Problemmi bilemiyorum yardımcı olun lütfen

melek safiye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2020
36
9
1
35
İyi günler arkadaşlar.Bu konu problemmi değilmi hiç bilmiyorum ama fikrinizi almak benim için önemli.Evliyim kayınvalidemlerle birlikte yaşıyoruz.Sorum şu ki eşim bana ne alsa annesinede mutlaka alır.mesela bana bir hediye alsa annesinede alıyor bana çiçek alsa annesinede alıyor düşündüğünüz ne varsa yani.bundan rahatsız olmam gerekiyor mu normal mi bu?bana garip geliyor sonuçta kayınvalidemin kendi kocası var ve oda ona alıyor.

Muhtemelen size kızacak olanlar olur Ben konu sahibinin ne demek istediğini anladım. Sonuçta insan eşine karşı özel birisi olduğunu hissetmek ister. :)

Annesine de hediye alması sorun değil, ikinize beraber alması da sorun değil. Ama en azından sadece size özel bir şey yapması, alması başbaşayken gerekir, evet. Annesini kıskanmak ile alakalı değildir umarım mevzu. Eğer öyleyse yanlış düşünüyorsunuz. Ama özel hissetmekle alakalıysa da evet, en azından ayda yılda bi defa da olsa başbaşa sadece size özel bir şey vermesi bence de hoş olur.

İlla pahalı, gösterişli bir şey olmasına gerek yok. Amaç özel birisi olduğunu hissettirmek. Bence eşinize de tatlı dille söyleyin bunu, zaten alıyormuş hediye. Annene hediye alma diye değil, ben özel hissetmek istiyorum diyerek. :)

Evet aynen öyle insan kendini özel hissetmek istyor ama bana ne alınsa hemen hemen aynısı annesinede alıyor insan kendini bir garip hissediyor

Annesi o alabilir tabi ki ama özel hediyeler de olmalı.

Valla hediye alıyor olması bile güzel hemde ikinizi ayırt etmeden yapıyor.benim için aynı evde olmak sorun olurdu hediye alması degil.siz hediyeler için mutlu olun

Beraber yaşadığınız için çiçek , kıyafet gibi birseyse bence ikinize de alabilir. İkinizin de gönlünü yapıyor. Ben sorun etmezdim herhalde. Siz eşisiniz ama o da annesi. İkinizi de düşünüyor. Annen babam var evde çekiniyorum diye hiç almayabilirdi de.

Kpe soyleyin karisina ne aliyorsa size de alsin. Odesirsiniz

Bence sorun değil bu.. Doğum gününüzde ,sevgililer gününde de mi bu şekilde davranıyor?

Kendinize özel bir hediye istemekte haklısınız ama eşiniz de haklı kendince. Denge kurmaya çalışıyordur muhtemelen tek eşime alsam böyle de anneme ayıp olur diye düşünüyor olabilir. Aynı evde yaşamının zorluklarından biri işte

Ayyy lütfen yapmayın yaaaa

Bence sorun değil bu.. Doğum gününüzde ,sevgililer gününde de mi bu şekilde davranıyor?
Hayır doğum günümde sadece bana alır.diğer günlerde ramazan veya ben bana ne zamandır birşey almıyorsun dediğimde alır hediye.o zamanda mutlaka annesinede alır.ve ya magazaya gidelim birşey begensem annemede alalım diye tutturur

Bazen aynısı bazen bana alır onada başka birşey alır
Aynı evde olduğunuz için normal bence mesala benim eşim anneler günümüzü sultanlarim diye beraber Kutlar hoşuma gider..merhametli bir eşiniz var bence sizi rahatsız etmesin. hiç birşey almayıp birde karısını KV muhtaç edenler erkekler var öyle düşünün ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…