerçekten farkı gösteren başka içerik yok. Ben 2. Aknetrent tedavimden bu şekilde döndüm

Güneş kremi yasak mı gebelikte
Hayır değil ama fiziksel filtreli lazım onlar da asla olmuyor bana kıvamı yoğun beyazlık bırakıyor esmerim olmuyor yağlı oluyor silgi gibi oluyor. Barulab bioderma var bioderma renkli ama sivilce çıkarttı. Dalba da öyle. Gebeyken de leke çok oluyor.

Bebeğini sağlıkla al da sonra dönersin normal rutinine. Bilmiyorum ilk gebeliğin mi ama o lekeler falan doğum yaptıktan bir süre sonra yok oluyor.

Bebeğini sağlıkla al da sonra dönersin normal rutinine. Bilmiyorum ilk gebeliğin mi ama o lekeler falan doğum yaptıktan bir süre sonra yok oluyor.
Ciltten çok çektiğim için zaten kullanmıyorum artık evde dışarı çıkarken de bioderma kullanıyorum en uyumlusu o. Zaten şanslıyım cildim çok güzelleşti bu süreçte. Ki ben gerçekten çok çektim cildimden. Korkunç ağrılı sivilcelerim vardı sırtımda bile.

Cilt bariyerini onarman lazım la roche cicaplast ve cosrx snail serisine bak ama bunları retinolle aynı anda kullanmamak lazımmış. 1 gün retinol 1 gün bariyer onarıcı. Bazı uzmanlar da olur diyor ama bilmiyorum ben ikisini bir kullanınca daha fazla tshriş olduğunu gördüm

Bunun için çıktık yola yüzümüz parıldatıp keyfimize bakiciiiz

Kivamı yoğun olmayan beyazlik birakmayan gunes kremi loreal revitalift oneririm gisla. Ben de hiç sevmem yoğun günes kremi alçı gibi sivananlari. Bu çok iyi yumusacik hemen de emiliyor. Bir deneyebilirsin bence seversin.

Kivamı yoğun olmayan beyazlik birakmayan gunes kremi loreal revitalift oneririm gisla. Ben de hiç sevmem yoğun günes kremi alçı gibi sivananlari. Bu çok iyi yumusacik hemen de emiliyor. Bir deneyebilirsin bence seversin.
Canım onlar kimyasal filteli hamileler emzirenler kullanamıyor yoksa sevdiğim güneş kremi çok

Canım onlar kimyasal filteli hamileler emzirenler kullanamıyor yoksa sevdiğim güneş kremi çok
Aaa bilmiyordum.
Anam nedir bu kadınlarin cektiği erkek olmak vardı. Yuzlerini yer beziyle silen adamlar parliyor. Kadinlar cocuk dogurcam diye cilt bakimindan bile mahrum kaliyor. Aha gene sinirlendim

Axis-y ın ürünleri senin çok işini görür bence. O markanın fiziksel filtreli güneş kremi de var bir içeriklerine bak istersen
Duymuştum da kore güneş kremlerine küstüm yine de mecburen alacağım paula choice ve elta md övülüyor baya trde yok. Yurtdışına çıkacak biri bulursam isticem artık. Bioderma idare ediyor bi şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…