- 5 Ağustos 2020
- 1.215
- 2.036
- 83
- Konu Sahibi melek safiye
Valla ben rahatsız olmazdım aynı kıyafeti getirip gelin kaynana giymiyorsak gerisi sorun değil bence. İnce bir adammış bence eşiniz. Güzel annesini de düşünmesi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki mübarekAyni evde yaşadığınız icin adam iki mübarek arasında kalıyor. Ne yardan geçebiliyor ne serden...
Ayrı eve çıkmak bir çözüm olabilir
Tuhaf aslında düşününce eşime alırken annem alınmasın diye ona da alıyor.aslında ince bir düşünce ama annesinin böyle bir şeye alınma ihtimali bile biraz rahatsız edici.İyi günler arkadaşlar.Bu konu problemmi değilmi hiç bilmiyorum ama fikrinizi almak benim için önemli.Evliyim kayınvalidemlerle birlikte yaşıyoruz.Sorum şu ki eşim bana ne alsa annesinede mutlaka alır.mesela bana bir hediye alsa annesinede alıyor bana çiçek alsa annesinede alıyor düşündüğünüz ne varsa yani.bundan rahatsız olmam gerekiyor mu normal mi bu?bana garip geliyor sonuçta kayınvalidemin kendi kocası var ve oda ona alıyor.
Dantelli iç çamaşırı isteyin hediye olarak. Annesine alamaz![]()
ne var ki bunda adam eşini de annesini de mutlu etmek istiyo bunu mu kıskandın yaniİyi günler arkadaşlar.Bu konu problemmi değilmi hiç bilmiyorum ama fikrinizi almak benim için önemli.Evliyim kayınvalidemlerle birlikte yaşıyoruz.Sorum şu ki eşim bana ne alsa annesinede mutlaka alır.mesela bana bir hediye alsa annesinede alıyor bana çiçek alsa annesinede alıyor düşündüğünüz ne varsa yani.bundan rahatsız olmam gerekiyor mu normal mi bu?bana garip geliyor sonuçta kayınvalidemin kendi kocası var ve oda ona alıyor.
Hemen hemen demissiniz. Mesela evlilik yıl dönümü, doğum gününüzde vs da mı alıyor annesine?Evet aynen öyle insan kendini özel hissetmek istyor ama bana ne alınsa hemen hemen aynısı annesinede alıyor insan kendini bir garip hissediyor
Sorun etmen gereken şey sizin beraber yasamanizİyi günler arkadaşlar.Bu konu problemmi değilmi hiç bilmiyorum ama fikrinizi almak benim için önemli.Evliyim kayınvalidemlerle birlikte yaşıyoruz.Sorum şu ki eşim bana ne alsa annesinede mutlaka alır.mesela bana bir hediye alsa annesinede alıyor bana çiçek alsa annesinede alıyor düşündüğünüz ne varsa yani.bundan rahatsız olmam gerekiyor mu normal mi bu?bana garip geliyor sonuçta kayınvalidemin kendi kocası var ve oda ona alıyor.
Benim aklima da gecelik gelmisti de seninkisi daha spesifik olmusDantelli iç çamaşırı isteyin hediye olarak. Annesine alamaz![]()
Üstlerde yazmıştı konu sahibi, doğum gününde sadece ona alıyormuş.Ne yapıyor yani sizin doğum gününüzde annesine hediye mi alıyor?