Problemi olmayıp gebe kalamayanlar

Tanaykut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2015
12
23
3
34
Arkadaşlar 2011 de bir düşüğüm oldu .2 senedir çocuk istiyoruz fakat bir türlü gebe kalamıyorum.Gitmediğim doktor kalmadı.Her türlü tetkik yapıldı.Bir problem yok gayet sağlıklısın ve doğal yolla gebe kalabilirsin diyorlar .buda her ay umutlanmama sebep oluyor .Sonrası hüsran zaten derin bir depresyona giriyorum.Bu tarz şeyler yaşayıp gebe kalan var mı?Doktorum benimkinin psikolojik olduğunu söylüyor.Kendimi çok dinliyormuşum.Neyapacağımı şaşırdım vallahi tecrübelerinize ve tavsiyelerine ihtiyacım var lütfen yardımcı olun.Kafam çok karışık...

canım bende senin gibiydim hiç hamile de kalamamıstım umut yoktu anlayacağın ara verdi dr a ramazan dı bayramdı vs derken bayramda adetim 8 gün gecikince test yaptırdıma rtık idrar testleri yapmıordum direk kan verdim sonuc yine hüsran tabi dedim iice olmayacak bu adet olduktan 10 gün kadar sonra sürekli damla damla bazen fazla kanamam oldu adet sanıyordum 12 gün sürünce deim hormonlarda skıntı var sanırım dr agittim alttan muayene etti kan degerlerine baktı gebelikte baktı ama umut yoktu öğleden sonra sonucu alınca çok sasırdım hamileydim ama kanama vardı ya dış gebelik ya düşük dedi 2 günde bi kan verdim yükseliyordu iğne verdi dr kanama kesildi çok şükür suanda 8+2 deyim rabbim nasip ederse ama psikolojik olduğu kesşn bak sorun yoksa bi şekilde kafanı başa birseye yoğunlaştırmalısın zor bilyorum ama zamanı gelince engel olamıyor hiçbirsey dua et isyan etme sakın

Canım Allah sağlıla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin evladını.Bir sıkıntı yok ama işte kafamı boşaltamıyorum kendimi çok dinliyorum.Hep bir acaba bu ay mı düşüncesi içindeyim.Artık bende ev tipi test almıyorum.Bu yüzden adet zamanım geldimi doktordayım test yaptırıyorum.Ayrıca doktorum bu kadar stres yapmamın adet düzenimi de bozduğunu söylüyor.Ama kontrol edemiyorum.İnşallah bana da nasip olur evladımı kucağıma alıp öpüp koklamak ... Bakalım bu ay daha detime 5-6 gün var beklemedeyim tabi hep kendimi dinliyorum acaba bir belirti var mı diye?Bunu kontrol etmeyi öğrenemedim.Ama mutlu oldum senin adına ..Bebişin geliyor Allah'ın izniyle

canım eşine de bakıldı demi?sperm testi hormon..
Rabbim tez zamanda nasip etsin.

BENDE DE AYNI SIKINTI OLMUSTU SABRETMENIZ LAZIM DOKYORUN DEDIKLERINI UYGULAYIN ÇÖZÜLÜR INSLH PROBLEM SONRAKI ÇARE ASILIMA YONTEMI TABI ZAMANI DENK GETIREMIYORSANIZ

Hamile olan arkadaşlar ilişkiden sonra hangi pozisyonda yattığınızı bizimle paylaşır mısınız? Veya neler yaptınız

Sırtüstü yatıp poponun altına yastık koyabilirsin faydası olduğu söylenir ne derece doğru bilmem

Sırtüstü yatıp poponun altına yastık koyabilirsin faydası olduğu söylenir ne derece doğru bilmem
Denemeye yeni başlayacağim. Bakalim olacak mi. Aslında hic aklimda yoktu ama şimdi karar verince insanin aklına bin türlü şey geliyor. Olur mu olmaz mi. Ya olmazsa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…