- 15 Şubat 2013
- 26.440
- En iyi cevaplar
- 1
- 102.526
- 798
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
Anksiyetem tuttu benim de sormaAaa bilmiyordum.
Anam nedir bu kadınlarin cektiği erkek olmak vardı. Yuzlerini yer beziyle silen adamlar parliyor. Kadinlar cocuk dogurcam diye cilt bakimindan bile mahrum kaliyor. Aha gene sinirlendim
Burada daha önce böyle bir şey yazmıştım retinol kullananlar bariyer güçlendirmek isteyenler bakabilirO markayı hiç görmedim. Kaç aydır kullanıyorsun bilmiyorum ama glikolik asit kullanılmaz. Bol su iç ve omega 3 al. Ben ilacı kullanırken çocuk doktorum ki çocuktum kullanırken 9. Sınıftım çörek otu yağıyla ve balık yağıyla kulandırttı. Öyle çok cilt bakımı bilmiyordum doktorun verdiği kremleri kullandım biodermanın. Her cilt farklı yani net bir ürün öneremem mesela la roche markasını çok severim onun cicaplast ve toleriane kremini alabilirsin. Ama güneş kremlerini sevmiyorum. Biodermanın güneş kremlerini kullanıuorum ama cilt bakım ürünleri kötü. Avene sadece termal suyu. Ducray ve uriage bu markaların da bariyer onarıcı kremleri var ama kullanmadım. Svr markasında da var sadece 2 kere denedim bariyer kremini .Bunların içeriği aman aman temiz değil.ama seveni çok.
Bariyer için peptit cica hyarulonic asit salyangoz propolis seramid vs kullanman lazım. Bütçe sıkıntı değilse clarins maskesi cildi cam gibi yapıyor. Yine origins ginsengli kremi ve göz kremi önerebilirim. Drunk elephant peptit kremi olabilir. Kiehls midnight recovery serisi de olabilir. Dr jart ceramid ve cica kremleri de olabilir. Skinceuticals p tiox ama aşırı pahalı bir daha o kadar parayı vermem. Yani benim için 3 4 bin verilmez. Max 1000 tl veriyorum.
Daha uygun fiyatlı olarak kore ürünleri olabilir mesela missha time revolution serisi. Skin factory ya da Round lab bariyer kremi. Daha da uygun fiyatlı gratiste skin1004 var onun centellalı ürünleri var. Hada labo var serumu denenir. Yıllardır cosrx snail ürünlerini kullanıyorum. Cosrx propolis serumunu da seviyorum. Reshlab cica kremi de güzel. Cyrene bfida serumu ve bariyer kremi olabilir. Dermoskin nemlendirici ve peptit kremi yine olabilir. Geçen bebak pharma peptit aldım Topicream calm kremine de bakabilirsin. Ceradolin nemlendirici de uygun fiyatlı. Daha da aklıma gelmiyorbunların hepsini kullandım evet.
Benim güncel rutin tto çay ağaçlı temizleyici kullanıyorum güneş kremim bioderma mineral ve barulab. vichy c vitamini ve hyaluronic asit nemlendirici de round lab. Sivilcem çıkınca sudokrem sürüyorum. Şuan ilk olarak cosrx snail ve la roche cicaplast dahil ederdim ben olsaydım. Onlar yetmezse diğer yazdıklarım.
Kocam olsa hasetimden camsil fısfıslardım yüzüne iyi dayaniyorsunuz vallaAnksiyetem tuttu benim de sorma
Hahahshhshshs işedimKocam olsa hasetimden camsil fısfıslardım yüzüne iyi dayaniyorsunuz valla
Sabah rutini değil kraliyet ailesi mübarek
Kore güneş kremlerinin filtreleri çok iyiDuymuştum da kore güneş kremlerine küstümyine de mecburen alacağım paula choice ve elta md övülüyor baya trde yok. Yurtdışına çıkacak biri bulursam isticem artık. Bioderma idare ediyor bi şekilde
Aslında pek bişey yok 2 si tonik 2 si güneş kremi 1 temizleyiciSabah rutini değil kraliyet ailesi mübarek
Fiyatları gibiKore güneş kremlerinin filtreleri çok iyi
Evet ya her şeyin fiyatı yükseldi maalesefFiyatları gibi
2 tane güneş kremi mi? Sahra çölüne mi çıkıyonAslında pek bişey yok 2 si tonik 2 si güneş kremi 1 temizleyici
Yemin ederim her seyin ama her şeyin en pahalısını biz kullanıyoruzEvet ya her şeyin fiyatı yükseldi maalesefyine kore güneş kremleri iyi bazı dermakozmetik markalarının 30 ml güneş kremi 3.500 tiel
Ya hshsjsjdjdjdj ben 1 kat ilave renkli güneş kremi geçiyorum o en sondakini2 tane güneş kremi mi? Sahra çölüne mi çıkıyon?
İnsanların 50 birim para verdiği şeylere biz 2500 birim para veriyoruzYemin ederim her seyin ama her şeyin en pahalısını biz kullanıyoruz
Suyu bile pahalı iciyoruz güneş kremine gelene kadar. Neyse ağlıycam yoksaİnsanların 50 birim para verdiği şeylere biz 2500 birim para veriyoruz
Ben güneş kreminde avrupacıyım ama onlar da bi mineral yağ ve parfümden vazgeçemedi. Yıllarca la roche kullanıyorum vücuduma da biodermanın. Bi kere süründüm bacaklarıma sürmedim elimi bacağıma sildim yattım bi baktım bacağımda el iziKore güneş kremlerinin filtreleri çok iyi
Her aksam yapan var ama ben2-3 gunde bir yapiyorum.Medicube akşam maskesini her gece mi yapıyosunuz? Ben de alam ondan
Aaa ben de beyazımdır hemen kızarırım ama kore güneş kremleri benim çok işimi görüyor. Hem bol bol sürerim hem de sık yenilerim rengim değişmez ama mesela bi ara loccitane güneş kremi kullandım o zaman çillenmiştim o da ben de işe yaramadı terledikçe aktı gittiBen güneş kreminde avrupacıyım ama onlar da bi mineral yağ ve parfümden vazgeçemedi. Yıllarca la roche kullanıyorum vücuduma da biodermanın. Bi kere süründüm bacaklarıma sürmedim elimi bacağıma sildim yattım bi baktım bacağımda el izikız kardeşim full beyaz kıpkırmızı olur kız bronzlaşmıyor. Şehirde bi kere pikniğe gittik güneş kremim yanımdaydı beauty of joseon çok övülüyordu. Kız 2 saatte kıpkırmızı oldu. Benim cildim öyle çok hassas değil güneşe ama 2 senedir yaz kış aynı renkteyim normalde baya bronzlaşırım. Serum krem tonik bunlarda kore markası seviyorum ama güneş kreminde memnun kalmadım hiç
Bana kore urunleri disinda birsey yaramiyor.Evet gunes kremi sadece su bazlı jelle temizlenmiyor çünkü.
Ben isananın yağını kullaniyorum memnunum. Fiyati da uygun. Cosmed de güzel deneyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?