- 15 Şubat 2013
- 26.440
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.497
- 798
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
Gel kız durduğun kabayatRetinol bağımlısı bırakmış bir gebe olarak ben de gelim mi...
Şuan tto çay ağacı yağlı temizleme jeli vichy c ve hyaluronic asit serum nemlendiricim de round lab dokdo. Güneş kremi çok zorluyorGel tabii ki. Gebelikte kullanılabilen ürünler buluruz sana da doktoruna sorup.
Şuan tto çay ağacı yağlı temizleme jeli vichy c ve hyaluronic asit serum nemlendiricim de round lab dokdo. Güneş kremi çok zorluyor
Güneş kremi yasak mı gebelikteŞuan tto çay ağacı yağlı temizleme jeli vichy c ve hyaluronic asit serum nemlendiricim de round lab dokdo. Güneş kremi çok zorluyor
Hayır değil ama fiziksel filtreli lazım onlar da asla olmuyor bana kıvamı yoğun beyazlık bırakıyor esmerim olmuyor yağlı oluyor silgi gibi oluyor. Barulab bioderma var bioderma renkli ama sivilce çıkarttı. Dalba da öyle. Gebeyken de leke çok oluyor.Güneş kremi yasak mı gebelikte
Bebeğini sağlıkla al da sonra dönersin normal rutinine. Bilmiyorum ilk gebeliğin mi ama o lekeler falan doğum yaptıktan bir süre sonra yok oluyor.Hayır değil ama fiziksel filtreli lazım onlar da asla olmuyor bana kıvamı yoğun beyazlık bırakıyor esmerim olmuyor yağlı oluyor silgi gibi oluyor. Barulab bioderma var bioderma renkli ama sivilce çıkarttı. Dalba da öyle. Gebeyken de leke çok oluyor.
Ciltten çok çektiğim içinBebeğini sağlıkla al da sonra dönersin normal rutinine. Bilmiyorum ilk gebeliğin mi ama o lekeler falan doğum yaptıktan bir süre sonra yok oluyor.
Cilt bariyerini onarman lazım la roche cicaplast ve cosrx snail serisine bak ama bunları retinolle aynı anda kullanmamak lazımmış. 1 gün retinol 1 gün bariyer onarıcı. Bazı uzmanlar da olur diyor ama bilmiyorum ben ikisini bir kullanınca daha fazla tshriş olduğunu gördümİyi geceler, cilt bakımcılar buradaysa bir sorum olacaktı. Ben bu kış retinole başladım, daha doğrusu yeni keşfettim. Ama cildimi mahvetti, cildim kızardı alerjik reaksiyon gibi özellikle çenemde pütür pütür oldu. Haftada 2-3 kez kullandım çok da düzenli değildi açıkçası. Bir ara ben de serumlara falan merak saldım aldım bir sürü. Güneş kremi de kullandım dışarı çıkarken. Kapalı havada ve evde güneş kremi kullanmadım.
Sana sonra alırız ondan aşko her güne gerek yokMedicube akşam maskesini her gece mi yapıyosunuz? Ben de alam ondan
Hoş geldinRetinol bağımlısı bırakmış bir gebe olarak ben de gelim mi...
Yağlı mı cildin?Şuan tto çay ağacı yağlı temizleme jeli vichy c ve hyaluronic asit serum nemlendiricim de round lab dokdo. Güneş kremi çok zorluyor
Karma ama özürlü bir cilt sivilceye meyilli bazen çok kuruYağlı mı cildin?
Bunun için çıktık yola yüzümüz parıldatıp keyfimize bakiciiizSabah yüzümü caudalie’nin köpüğüyle yıkayıp önce uriage eau thermale sonra age lift sürdüm, gündüz kremi ve güneş kremini de sürünce suratım şakırdadı ömrü hayatında ilk defa hdhd kızım bile sen niye parlıyosun dedi hdhd
Kivamı yoğun olmayan beyazlik birakmayan gunes kremi loreal revitalift oneririm gisla. Ben de hiç sevmem yoğun günes kremi alçı gibi sivananlari. Bu çok iyi yumusacik hemen de emiliyor. Bir deneyebilirsin bence seversin.Hayır değil ama fiziksel filtreli lazım onlar da asla olmuyor bana kıvamı yoğun beyazlık bırakıyor esmerim olmuyor yağlı oluyor silgi gibi oluyor. Barulab bioderma var bioderma renkli ama sivilce çıkarttı. Dalba da öyle. Gebeyken de leke çok oluyor.
Axis-y ın ürünleri senin çok işini görür bence. O markanın fiziksel filtreli güneş kremi de var bir içeriklerine bak istersenKarma ama özürlü bir cilt sivilceye meyilli bazen çok kuru
Canım onlar kimyasal filteli hamileler emzirenler kullanamıyor yoksa sevdiğim güneş kremi çokKivamı yoğun olmayan beyazlik birakmayan gunes kremi loreal revitalift oneririm gisla. Ben de hiç sevmem yoğun günes kremi alçı gibi sivananlari. Bu çok iyi yumusacik hemen de emiliyor. Bir deneyebilirsin bence seversin.
Aaa bilmiyordum.Canım onlar kimyasal filteli hamileler emzirenler kullanamıyor yoksa sevdiğim güneş kremi çok
Duymuştum da kore güneş kremlerine küstümAxis-y ın ürünleri senin çok işini görür bence. O markanın fiziksel filtreli güneş kremi de var bir içeriklerine bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?