Prof.doktor timur gürgan hakkında bilgisi olan varmı

benim ilk tüp bebek denemem orda oldu ama ben pek memnun kalmadım.çünkü ben tedavide doktorumun birebir benimle ilgilenmesinden yanayım.sonuç olumsuz olduğu için değil yazdıklarım.2.denemem başka bir merkezde yine negatif ama doktorum herşeyimle kendisi birebir ilgilendi.her muayenede beni aydınlattı,toplama ve transferime kendisi özellikle girdi.bunlar hiçbirini gürganda bulamadım timur beyi sadece ilk görüşmede ve transferde gördüm onun dışında hep hemşirelerle görüşmek zorunda kaldım.her gitiiğimde başka bir doktor muayene etti ,buda rahatsız etti beni açıkçası.evet timur bey bu konuda çok bilgili ama pek hastalarına ayıracak zamanı da olmuyo açıkçası.

Dr.Timur bey ilk karşılaşmada bile kendinizi yakın hissedebileceğiniz babacan bir hekim.Bu özelliğinin yanında bilgi birikiminin çok iyi olması,sağlıkla ilgili güncel gelişmeleri yakından takip etmesi, bunları titizlikle uygulamaya koyması ve tedavinin her aşamasında hastayı bilgilendirmesi bence bir hekimde bulunabilecek en mükemmel özellik.(bunların hepsi Timur Bey de fazlası ile var.)Ben tüp bebek tedavisi için kendisine başvurdum ve gözü kapalı kendimi emanet edebildiğim tek hekim diyebilirim.Hiç bir şey sormama gerek kalmadan bütün tedavi aşamalarını tek tek açıkladı.Merkez olarak çok titiz ve temiz çalışıyorlar.Hekim,hemşire,embriyolog ve diğer çalışanları hastayla yakından ilgileniyorlar.Bu merkezin diğer bir çok merkez gibi işi maddiyata dökmemiş tamamen başarı odaklı çalıştığına inanıyorum.Bir hasta olarak iyi ki prof. Dr.Timur Gürgan ile tanışmısım diyorum.

dr.timur beye gönül rahatlığıyla kendini teslim edebilirsin.işinde çok iyi olduğunu düşünüyorum.ben hemşireyim ve eşimde uzm.doktor emin ol bizler kadar kimse bir doktorun iyi yada kötü olduğunu anlayamaz.biz adetin 1.günü muayneye gittik önce yumurtalar gelişene kadar yaklaşık 10 gün sonrada transfer sonrası 3.güne kadar kaldık.toplam maksimum 20 gün orada kalmanız gerekiyor.benim 5.tüp bebeğimdi ilk defa düzgün bir merkez gördüm diyebilirim.tabii karar sizin biz de sizin yaptığınız hataya düşüp olduğumuz ildeki merkeze gittik ama sonuç karın içi enfeksiyon.sizin rahatınız tabiiki önemli ama asıl önemli olan güzel sonuç alabilmek.bunun için de elinizden geldiğince en iyi merkezden yardım almak önemli.fiyata gelince biz sağlıkçı olduğumuz için merkeze 4250tl ödedik ama diğerleri de 4750 ödedi sanırım.muhasebeciyle görüşüp fiyatta yardımcı olmasını rica edersiniz ve olur sanırım.ilaçlar da kişiye göre değişiyor ortalama 1000 tl .ayrıca orada kalman gereken dönem için günlüğü 20tl den misafirhanede ayarlayabiliyorlar.herşeyin hayırlısı canım.inşallah herşey gönlünce olur.yine aklına takılan birşey olursa mesaj at.kendine iyi bak.özelden mesaj atamıyorum.okuyunca mesaj atarsan okuduğunu anlarım..

arkadaşlar

ben timur hıocayla 1 aşılama 2 tüp bebek yaptım. ikinci tedavimde hamile kaldım. oğlum şimdi 7 aylık karnımda...

Timr ve aygül hocanın yetkinliğinden, sistemlerinden personellerine kadar herşeyle ilgili yorumlarımı rumuzumun üzerine tıkladığınızda göreceğiniz yorumlarımda bulabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-merkezleri/216656-gurgan-klinik-timur-gurgan-yorumlari.html

bu tartışmada da uzun uzun yorumlar war

memnuniyetimi kelimelere dökemem

2. tutmasa yine ona giderdim

sorunuz olursa lütfen çekinmeyin

hamileliğimin mutluluğu tedaviler sırasındaki mutsuzluğumun korkularımın acısını unutturmadı bana

karnıma her dokunuşumda bir mucizeye dokunduğumun bilincindeyim

allah bu mutluluğu size de nasip etsin

ii şanslar...

ilk tüp bebek denememi timur gürganda yaptırdım bende pek memnun kalmadım..
timur beyi hemen hemen hiç göremedim..
sürekli hemşirelerle muhatapsınız neredeyse onlar oranın dotoru olmuşlar..

tabi negatifi almamda olumsuz düşünmemde etkendir..

arkadaşlar

ben timur hıocayla 1 aşılama 2 tüp bebek yaptım. ikinci tedavimde hamile kaldım. oğlum şimdi 7 aylık karnımda...

