- 26 Ekim 2019
- 8
- 1
- 86
- 35
- Konu Sahibi Umutluuuukiz
-
Evet geç kaldigimin farkindayim lakin bu sorun her uyandigimiz gün benimle olduğu için her an iyileşmeye açımAyrıca ben probiyotik beslenerek, 10 yıllık panik atağı, astımı, OKB bozukluğunu, kronik faranjiti, 4 adet tiroid nodülünü, yenmiş biriyim. Yine 10 yıldır hiç birini yaşamıyorum.
Probiyotik konusunu keşfetmek için çok geç kalmışsınız ama bir an önce araştırıp kendiniz için en uygun şekilde başlayıp devam etmelisiniz.
Polen ve propolis kullandım uzu süre verim alamadım belki de benim çocukluğumdan beri bağırsak metabolizmam az çalıştığı için etki etmemiş olabilirAayy evet. Aynı sorun bende de var ama nasıl düzene sokuyorum hemmmen söyliyim
POLEN ve PROPOLİS tüketerek. Kimyasal probiyotik tüketmiyorum. Çok güvendiğim bir marka var onu kullanıyorum
Ahh kalabalık aile ortamında keşke düzenli şekilde beslenme alışkanlıklarımi oturtabilseydim ama gerçek anlamda yapamadımKabızlıksa eti, pirinci, patatesi, beyaz unlu ürünleri azaltıp bir süre baklagil, lifli sebzeler ve meyvelerle su alımınızı arttırarak ilerleseniz. Probiyotik nbl ve benzeri bir sürü marka var. Mutlaka kullanın ama beslenme şekli çok önemli. Yazın google a neler kabızlığa iyi gelir onları yiyin için. Taş olmaz. Bunları düzeltin.
Yaparsınız artıkAhh kalabalık aile ortamında keşke düzenli şekilde beslenme alışkanlıklarımi oturtabilseydim ama gerçek anlamda yapamadım
İkinci beyin bağırsak ve beyin arasında bir köprü diye biliyorum bu cümle bende bir uyanış oldu ... Anksiyete yaşıyorum 2 senedir birçok şey denedim nefes egzersizleri yoga müzik dinletisi olumlama egzersizleri bu bağırsak ikinci beyin olduğu için midir anacim yaptigim tüm egzersizlere beynine ulaşmadan geri dönmüş olmalı ki iyileşme yaşamadımİkinci beynimiz bağırsaklarımız, probiyotik olmadan yaşanmaz. Ev turşusu, ev sirkesi, canlı kefir mayası kullanılarak evde yapılan kefir en önde gelen probiyotik besinlerdir.
Taş maş hikâye. Sorunu içten çözmek lazım.
Aayy evet. Aynı sorun bende de var ama nasıl düzene sokuyorum hemmmen söyliyim
POLEN ve PROPOLİS tüketerek. Kimyasal probiyotik tüketmiyorum. Çok güvendiğim bir marka var onu kullanıyorum
Activia meselakimyasal probiyotik nedir?
Activia mesela
Fabrikasyon
Aa açıklar mısınız o zaman farkında olayım en azındansiz neden bahsettiğinizin farkında dahi değilsiniz belli ki.
Aa açıklar mısınız o zaman farkında olayım en azından
Teknik kavramlarda iyi değilimEvrendeki her şey kimyasal olmakla beraber sizin "kimyasal probiyotik" diye bahsettiğiniz şey bir bakteri türüdür. fabrikasyon bakteri diyince size de garip gelmedi mi?
kaldı ki büyük harflerle önerdiğiniz propolis de yüksek alerji riski taşır. dolayısıyla şu anda bazı sıkıntıları olna birisinin bedenini savaş alanına çevirebilir.
bu arada da "fabrikasyon bakteri" önermeyi bir kenara bırakalımç bakterinin tünü üzerinden konuşmak lazım tavsiyelerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?