Tüp Bebek Merkezleri prof doktor idris koçak samsun

yaa ben o yönune dıkkat etmedım de şuan için sevıorum doktoruma guvenıorumdaa Rabbım nasıp eder inşaallah bizlere en kısa zamanda
burada dikkat. Ettimde bazıları doktorlarının ilgi göstermediklerini anlatıyor.. Ben opudan sonra uyandığımdada odamda ilk tayfun beyi gördüm.. Transfer bitincede kaldırmadan yanıma oturdu sohbet ettik.. Çok sevdim yaklaşımını..

ay cnm saolasınn sordugun ıcın daha gtmedım kiii regl olayım oyle gtcemm daha var regl ıme ayın 17 sındee sen nasılsın nabtıınn?
hiç sorma moralim çok bozuk .. Dün. Opu vardı 7 tanecik çıkmıştı.. Bugün aradılar 1tanesi olgun değilmiş 3 taneside döllenmemiş geriye 3 tane kaldı onlarda transfere kadar dayanırmı bilmem ...

hiç sorma moralim çok bozuk .. Dün. Opu vardı 7 tanecik çıkmıştı.. Bugün aradılar 1tanesi olgun değilmiş 3 taneside döllenmemiş geriye 3 tane kaldı onlarda transfere kadar dayanırmı bilmem ...
yaa oyle mıı ... hıc bozma moralını onemlı olan bı tane olmasııı ... Rabbım nasıp eder ıns cnm yaaa ... transfer ne zamn olcak pekıı ?

kader arkadaşı olduk burada iyiki varsın canım...
Allah razı olsun cnmm... bı tane gorustugum arkadaş vardı aynı bızım doktora gıdıo orda tanısmıstımmm eylul bası başlamıstı opumuz aynı gun olmuştu onun transferı 3 gun sonra olmustuu, az once gorustum onun bebegı tutunmuş ınşaallah yarın tekrardan test yapılcak tekrardan ıns bebeişi onunlaaa o kadar mutlu oldum kıı , darısı bıze ınş yaa .. Rabbım yardım etsın bızleree.. sende ıyı ki varsın cnmm

Allah. Tamamına erdirsin darısı bizim başımıza inşallah..

bizim doktorun adı olsaydı belki daha fazla arkadaş edinirdik bizim buralardan ...

merhaba arkadaşlar doktorunuz tayfun beymi hangi hastanede... ücreti nekadar öğrenebilirmiyim

bende idris hoca sayesinde bebek sahibi olanlardanım. tedavi süresince ne zaman rahatsız etsem gayet içten ilgilenmişti. ben tedavi olurken işin içinde medicana felan yoktu. geçen haziranda eşimin akrabasıda kendisine gitti. oda hoca tedaviyi uzatıyor diye şikayet ederken kendiliğinden hamile kaldı. hoca onlarda hiçbir sorun olmadığını söylüyordu zaten ama şubattan hazirana kadar tüp bebek tedavisine başlamayınca geç kalmaktan korkmuşlardı sonra kendiliğinden hamile kaldı. bu medicana işini forumlarda okumaya başladım acayip şaşırdım. tıp fakültesindeki oranın düşük olduğunu duymuştum. hatta oradaki calışanların tam bir memur kafası ile hareket etmesi oradaki doktorlarıda sıkıntıya sokuyordu bunu gözümle görmüştüm idris hocanın bunu özele taşıyacağını düşünmemiştim. o ve diğer hocamızın tüp bebek merkezini biraz daha özelleştireceğini sanıyordum.

bulabilecek tüm aksilikler sizi bulmuş. geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda hayallerinize kavuşursunuz.

döllenme oldu ama tutmadı canım .. şimdi 3. deneme için adet zamanımı bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…