- Konu Sahibi Kullanmiyoruuum
-
O bendede var test yaptın mı hiç pozitif gördün mü bnde bu sabah gıdıcemAyyy çok sevindim canım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallahbenimde cumartesi lekelenmem başladı ama kahverengi sökülmüyor ilk gün ağrım vardı şu an yok sadece sildikçe leke geliyor sabah doktoruma gidicem
Aaa sizde mi aynı durumdasınız . Hayır yapmadım test daha daO bendede var test yaptın mı hiç pozitif gördün mü bnde bu sabah gıdıcem
Merhaba sizinle aynı belirtileri taşıyorum . Regle kaç gün kala öğrendiniz acaba ?Para tuzağı inan tüketici haklarına buradaki kadınlar şikayet etse bazı markalar.piyasadan kalkar allahtan umut kesilmez rabbim tüm isteyenlere versin inşallh
2 gün kala ama bn kan verdim 6.79 çıktı 4 gün snra verdiğimde 180 çıktıMerhaba sizinle aynı belirtileri taşıyorum . Regle kaç gün kala öğrendiniz acaba ?
Evet ama bugün kesildi test yapsana bir bakAaa sizde mi aynı durumdasınız . Hayır yapmadım test daha da
Anladım teşekkğr ederim bende kan verdim sonucu bekliyorum ama belimde gelip giden adet sancısı var . Sanırım bir şey yok2 gün kala ama bn kan verdim 6.79 çıktı 4 gün snra verdiğimde 180 çıktı
Rica ederim ne demekAnladım teşekkğr ederim bende kan verdim sonucu bekliyorum ama belimde gelip giden adet sancısı var . Sanırım bir şey yok
Çok teşekkür ederimRica ederim ne demekBnde bel ağrısıyla anladım bıraz ama geceleri çok oluyordu halada var çıkar inşallah ya umutsuzluğa kapılma adete kaç gün var senin
Ne zaman catladı bılıyor musun tarıh olarak üzerine 15 ekleÇok teşekkür ederimuygulamaya göre 3 ama yumurtlamaya göre 1 gün hangisini dikkate almam gerektiğini bilemedim
Evet biliyorum , 2 gün var o zamanNe zaman catladı bılıyor musun tarıh olarak üzerine 15 ekle
Evet 2 gün teste çizgi çıktı mı çıktıysa vardır inşllhEvet biliyorum , 2 gün var o zaman
4 gün kala test yapmıştım silik bir çizgi gördüm daha sonra test yapmadımEvet 2 gün teste çizgi çıktı mı çıktıysa vardır inşllh
Hayırlısı olsun cnm haber et bari merak ettim inşallh vardır4 gün kala test yapmıştım silik bir çizgi gördüm daha sonra test yapmadım
Merhaba kan sonucum çıktı maalesef hamile değilimHayırlısı olsun cnm haber et bari merak ettim inşallh vardır
Kesilirse yaparım bugün aşılama evraklarımı teslim ettim testler umutlandırıyor bu yüzden hiç yapmak istemiyorumEvet ama bugün kesildi test yapsana bir bak
Hayırlı olsun cnm canını sıkma vardır rabbimin bir bildiği üzülmeMerhaba kan sonucum çıktı maalesef hamile değilim
Sen bilirsin cnmKesilirse yaparım bugün aşılama evraklarımı teslim ettim testler umutlandırıyor bu yüzden hiç yapmak istemiyorum
Dayanamadım yine de yaptım negatifSen bilirsin cnm
Olsun canım inşallah aşılamada olur üzme kendiniDayanamadım yine de yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?