👸🏻 Cilt Bakım Queenleri 👸🏼

Burada daha önce böyle bir şey yazmıştım retinol kullananlar bariyer güçlendirmek isteyenler bakabilir

Kore güneş kremlerinin filtreleri çok iyi
Ben güneş kreminde avrupacıyım ama onlar da bi mineral yağ ve parfümden vazgeçemedi. Yıllarca la roche kullanıyorum vücuduma da biodermanın. Bi kere süründüm bacaklarıma sürmedim elimi bacağıma sildim yattım bi baktım bacağımda el izi kız kardeşim full beyaz kıpkırmızı olur kız bronzlaşmıyor. Şehirde bi kere pikniğe gittik güneş kremim yanımdaydı beauty of joseon çok övülüyordu. Kız 2 saatte kıpkırmızı oldu. Benim cildim öyle çok hassas değil güneşe ama 2 senedir yaz kış aynı renkteyim normalde baya bronzlaşırım. Serum krem tonik bunlarda kore markası seviyorum ama güneş kreminde memnun kalmadım hiç

Aaa ben de beyazımdır hemen kızarırım ama kore güneş kremleri benim çok işimi görüyor. Hem bol bol sürerim hem de sık yenilerim rengim değişmez ama mesela bi ara loccitane güneş kremi kullandım o zaman çillenmiştim o da ben de işe yaramadı terledikçe aktı gitti Mısır’da bile kullandım hiç rengim bozulmadı round lab güneş kremini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…