Hulusi hocayla iki tedavim oldu en Az memnun kalan ben oldum sanıyorum şu forumda.4 saat beklediğimi bilirim o stres insanı bitirir artı pandemi.hocaya asla tüm sorularını soramazsın yarısında kalkıp tamam konuşuruz der gider her seferinde parça parça sorardım.. ilkinde üçüncü gün transferi yaptı ki bence üçüncü gün şans işi negatif sonuç almaya değmiyor hadi bi deneyelim der gibi üstünkörü geliyor bana açıkcası

lab ını da beğenmiyorum yani bilemeyiz tabi de soru işareti çok kalıyor aklımda tüm embriyolarıma AA dediler az vardı ama hepsi mi çok kaliteliydi

bahçeçide hiç böyle şeyler yaşamadım herkese yanı tedavi uygulamıyorlar ayrıca standart ek sorunu olmayanlara aynı.ben Berfu hoca ile hamile kaldım selen hanım için detaylı bilgim yok ama o da iyi bir kaç kez muayene olmuştum.kistim yok ama adenomiyozis vardı geçici menapoza girdim rahim dinlendirme sırasında ben de.bir de Era yapıldı.mesela ben genetiğe gitsinler dedim hoca gerek görmedi öyle para için işlem yapılmıyor için rahat olsun