valla ben sonradan izledim diziyi o kadar sardı iki iki hafta gece güzdüz izleyip bitirdin o kadar sezonu
o çocuk çok tatlıydı ya maffetti beni ölmesi
yakışıklı olmasa üzülmezdim zaten
prisonu bile dalga malzemesi yaptılarsa walking dead'e kimbilir ne yaparlar...savunalım hazalım, koruyalım aylaklarımızı
AHAHHA aynnen canım benim valla tek yakışıklı da değil çokda zekiydi birde şey olduğunu duyunca ne üzüldüm anlatamam:18: sanki aramızda bişe olacak
bende bi günde bi sezon bitirmiştim ve bitince içimde inanılmaz derecede boşluk oluştu :26:
aynenkuzum
inanmıyorum ya
ya hazalım neden bütün yakışıklılar böyle çıkıyo anlamıyorum
kızlardan bıkıp erkeklere mi yöneliyolar napıyolar
bütün karizma gitti gözümde
ah sorma canım sorma duyunca nasıl yıkım yaşadım anlatamam ben şimdi senin duyduğunu duyguları kaç yıl öncesinde yaşamıştım
bu duruma en güzel yorumu sen yaptın sanırım kızlardan sıkılıyolar ama yine de biz onun bildiği kızlardan değildik yahu
bizi görmediği için güzel kızlar bitti ben artık erkeklere yöneleyim dedi heralde
kendimizi bi gösterebilseydik bu çocuğu kurtarabilirdik
ahahaha işte hayat standartları kader ördü ağlarını
aynen kuzum. Ama ilk önce gönlümüzü alması lazım kalbimizi kırdı o bizim öyle kuru kuruya kurtarma olmaz
ayağımıza gelip özür dilemekle başlasın azcık surat yaparız
sonra da bi spor araba filan alıp bi de üstüne güzel bir ev alırsa ben hemen affedebilirim yani bi de bankaya para yatırması da şart tabi
ahahahaa
son harfine kadarkatılıyorum
ilk bi minikupırla başlaması lazım
bence de çok severim zaten o arabayı iyi olur
devamını sonra düşünürüz
ahahahaa
son harfine kadarkatılıyorum
ilk bi minikupırla başlaması lazım
aşk olsun kızlar,
hayatta herşey paramı yahu, michael benim için koluna bi dövme yaptırıp gelse ben çok affettim gitti
adam inşaat mühendisliğini bıraktı abisi için hapse girdi...nekadar vefakar sadık...kimbilir sevdiği kız için neler yapar....siz böyle bir erkeği buldunuz da minicooper istiyonuz
pardon erkeği demişim, yanlış oldu...
e canım napalım bize yamuk yaptı kendini affettirmek zorunda
yoksa gözümdeki imajı düzelmez
bu saatten sonra imajını düzeltmeye çalışsa ne olacak
t bag'e o kadar laf ettik zamanında, meğer bizim esas oğlan öyleymiş haberimiz yok...
t bage yazık ettik
aşk olsun kızlar,
hayatta herşey paramı yahu, michael benim için koluna bi dövme yaptırıp gelse ben çok affettim gitti
adam inşaat mühendisliğini bıraktı abisi için hapse girdi...nekadar vefakar sadık...kimbilir sevdiği kız için neler yapar....siz böyle bir erkeği buldunuz da minicooper istiyonuz
pardon erkeği demişim, yanlış oldu...
ay hakkaten ya o adamdan o kadar iğreniyodum bizimki daha betermiş meğer
ben cidden anlamıyorum bu yakışıklı çocuklar nasıl olup erkeklerden hoşlanıyolar aklım almıyo gerçekten sonradan mı böyle oldu acaba yoksa hep mi böylelerdi yazık ediyolar kendilerine
ricky martin david beckham filan da böyle çıktı onlara da çok şaşırmıştım
e canım napalım bize yamuk yaptı kendini affettirmek zorunda
yoksa gözümdeki imajı düzelmez
bu saatten sonra imajını düzeltmeye çalışsa ne olacak
t bag'e o kadar laf ettik zamanında, meğer bizim esas oğlan öyleymiş haberimiz yok...
t bage yazık ettik
ay hakkaten ya o adamdan o kadar iğreniyodum bizimki daha betermiş meğer
ben cidden anlamıyorum bu yakışıklı çocuklar nasıl olup erkeklerden hoşlanıyolar aklım almıyo gerçekten sonradan mı böyle oldu acaba yoksa hep mi böylelerdi yazık ediyolar kendilerine
ricky martin david beckham filan da böyle çıktı onlara da çok şaşırmıştım
aman şekerler t bag çirkin istediğini yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?