Prof.doktor timur gürgan hakkında bilgisi olan varmı

zZzlem

İNŞALLAH BİR GÜN........
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2008
14.729
10
206
Ankara
arkadaşlar ben 2 kere tüp bebek denemesinden negatif sonuç aldım.şimdi 3.denememi timur gürganın kliniğinde yaptıracağım inş.görüşmeye gittik bayağı mmenun kaldım.ama yinede deneyimleri olanlarınız varsa benimle paylaşırsanız çooook sevinirim:dance:inşallah bu sefer ii sonuç alırım.yardımlarınız için herkese çoook teşekkür ederim.a.s.

merhba canım ben de endometriozis hastasıyım

bana da bir arkadaş önerdi Timur beyi gittim ben de memnun kaldım,

benim hiç denemem olmadı aşılama bile olmadım

şimdi tüpbebek kararı veildi ben ilk denememi, timur beyin cliniğinde yapacağım şu an haplara başladım

histereskopi ve iğnelere başlıyacağım

umarım ikimizinki ve diğer arkadaşlarımız bahara bebeki müjdesi ile gireriz

arkadaşlar ben 2 kere tüp bebek denemesinden negatif sonuç aldım.şimdi 3.denememi timur gürganın kliniğinde yaptıracağım inş.görüşmeye gittik bayağı mmenun kaldım.ama yinede deneyimleri olanlarınız varsa benimle paylaşırsanız çooook sevinirim:dance:inşallah bu sefer ii sonuç alırım.yardımlarınız için herkese çoook teşekkür ederim.a.s.

özloş bende timur bey'in kliniğinde mikro enjeksiyon yaptıracağım. daha önce izmirde tedavi görüyordum ankaraya karar verdim ve araştıralarımın sonucunda gürgan clinic e karar verdim. bene 1 kez gittim görüşme ve ilk muayene için mayısta tekrar gideceğim ama çok güveniyorum timur hoca ve ekibine. umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız. Allah yardımcımız olsun.

özloş bende timur bey'in kliniğinde mikro enjeksiyon yaptıracağım. daha önce izmirde tedavi görüyordum ankaraya karar verdim ve araştıralarımın sonucunda gürgan clinic e karar verdim. bene 1 kez gittim görüşme ve ilk muayene için mayısta tekrar gideceğim ama çok güveniyorum timur hoca ve ekibine. umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız. Allah yardımcımız olsun.

cann okumuşsundur ben de cliniğe gidiyorum görüşmek isterim

ben de çok güzeniyorum haklarında baya araştırma yaptım

Umarım hakkımızda hayırlısı olur

kızlar ben gitmedim ama hakkında duyumlarım var tüp bebeği Ankaraya getiren itürkiyedeki ilk tüp bebekleri yapan kişilerden
gidenler memnun inşallah sizde memnun kalırsınız YANİ aLLAHIN İZNİYLE BEBİŞLERİNİZ OLUR

BEN HAMİLE DEĞİLİM 1yıl geçmesi gerekmiş inşallah bu kliniğe gitmeme gerek kalmaz

normal jinekolojik muayeneye hacettepeden timur beyden randevu almak istedim hastanede bakmıyomuş
perşembeye serdar günalp ten aldım Allahın izniyle bakalım nasıl çıkıcam

hepinize sevgiler
geçmiş olsun

cann okumuşsundur ben de cliniğe gidiyorum görüşmek isterim

ben de çok güzeniyorum haklarında baya araştırma yaptım

Umarım hakkımızda hayırlısı olur

evet okudum clinic'e gittiğini :) ben okulun kapanmasını beklemek için mayıs'ı tercih ettim. mart ayında gitmiştik. sadece Timur Bey değil diğer dr.lar da güven verdi çünkü bu iş bir ekip işi her seferinde Timur bey'i görmek de benim için çok büyük bir problem değil çünkü ilk seferindeki tedavi süreci kararından anladım ki tüm ekip oturup karar veriyorlar.
sen ne zaman gidecksin tekrar? been mayıstaki adetimin başlangıç tarihinden itibaren 10 gün içerisinde gideceğim aynı tarihlerde orada olursak ben de görüşmek isterim. Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah :) :içelim:

arkadaşlar ya çok sevindim valla ben.en azından birbirimize destek oluruz ne güzel.paylaşalım yaşadıklarımızı.ben 17 sinde randevu aldım bakalım ne olcak.inş timur bey bize uğur getirir hepimizin bebişleri olur.bağları koparmayalım lütfen

şimdiden hayırlı olsun tedavin sen benden önce başlayacaksın, deneyimlerinden faydalanacağız :) benim ilk denemem olacak bu, hakkımızda hayırlısı olur inşallah .

valla ben gıtmedım ama duyduguma gore cok ıyıy bırıymış netten arastırdgıma gore dalında bır numaraymış hadi ınslh hyrlısı olur hakknda bnd ona gıtmyı dusnmustum

arkadaşlar ne güzel ya bağları koparmayalım hatta görüşelim bile ne dersiniz

Kızlar ben yeni yaptırdım mikro mu.Gürgan Clinicte Timur hocaya.Gözünüzü kapatın gidin inanın çok memnun kalıcaksınız.haftaya sonuç alıcam olumlu yada olumsuz farketmez ama ben yine olsa oraya giderim.Birkere ekip süper o güleryüzleri ve sıcak yaklaşımları insana inanılmaz moral veriyor.Timur hocada çok bilgili ve sıcak bir dr.Diğer dr larda öyle zaten herbirnin görevi ayrı ekipler yani.Soracağınız yada bilmek istediğiniz bişey olursa özelime msj atarsanız cvplarım.

merhaba kızlar ben de ofis histereskopi oldum
1 hafta sonra patoloji sonuçu ile tekrar gidicem kliniğe

yani her merkezde vardır ama en güzeli, kendi hemşireniz var ve herşeyi ona sorabiliryorsunuz cep telefonundan,

hacettepedeki işleri de kolaylaştırıyorlar

yani ben de memnun olduğumu söylemek istedim

aynı tarihlerde orada olursak görüşmek isterim

Rabbim iyi haberlerle sevindirsin bizleri herkezi

selam arkadaşlar.ben yarın gidiyorum gürgan kliniğe randevum var.bakalım ne olacak.haber veririm gelince size

evet canım dün gittim ultrasona girdim opu sonucunda toparlanmış dedi yani bir problem yok dediler.cıma günü kan vericem hormonlar için,zaten biz hemen tüp bebeğe geçmiyecez zaten çok erken.başka birşeyler deneriz dedi timur bey.herşey yolunda gibi bakalım.pazartesi tekrar gidicez konyrole arkadaşlar.işte şimdilik böyle gelişmelerden haberdar ederim tabi sizde edin.

merhaba arkadaşlar.ben bir yakınım için araştırıyorum.

bu doktora gittiğinizi yazmışsınız sonuçlar ne oldu?

paylaşırsanız çok sevinirim.

ben tımur hocasının hastasıyım cok ıyı bır doktor tavsıye ederım tup bebek yaptırdım ve suanda 18 haftalık hamıleyım

ben tımur hocasının hastasıyım cok ıyı bır doktor tavsıye ederım tup bebek yaptırdım ve suanda 18 haftalık hamıleyım

çok sevindim.bebeğiniz hayırlı olsun.
doktor bir vesile.şifa Allah'tan.ama işinin uzmanı doktoru da bulmak lazım değil mi??

Back
X