ne yazııki idris koçak muayenelerini omü dee yapıyor ama opü ve transferi medicanada yapıyor orda ismi geçmiyor ama yapıyordoktorunuz idris koçak mıydı
sağol canım ALLAH RAZI OLSUN ben tamamen burda kadınlar kulubünden okuyarak gitmiştim doktara samsundayım başka yerlere gitmeyelim dedim ama oladı ilgisiz bir doktora çattıkçok geçmiş olsun...inşallah diğer arkadaşda bir an önce sağlığına kavuşur...
çok geçmiş olsun canım..bende samsunda tedavi oluyorum...sağol canım ALLAH RAZI OLSUN ben tamamen burda kadınlar kulubünden okuyarak gitmiştim doktara samsundayım başka yerlere gitmeyelim dedim ama oladı ilgisiz bir doktora çattık
siz tekrar tedaviye başladınızmı ?sağol canım ALLAH RAZI OLSUN ben tamamen burda kadınlar kulubünden okuyarak gitmiştim doktara samsundayım başka yerlere gitmeyelim dedim ama oladı ilgisiz bir doktora çattık
samsun hangi doktor ? bende samsunda tedav ı goruorumm ... doktorum tayfun alper :) cok da memnunumm :) bende de bu ay yumurtalarım toplandı oHss rıskıne karşı transferımı erteledı.. beklemedeyim ,inş sonucumuz ıyı cıkar .çok geçmiş olsun canım..bende samsunda tedavi oluyorum...
benimde doktorum tayfun Alper.. Kendisinden ve ekibinden çok memnunum..samsun hangi doktor ? bende samsunda tedav ı goruorumm ... doktorum tayfun alper :) cok da memnunumm :) bende de bu ay yumurtalarım toplandı oHss rıskıne karşı transferımı erteledı.. beklemedeyim ,inş sonucumuz ıyı cıkar .
ilk iki denememi ankarada yaptım olmadı bu 3 denememdi .samsunda idris koçak fakültede çalışıyor ona yaptırdım olmadı ne yazıkkisiz tekrar tedaviye başladınızmı ?
benimde ilki olmadı bu ikinci denemem olacak.. Bizlerin bebekleri sanırım çok nazlılar inşallah bir sonraki. Denemende bebişine kavuşursun canım..ilk iki denememi ankarada yaptım olmadı bu 3 denememdi .samsunda idris koçak fakültede çalışıyor ona yaptırdım olmadı ne yazıkki
muayene ücreti almıyor fakültede bakıyor yumurta toplama ve transferi medicanada yapıyor ben ohsss olduğum halde ısrarla transfer yaptı transferin 3 günü çok kötü oldum yanına gittiğimizde hiç aldırış etmedi naz yapıyorsun dedi benden acilde ne nabız ne tansiyon alamadılar 2 gün hastanede yattım 10 gün sürdü şişim nefes alamam idrara çıkamadım ama telefonla aradık açmadı ve sonuç negatif hastalarınnı hatırlamıyor bile böyle olmasına rağmen çok hastası kapısı hasta dolu ve başka şehirden gelenlerde var ilk başta kontrol muayene yapmadan hemen gonalf 250 300 ile başlıyor .medicanada 4500 tl tüp bebek parası alıyorlar ilaç dahil değil ve transfer gününe kadar kesinlikle embiryo hakkında bilgivermiyorlar doktor öyle istiyormuşbende bayramdan sonraya idris beyden randevu aldım ....yazıyı okuyunca çok kararsız kaldım ....muayene ücerti alıyormu yardımcı olurmsunuz .....
siz nerde yaptırıyorsunuz tayfun alper medicalde sanırım keşke oraya gitseydim burada çevremde birkaç kişiden idris koçağı duyunca ona gittim ama tayfun bey içinde çok ii demişlerdi nasipbenimde ilki olmadı bu ikinci denemem olacak.. Bizlerin bebekleri sanırım çok nazlılar inşallah bir sonraki. Denemende bebişine kavuşursun canım..
medical park tayfun Alper de tedavi oluyorum. İlkindede orada ona tedavi olmuştum .. Herşey nasip kısmet keşke sende ona gelseydin..en azından her istediğimde ulaşabiliyorum..siz nerde yaptırıyorsunuz tayfun alper medicalde sanırım keşke oraya gitseydim burada çevremde birkaç kişiden idris koçağı duyunca ona gittim ama tayfun bey içinde çok ii demişlerdi nasip
peki ona muayene ücreti ne kadar normal muayene kadın doğum için gidebiliyomusum gerçi ben medicalin hemen ordayım gidip sorarım olmazsamedical park tayfun Alper de tedavi oluyorum. İlkindede orada ona tedavi olmuştum .. Herşey nasip kısmet keşke sende ona gelseydin..en azından her istediğimde ulaşabiliyorum..
yoğun olduğu için tüp bebek ve anomalilere bakıyor..ücreti 350 eğer tüp bebek başlanacaksa bu ücreti tüp bebek paketine dahil ediyor...peki ona muayene ücreti ne kadar normal muayene kadın doğum için gidebiliyomusum gerçi ben medicalin hemen ordayım gidip sorarım olmazsa
amiiiin canım amiiiin..ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?