amin inşallah canım..yaa ben o yönune dıkkat etmedım de şuan için sevıorum doktoruma guvenıorumdaa Rabbım nasıp eder inşaallah bizlere en kısa zamanda
burada dikkat. Ettimde bazıları doktorlarının ilgi göstermediklerini anlatıyor.. Ben opudan sonra uyandığımdada odamda ilk tayfun beyi gördüm.. Transfer bitincede kaldırmadan yanıma oturdu sohbet ettik.. Çok sevdim yaklaşımını..yaa ben o yönune dıkkat etmedım de şuan için sevıorum doktoruma guvenıorumdaa Rabbım nasıp eder inşaallah bizlere en kısa zamanda
tatlım haber yokmu ne zaman transferin olacak merak ettim...yaa ben o yönune dıkkat etmedım de şuan için sevıorum doktoruma guvenıorumdaa Rabbım nasıp eder inşaallah bizlere en kısa zamanda
ay cnm saolasınn sordugun ıcıntatlım haber yokmu ne zaman transferin olacak merak ettim...
hiç sorma moralim çok bozuk .. Dün. Opu vardı 7 tanecik çıkmıştı.. Bugün aradılar 1tanesi olgun değilmiş 3 taneside döllenmemiş geriye 3 tane kaldı onlarda transfere kadar dayanırmı bilmem ...ay cnm saolasınn sordugun ıcındaha gtmedım kiii regl olayım oyle gtcemm daha var regl ıme ayın 17 sındee sen nasılsın nabtıınn?
yaa oyle mıı ... hıc bozma moralını onemlı olan bı tane olmasııı ... Rabbım nasıp eder ıns cnm yaaa ... transfer ne zamn olcak pekıı ?hiç sorma moralim çok bozuk .. Dün. Opu vardı 7 tanecik çıkmıştı.. Bugün aradılar 1tanesi olgun değilmiş 3 taneside döllenmemiş geriye 3 tane kaldı onlarda transfere kadar dayanırmı bilmem ...
perşembe ye kadar yumurta kalırsa perşembe günü. İnşallah..yaa oyle mıı ... hıc bozma moralını onemlı olan bı tane olmasııı ... Rabbım nasıp eder ıns cnm yaaa ... transfer ne zamn olcak pekıı ?
inşaaallah cnm :) moralınız bozmaa dua edelım bol bolperşembe ye kadar yumurta kalırsa perşembe günü. İnşallah..
unuturmuyum canım yaa yazarım mutlaka..inşaaallah cnm :) moralınız bozmaa dua edelım bol bolhaber etmeyı de unutma
Allah razı olsun cnmm... bı tane gorustugum arkadaş vardı aynı bızım doktora gıdıo orda tanısmıstımmm eylul bası başlamıstı opumuz aynı gun olmuştu onun transferı 3 gun sonra olmustuu, az once gorustum onun bebegı tutunmuş ınşaallah yarın tekrardan test yapılcak tekrardan ıns bebeişi onunlaaa o kadar mutlu oldum kıı , darısı bıze ınş yaa .. Rabbım yardım etsın bızleree.. sende ıyı ki varsın cnmmkader arkadaşı olduk burada iyiki varsın canım...
Allah. Tamamına erdirsin darısı bizim başımıza inşallah..Allah razı olsun cnmm... bı tane gorustugum arkadaş vardı aynı bızım doktora gıdıo orda tanısmıstımmm eylul bası başlamıstı opumuz aynı gun olmuştu onun transferı 3 gun sonra olmustuu, az once gorustum onun bebegı tutunmuş ınşaallah yarın tekrardan test yapılcak tekrardan ıns bebeişi onunlaaa o kadar mutlu oldum kıı , darısı bıze ınş yaa .. Rabbım yardım etsın bızleree.. sende ıyı ki varsın cnmm
doktorumuz prof dr tayfun Alper canım Samsun medical park da...merhaba arkadaşlar doktorunuz tayfun beymi hangi hastanede... ücreti nekadar öğrenebilirmiyim
merhaba canım yazılrınız okudumda sonuc aldınızmı tüp bebekte döllenme olmadı yazmıssınızkader arkadaşı olduk burada iyiki varsın canım...
merhaba 3 deneme yaptırdınız sonuc ne oldu tuttumudöllenme oldu ama tutmadı canım .. şimdi 3. deneme için adet zamanımı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?