• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Problemmi bilemiyorum yardımcı olun lütfen

Arkadaşlar ayrı eve çıkmamıza zaten kayınvalidemler izin vermiyor.baştan çok uğraştım ayrı yaşamak için ama izin vermiyorlar 3katlı ev ne gerek var ayrı eve diye çok kavgalarımız oldu.eşimde onlarla aynı düşüncede 1ci katta onlar yaşıyor 2katı bize verdiler

Üstlerde yazmıştı konu sahibi, doğum gününde sadece ona alıyormuş.

Ben babamdan biliyorum bu hediye alma durumlarını. Sevgililer ya da kadınlar gününde bana ve ablama da çiçek alır mutlaka. Herkesin gönlü olsun diye düşünüyorlar işte. Yalnız tuhaf olan, hanımefendinin önceki konusu da yine hediye ile ilgili ve saçma bir olay. Birbirlerine bir şey hediye ettikleri yok sanki sadece karşılıklı alışveriş yapıyorlar.
Evet doğru bizde öyle bir durum var eşim içinden gelerek hiç hediye almaz ben dilime getirirsem alır.normalde bende istemem içinden gelmese almasını ama o benden kendi diliyle hediyeler istiyor diye bende artık ona uymaya başladım bende kendim hediye istiyorum.o zamanda eşim bana ne alsa annesinede alıyor.ama doğum günü evlilik yıldönümü haric

Aynı evde yaşamayı problem etmiyorken aynı hediyeleri alıyor olmanızı problem etmeniz garip geldi.
Adamların evine yerleşmişsiniz, bu normal mi?
Malesef adamlar bizi bırakmıyor.ben birlikte yşamayı hiç
İstemedim hala istemiyorum ama malesef ayrı eve çıkmamıza izin vermiyorlar.eşimde onlarla aynı düşüncede

Üstlerde yazmıştı konu sahibi, doğum gününde sadece ona alıyormuş.

Ben babamdan biliyorum bu hediye alma durumlarını. Sevgililer ya da kadınlar gününde bana ve ablama da çiçek alır mutlaka. Herkesin gönlü olsun diye düşünüyorlar işte. Yalnız tuhaf olan, hanımefendinin önceki konusu da yine hediye ile ilgili ve saçma bir olay. Birbirlerine bir şey hediye ettikleri yok sanki sadece karşılıklı alışveriş yapıyorlar.

Eee o zaman sorun neymiş ki?
Adam eşine alışveriş yaparken annesine de bir şeyler alıyor demek ki.
Hani özel bir hediyeleşme olsa "anne ne alaka" denir de öyle bir durum yoksa garip bir şey de yok.

Büyütmeyin derim büyük bakın olaya..Annesidir seviyordur burada kötü birşey aramak yüklemek güzel olmaz

Kendileri yemeyip çocukları için fazladan ev yapmışlar eşin telafi etmeye çalışıyordur ayrı istiyorsanız kirasını ödeyin herkes kendine alsın

Back
X