- Konu Sahibi Kullanmiyoruuum
-
olur inşallh bizim akraba var oda pkoydu ilaç tedavisi ıle hamıle kaldı şimdi 1bucuk yaşımda oğlu var ılacsız hamile kaldı doktoruda kendıde sasırdıBenimde hiç bir teste güvenim kalmadı ama 4 seneyi geçti evliliğim biz hiiiç korunmadık pkostan olmuyor insan herseyden umut bağlıyor işte
Doğru söylüyorsunuz. AminPara tuzağı inan tüketici haklarına buradaki kadınlar şikayet etse bazı markalar.piyasadan kalkar allahtan umut kesilmez rabbim tüm isteyenlere versin inşallh
Ayyy inşallah kurban olduğum Rabbim bana da nasip etsin çok istiyoruzolur inşallh bizim akraba var oda pkoydu ilaç tedavisi ıle hamıle kaldı şimdi 1bucuk yaşımda oğlu var ılacsız hamile kaldı doktoruda kendıde sasırdı
Amin insallh cnmDoğru söylüyorsunuz. Aminsizde hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah belirtileriniz nelerdi . Benim şu an varsa eğer gün içinde 2-3 kez adet olacakmış gibi ağrı geliyor adet oldum diye gidiyorum lavaboya bakıyorum beyaz akıntı sizde böyle şeyler yaşıyor musunuz ben psikolojik olarak yaşıyor olabilir miyim
Amin cnm inşallah rabbim sanada evlat versin olsun umut etmek güzel birsey hayata bağlıyor ınsanı korkma aşılamadan da sonuçta anne olmak içinAyyy inşallah kurban olduğum Rabbim bana da nasip etsin çok istiyoruzaşılama evraklarım hazır adet olduğumda gideceğim olmuyorum bende bugün ki yaptığım test sanırım aşılama korkusundan sebep bana umut oldu herşeye umut bağlar oldum şu durumda
Ayyy benim kasık ağrım tek taraflı gibi sağ daha hafif ağrıyor depremde maalesef ki çorapsız terliksiz kendimi dışarı attım hava o gün çok soğuktu 1 saat kadar binaya yaklaşamadım belki üşütmüşte olabilirim sizin gibi hiç belirtim yok sadece bel ve kasık ağrısıAmin insallh cnm
Kasıklarımda öyle aman aman ağrı yok bazen çok hafif belim aşırı ağrıyor ozellıkle geceleri göğüslerimde yanma var uçları açıyor rengi birazı değişti ve inan kirpiklerim birbirine girmiş durumda ve kaşlarım da çıkan kıllar dik dik kıvrık duruyor
Regl görmeden hala umut vardır ama bnmkide daha belli deil kanıda perşembe vericem yükselmiş mi die burda bnm gibi olup snra kanaması olan olmuş nasip bakalımAyyy benim kasık ağrım tek taraflı gibi sağ daha hafif ağrıyor depremde maalesef ki çorapsız terliksiz kendimi dışarı attım hava o gün çok soğuktu 1 saat kadar binaya yaklaşamadım belki üşütmüşte olabilirim sizin gibi hiç belirtim yok sadece bel ve kasık ağrısıhayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Evet umut etmeden olmuyor kiAmin cnm inşallah rabbim sanada evlat versin olsun umut etmek güzel birsey hayata bağlıyor ınsanı korkma aşılamadan da sonuçta anne olmak için
Yanliş anlamada özele gitsen durumun müsaitse orda hemen yaparlar diye biliyorumEvet umut etmeden olmuyor kidevlet hastanesi çok yordu beni 1 seneyi geçti hala klomen kullandırıyorlar doktor inşallah bu sefer aşılamaya geçirir evraklarım hazır umarım başıma yine klomen çıkarmaz süreç çok çok yavaş yoruldum artık benimle birlikte başlayan arkadaşım tüp bebeğe geçti
Allah’ın izniyle hiç bişey olmayacak sımsıkı tutunacak hayırlısıyla da kucağına alacaksınRegl görmeden hala umut vardır ama bnmkide daha belli deil kanıda perşembe vericem yükselmiş mi die burda bnm gibi olup snra kanaması olan olmuş nasip bakalım
İnşallahAllah’ın izniyle hiç bişey olmayacak sımsıkı tutunacak hayırlısıyla da kucağına alacaksın
Yaşım daha çok küçük aslında sorun olmasa ben 22 yaşımda tedaviye gitmezdim ki belkide hala çocuk bile düşünmüyor olurdum insan ne yaşayacağını bilmiyor. Ama pkosum hiç korunmamama rağmen tedaviye rağmen sonuç yok amh 8.95 . Yaş sorunum olsaydı özele giderdim şu an sadece ileride keşke erken gitseydim demek istemiyorum ve anne olmayı da çok istiyorum şu an olsa çok güzel olur 23 yaşımda anne olmuş olurumYanliş anlamada özele gitsen durumun müsaitse orda hemen yaparlar diye biliyorum
Haklısın yaşın gençmiş mantıklı düşünmüşsün hakkında hayırlısı olsun kan falan verirsen haber et merak ederimYaşım daha çok küçük aslında sorun olmasa ben 22 yaşımda tedaviye gitmezdim ki belkide hala çocuk bile düşünmüyor olurdum insan ne yaşayacağını bilmiyor. Ama pkosum hiç korunmamama rağmen tedaviye rağmen sonuç yok amh 8.95 . Yaş sorunum olsaydı özele giderdim şu an sadece ileride keşke erken gitseydim demek istemiyorum ve anne olmayı da çok istiyorum şu an olsa çok güzel olur 23 yaşımda anne olmuş olurum
Amin sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizde bana haber verin mutlaka bende merak ederimHaklısın yaşın gençmiş mantıklı düşünmüşsün hakkında hayırlısı olsun kan falan verirsen haber et merak ederim
Ederim tabiki dualarım seninleAmin sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizde bana haber verin mutlaka bende merak ederim
21 nisanda yumırtlams oldu :/Yumurtlamanız ne zaman oldu silik görünüyor ama gününüze de daha varmış aslında bilemedim ki
Gördüm cizgiyi
Hamileyim ben sen ne yaptınAmin sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizde bana haber verin mutlaka bende merak ederim
Ayyy çok sevindim canım hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallahHamileyim ben sen ne yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?