Timr ve aygül hocanın yetkinliğinden, sistemlerinden personellerine kadar herşeyle ilgili yorumlarımı rumuzumun üzerine tıkladığınızda göreceğiniz yorumlarımda bulabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-merkezleri/216656-gurgan-klinik-timur-gurgan-yorumlari.html

bu tartışmada da uzun uzun yorumlar war

memnuniyetimi kelimelere dökemem

2. tutmasa yine ona giderdim

sorunuz olursa lütfen çekinmeyin

hamileliğimin mutluluğu tedaviler sırasındaki mutsuzluğumun korkularımın acısını unutturmadı bana

karnıma her dokunuşumda bir mucizeye dokunduğumun bilincindeyim

allah bu mutluluğu size de nasip etsin

ii şanslar...

Sen gufgan klinikte hamile mi kaldin neden o zaman hamilelik takvimi yapmadin seni hep gurganla alakali pozitif yorumlarda goruyorum da sadiriyorum dogrusu acaba???? Demekten geri duramiyorum kudura bakma.

Ayrica senin 8. Ayinda olman gerekiyor en azzzzzz nasil 7. Ayin oluyor hala anlamis degilim. Umarim yaniliyorumdur. Hayir bende gurganda tedavi oldum timur hocayi aygul hanimi cok severim mukemmel insanlar ama senin gibi sadece reklamla ugrasmiyorum ne biliyim bi hamilelik takvimi dahi yapmamissin bi heyecan bi panik yok baskalariyla timur hoca disinda paylastigin bir konu yok. Yapmauin boyleee gunahh ya

Dr.Timur bey ilk karşılaşmada bile kendinizi yakın hissedebileceğiniz babacan bir hekim.Bu özelliğinin yanında bilgi birikiminin çok iyi olması,sağlıkla ilgili güncel gelişmeleri yakından takip etmesi, bunları titizlikle uygulamaya koyması ve tedavinin her aşamasında hastayı bilgilendirmesi bence bir hekimde bulunabilecek en mükemmel özellik.(bunların hepsi Timur Bey de fazlası ile var.)Ben tüp bebek tedavisi için kendisine başvurdum ve gözü kapalı kendimi emanet edebildiğim tek hekim diyebilirim.Hiç bir şey sormama gerek kalmadan bütün tedavi aşamalarını tek tek açıkladı.Merkez olarak çok titiz ve temiz çalışıyorlar.Hekim,hemşire,embriyolog ve diğer çalışanları hastayla yakından ilgileniyorlar.Bu merkezin diğer bir çok merkez gibi işi maddiyata dökmemiş tamamen başarı odaklı çalıştığına inanıyorum.Bir hasta olarak iyi ki prof. Dr.Timur Gürgan ile tanışmısım diyorum.
Kesinlikle ayni fikirdeyim ozellikle ticari odakli olmadigi konusunda baska yerlerde cingene gibi 50-100 tl nin hesabini yapiyorlar burda nerdeyse sonra birakirsin diicekler Abarttim biraz ama Son kurusumuza kadar helal-i hos olsun timur hocaya. Onu yurekten seviyorum hemsireler biraz uyuz ama napsnlar onlarda yogunluktan olsa gerek allak bullak oluolar cmrtesi pazari yok hergun transfer yapilio tatilleri yok. Allah onlara zeval vermesin

ilk tüp bebek denememi timur gürganda yaptırdım bende pek memnun kalmadım..
timur beyi hemen hemen hiç göremedim..
sürekli hemşirelerle muhatapsınız neredeyse onlar oranın dotoru olmuşlar..

tabi negatifi almamda olumsuz düşünmemde etkendir..

aysunaycım daha yeni gördüm bana yazdığın mesajı

ama cevaplama hakkım yok henüz forumda yeni sayılırım

memnun kalmamana çok üzüldüm

ben çok membun kaldım

buarada erken geldi oğlum 33 haftalıkken doğdu geçen hafta

şimdi hastanede küvezde

kısa zamanda aramıza katılacak

alllah hepinize ama hepinize bu mutluluğu yaşatsın

buraaya sık giremiyosum sorunuz olursa gudenelif77@gmail.com a yazabilirsiniz

Sen gufgan klinikte hamile mi kaldin neden o zaman hamilelik takvimi yapmadin seni hep gurganla alakali pozitif yorumlarda goruyorum da sadiriyorum dogrusu acaba???? Demekten geri duramiyorum kudura bakma.

takvimle uğraşmak istemedim

inanmakta da serbestsin inanmamakta

başka yorumlarımda da war forumun tüm özelliklerini bilmiyosun sanırım rumuzuma tıkla tüm yorumlarımı görürsün

medicanayla ilgili de bir sürü yorumum war

beğenmek göreceli

ben beğendim ve şimdi oğlum mışıl mışıl uyuyor

her zaman da duacıyım onlara

Back
X