anladım sağol çünkü 29 ağustosda aldık negatif cevabını kontrole daha gitmedim kist felan oluştumu tüpten sonra daha öncesinde yoktu o yüzden bi gidip görünmek istiyorum bi kadın doğumcuya sen şuan hangi aşamdasınyoğun olduğu için tüp bebek ve anomalilere bakıyor..ücreti 350 eğer tüp bebek başlanacaksa bu ücreti tüp bebek paketine dahil ediyor...
zor iş bizm sınavımız RABBİM ARATMAZ İNŞALLAH BİZDE ANNE OLURUZ İNŞALLAHALLAH hepimizin yardımcısı olsun
yaa oyle mi :) ilk tüp bebek denemesi mı şuan hangı aşamadasınız merak ettımm ben beklemedeyiimmbenimde doktorum tayfun Alper.. Kendisinden ve ekibinden çok memnunum..
yok bu ikinci olacak inşallah..yaa oyle mi :) ilk tüp bebek denemesi mı şuan hangı aşamadasınız merak ettımm ben beklemedeyiimm
şu an iğnelere devam ediyorum pazartesi opu olacak inşallah...anladım sağol çünkü 29 ağustosda aldık negatif cevabını kontrole daha gitmedim kist felan oluştumu tüpten sonra daha öncesinde yoktu o yüzden bi gidip görünmek istiyorum bi kadın doğumcuya sen şuan hangi aşamdasın
ilk denemede transfere kadar gidildi ama yumurtalar kalitesizdi..sağolsunlar fazla umut bağlatmamışlardı çabuk atlattım ...şu an iğnelere devam ediyorum pazartesi opu olacak inşallah...
OLUR İNŞALLAH sorun neydi sizde bizde erkek infertilitesişu an iğnelere devam ediyorum pazartesi opu olacak inşallah...
inşallah anneliği hep beraber tadarız..olmazsada yaradan böyle nasip etmiştir boyun eğeriz..OLUR İNŞALLAH sorun neydi sizde bizde erkek infertilitesi
yaş kaççkiBenim iki tüp de kapalıydı yaşımda ilerlediği için direk tüp bebeğe başladık..
evet bende bu yönünü çok sevdim en azından boşu boşuna umut vaad edip yıkıntıya uğratmıyor..herşeye besmeleyle başlamasıda dikkatimden kaçmadı ..hımm :) tayfun bey her zmaaan olumsuzda olsa olabıleceklerı soyluor o yonunu sevıorum sonrasında cok yıkım olmuor ...bızımde yumurların gelişimi fazla oldugu ıcın transfer ıcın beklemek gerek dedığinde cok uzulmuştumbeklemekten yorulmuştumm cunku bı tane embrıomuz var dondurulmuş beklıor oyle ne zman hazır olursam artık bı ay sonra gıtcem doktora...
evet en güzelide bide dışardakiler tutsa dillerini inan millete laf anlatmaktan sıkıldım kendine ayrı anlat millete ayrı RABBİM BİZEDE NASİRP ETSE ŞİMDİKİ HAMİLELER BİDE BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATIYORLAR EN YAKININDAKİDE OLSAinşallah anneliği hep beraber tadarız..olmazsada yaradan böyle nasip etmiştir boyun eğeriz..
37 canımyaş kaççki
BİZİM ANKARADAKİ DOKTORDA AĞZI DUALIYDI AMA NE YAZIKKİ OLMADI AMA ONA KARŞI HİÇ KIRILMADIM ÇÜNKÜ BİZİ HİÇ ÜZMEDİ VE İLİLYDİevet bende bu yönünü çok sevdim en azından boşu boşuna umut vaad edip yıkıntıya uğratmıyor..herşeye besmeleyle başlamasıda dikkatimden kaçmadı ..
OLSUN GENÇMİŞ DAHA BEN YAN KOMŞUM 46 YAŞINA GİRDİ VE ŞİMDİ 2 AYLIK HAMİLE37 canım
bana artık millet bu konuda birşey soramıyor ilk zamanlar soranlara kısırım dedim noldu dedim Bi sahadaevet en güzelide bide dışardakiler tutsa dillerini inan millete laf anlatmaktan sıkıldım kendine ayrı anlat millete ayrı RABBİM BİZEDE NASİRP ETSE ŞİMDİKİ HAMİLELER BİDE BALLANDIRA BALLANDIRA ANLATIYORLAR EN YAKININDAKİDE OLSA
yanlış hatırlamıyorsam ilaçlar harıç 4500 canım..inşallah tedavin olumlu sonuçlanır hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım.Medicalpark ta toplam tüp bebek maliyeti nekadar bilgi verirsen sevinirim.
yaa ben o yönune dıkkat etmedım de şuan için sevıorum doktoruma guvenıorumdaa Rabbım nasıp eder inşaallah bizlere en kısa zamandaevet bende bu yönünü çok sevdim en azından boşu boşuna umut vaad edip yıkıntıya uğratmıyor..herşeye besmeleyle başlamasıda dikkatimden kaçmadı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?