• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Merhaba arkadaşlar çift taraflı kistlerim war ve sol tupum kapalim7 aydır gebe kalamadim. Tup bebek yaotirmak istiyorum. Ankarada ya hakan yarali anatolia yada bahçeci berfu düşünüyorum. Fikri olan arkadaşlar yardım edebilir mi bu konuda
Merhaba ben şu an berfu hoca da tedavi görüyorum memnun olduğum yanlarıda var olmadığım yanlari da var ama ona gittiğim için hiç pişman olmadım tavsiye ederim size de

Merhaba arkadaşlar çift taraflı kistlerim war ve sol tupum kapalim7 aydır gebe kalamadim. Tup bebek yaotirmak istiyorum. Ankarada ya hakan yarali anatolia yada bahçeci berfu düşünüyorum. Fikri olan arkadaşlar yardım edebilir mi bu konuda
Eğer yaşınız gençse yani 38 ve altı Hakan hocayı belki deneyebilirsiniz.Ama yaşınız büyükse gitmenize bile gerek yok.Hakan hoca her fırsatta yaş en önemli faktör diye üstüne basa basa belirtiyor. Berfu hoca belki de kadın olduğu için empati yapabilen,dinleyen,deneyen bir doktor. Umarım güzel seçimler yapıp güzel sonuçlar alırsınız

Eğer yaşınız gençse yani 38 ve altı Hakan hocayı belki deneyebilirsiniz.Ama yaşınız büyükse gitmenize bile gerek yok.Hakan hoca her fırsatta yaş en önemli faktör diye üstüne basa basa belirtiyor. Berfu hoca belki de kadın olduğu için empati yapabilen,dinleyen,deneyen bir doktor. Umarım güzel seçimler yapıp güzel sonuçlar alırsınız
Sağol canım

Yok dinlendirme olacagi icin vermediler antibiyotik ve prebiyotik verdi..sadece reçete vardi yani

Ben bugün hocaya sordum opu günü verilen transfer hazırlık kağıdını aynen takip edicez dedi.bende bana kağıt verilmedigini söyledim hemşireler yarın arayıp bilgi versinler dedi. bende beni mi unuttular acaba diye düşündüm🙈

2 tane embriyon var o halde cok iyi canim birinden biri tutar insallah 🙏

Simdi adetin 21.gunu gidecegim ben ve transfer hakkında da konusacagiz

Yok geldik zonguldaka..
Benim Ekim kasin gibi ancak olur transferimiz sanirim 1 tanenjn şansı cok değil ama kismet olacaksa olur...
Olmama ihtimalini de konuşacağım berfu hocayla gidince.. okulların yarı yıl tatilinde yani ocakta sadece opu islemi yaptırıp yumurta dondurtmayı dusunuyorum.. oteki yaz da bir opu ve embriyo iste..sayi 2 katına çıksın diye..ama inşallah tutar da bunlara gerek kalmaz

Yok geldik zonguldaka..
Benim Ekim kasin gibi ancak olur transferimiz sanirim 1 tanenjn şansı cok değil ama kismet olacaksa olur...
Olmama ihtimalini de konuşacağım berfu hocayla gidince.. okulların yarı yıl tatilinde yani ocakta sadece opu islemi yaptırıp yumurta dondurtmayı dusunuyorum.. oteki yaz da bir opu ve embriyo iste..sayi 2 katına çıksın diye..ama inşallah tutar da bunlara gerek kalmaz
Boşver böyle planlar yapma bence önümüze bakalım tutacak diye düşünelim, vücudumuz o yönde ilerlesin güzel düşünelim ki güzel olacak nedense benjm içimde umut var güzel şeyler olacak diyorum yine ikimizde olumlu haberlerimizi vericez insallah 😍

Boşver böyle planlar yapma bence önümüze bakalım tutacak diye düşünelim, vücudumuz o yönde ilerlesin güzel düşünelim ki güzel olacak nedense benjm içimde umut var güzel şeyler olacak diyorum yine ikimizde olumlu haberlerimizi vericez insallah 😍
Insallah cajim sen ne zaman düşünüyorsun transferi

Merhaba Gazide iki başarısız denemeden sonra Berfu hanımın kişiye yönelik tedavi çalışması sayesinde tüp bebek tedavimiz başarıyla sonuçlandı geçen sene bu zamanlar başlamıştım tedaviye kendisini ve merkezi çok başarılı buluyorum.konunun devamını yenilenen sayfada okudum ve eklemek istedim Benimde tek embriyo ilerliyordu umudunu kaybetme İnşallah kimsenin kucağı boş kalmaz💙 Allah isteyen herkese hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah sevgiler☺💙
Tek embriyom ilerlemiş blast olmus canim hic olmaması cok kötüydü cok sevindim su an🥰
Insallah sonu da senin gibi pozitif olur

Back
X