- Konu Sahibi prisonbreak06
-
Arkadaşlar ilk kez gittim çok ilgili iyi birine benziyor memnun kaldım çok tatlı bir bayan.Doğumunu o yapan varmı?Bütün doğumlarını koru hastanesinde mi yaptırıyor?doğum ücreti çok yüksek geldi bana.Başka bir özel hastaneye giden arkadaşım var onlarınki o kadar yüksek değil.Aydan Hanımın muayenehanesine gidiyoruz 1 hafta sonra tekrar gidilirse yine ücret alıyormu bilgisi olan varmı?Teşekkürler.
Arkadaşlar ilk kez gittim çok ilgili iyi birine benziyor memnun kaldım çok tatlı bir bayan.Doğumunu o yapan varmı?Bütün doğumlarını koru hastanesinde mi yaptırıyor?doğum ücreti çok yüksek geldi bana.Başka bir özel hastaneye giden arkadaşım var onlarınki o kadar yüksek değil.Aydan Hanımın muayenehanesine gidiyoruz 1 hafta sonra tekrar gidilirse yine ücret alıyormu bilgisi olan varmı?Teşekkürler.
canım ben aydan hocanın hastasıydım doğumuma kendisi koruda girdi eğer muayene süren 10 günü geçmediyse para alınmıyor ama 11. gün gittiğinde tekrardan 250 veriyorsun. ben çok güvenerek gittim ve çokta memnun kaldım tavsiye ederim eğer maddi imkanın el veriyorsa.
haklısın önce anlayıişAyrıntılı ultrason için gittim kendisine.Muayenede bebeğimin kalbinde bi parıltı gördü ve kardiolojiye gitmem gerektiğini amniyosentez önerdiğini kromozom bozukluğu olabiliceğini söyledi.O anda bi anne adayı olarak şok oldum tabiki ve beynim dondu resmen teleşlandım her annenin yapabileceği gibi çünkü kim bekleyebilirki bu durumu ayrıntılı bilgi vermesini istedim dilimden 'nasıl yani' cümlesi çıktı kendisinin bana söylediği 'söylediklerim gayet açık ve net neyi anlamıyosun' oldu.Prof.Dr.Aydan Biri KADIN doğum uzmanı sanırım bunu çok normal bişey söylüyomuş gibi karşılamamı bekledi. Üslubunu hiç hiç hoş değildi bi doktor önce hasta psikolojisinden anlamalı ben hamileyim anne adayıyım tabiki telaşlanmam ve açıklama beklemem çok normal.”Sen bile böyle yapıyorsan cahil insanlara nasıl anlatıyım?Akşama kadar nelerle uğraşıyorum ded”i..!!Bi doktor anlatmalı açıklamalı tabiki sonuçta biz tıp okumadık ve doktora neden gidiyoruz teşhis koysun bize anlatsın çaresi ne diye gidiyoruz..Aydan Biri kalbimin çarparak girdiğim bebeğimi göreceğim diye heyecanladığım randevudan ağlayarak çıktım.Doktorlardan beklediğimiz bu değil önce anlayış!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?