👸🏻 Cilt Bakım Queenleri 👸🏼

Helloo,

Benim sabah rutinim yok. Uyanınca yalnızca su ile yıkıyorum çünkü sık sık kimyasal bir ürünle cildimi ve gözlerimi kurutmak istemiyorum. Yalnızca su ile yukamak bile bana kuru hissettiriyor. Evin her yerinde bir nemlendirici var. O sabah neredeysem, canım hangisini isterse o nemlendiriciyi sürüyorum. Ben ğer hava güneşli/ parçalı bulutluysa güneş kremini evden çıkmadan önce sürerim. Çok bulutlu bir yerde yaşadığım için , güneş ışınlarının yine de etkilediğini bildiğim halde her gün hğneş kremi sürmüyorum. Bazen bir hafta hiç güneş açmadığı oluyor.

Benim rutin gece.

Haftada bir kez medicube exosome shot kullanıyorum. Cildimim kalite ve gerginliğini çok arttırdı. Üzerine anti-aging bir serum sürüyorum 15 dakika sonra ve 15 dakika sonra Avene cicalfate sürüyorum. Bu ara sabahları misha nemlendirici kullanıyorum.
Haftada 2 kez pirinç unu-yoğurt suyu-bal maskesi yapıyorum. Haftada bir kielhsin kil maskesini yapıyorum.

Ara ara pestlonun collagen maskesini yapıyorum ama favorilerim arasında değil.

Seviyorum yüzüme bişiler sürmeyi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…