- 17 Ağustos 2023
- 8.489
- 29.302
- 478
- Konu Sahibi Depresif Penguen
-
Daha ne olsun yavEvde sabun var, nemlendirici krem var bir de
Gönder gelsinDepresif Penguen kız ben bir şey daha buldum evde.
Sen yıka nemlendir güneş kremi sür yeter bebeyiimYeni liste hazirliyicam hadi söyleyin günlük olarak kullanacağımız olmazsa olmazlar nelerdir cildimiz için?
Ama bu kadar olmasın lütfen acıyın bize
Yüzünü dovela falan yıkama sinirleniyoYeni liste hazirliyicam hadi söyleyin günlük olarak kullanacağımız olmazsa olmazlar nelerdir cildimiz için?
Ama bu kadar olmasın lütfen acıyın bize
Ben de yuzumu yıkadım işteBu sabahtan başlayayım
- Yüzümü kremsi yapıda nazik bir temizleyiciyle temizledim.
- Nemlendirici etkili bir tonik sürdüm.
- C vit kompleksi olan bir tonik daha sürdüm.
- Nemlendirici etkili Pdrn serumu sürdüm.
- Antioksidan serumu sürdüm.
- C vitaminli krem sürdüm.
- Güneş kremi sürdüm
Kapanış
Arap sabunuyla yika o zaman bisey demiyoYüzünü dovela falan yıkama sinirleniyo
Harikasııın bebeyiim üşenmemiş herkes yararlansın diye yazmışO zaman niyet ettim niyet eyledim bugun aksam ki cilt bakimimi yapmaya. Urunlerim ektedir. Soru ve linkler icin dm sjajajja
Eki Görüntüle 3577343
Hepsini mi sürcen??O zaman niyet ettim niyet eyledim bugun aksam ki cilt bakimimi yapmaya. Urunlerim ektedir. Soru ve linkler icin dm sjajajja
Eki Görüntüle 3577343
arap demeArap sabunuyla yika o zaman bisey demiyo
Tamam geriye kaldı 3-5 aşamaBen de yuzumu yıkadım işte
Güneş kremi hangi marka olsun peki siz bilgili kadinlar daha iyi biliyonuz ben bu konuda çaylagım dahaSen yıka nemlendir güneş kremi sür yeter bebeyiim
Ee heralde cerram.Hepsini mi sürcen??
Nowayle Accesse kefilim ne yazıyolarsa doğru diyolar inanDepresif bence bunlar bizi yiyo hepsi de buraya foto atan kadınlar aha biri daha geldi. Kekliyorlar bizi yapıyorlar bir seyler ama çaktırmıyorlar.
Gönder gelsin
E çok sürüyon karıştırıyon 40 çeşit demiyo muydu kız buEe heralde cerram.
Ben kore markalarını kullanıyorum gülümGüneş kremi hangi marka olsun peki siz bilgili kadinlar daha iyi biliyonuz ben bu konuda çaylagım daha
Aha bu da cilt tipimYeni ürün al diyemem şimdi devir tasarruf devri biliyorsun ama sende de pek bişey yokmuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?