• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Sorun ne idi acaba.
Sayımız çok düşük. Morfoloji, ileri hız hepsi 0. 20 adet sperm çıkışı olmuş bahçeci de hepsi ölü. Canlı sperm yok. Hepsi kötü anlayacağınız bi umudumuz yüksek 😍 sizin sorununuz neydi aceba. Tekrar basladiniz mi tedaviye?

Sayımız çok düşük. Morfoloji, ileri hız hepsi 0. 20 adet sperm çıkışı olmuş bahçeci de hepsi ölü. Canlı sperm yok. Hepsi kötü anlayacağınız bi umudumuz yüksek 😍 sizin sorununuz neydi aceba. Tekrar basladiniz mi tedaviye?
Allah en kısa sürede yüzünüzü güldürsün. Henüz başlamadım. Sayı ve morfoloji bozukluğu var.

Merhaba kizlar Perşembe günü transfer olacağım.Ama rahim duvarı kalınlığı 8 daha da fazla yukselmezmis ama sanki çok umutlu değildi berfu hoca da...tutmazsa yapılacakları bile konuştuk morelim çok bozuldu lütfen dua edin tutunabilsin bana...
Canim hayirli olsun transferin sımsıkı tutunsun sana insallah nasilsin?

Bizimde ayni :KK43: OLİGOASTENOZOOSPERMİ
Bizde de aynı problem var esim 3 ay proxeed plus kullandı 6 yasinda bir kizim var o da tedaviyle oldu ve ozamanki doktorum bu ilacı önermişti kullandik...simdi de tedaviye başlamadan 3 ay önce kullanmaya başladık berfu hocaya sirduk o da devam edin dedi 1.7 milyona cikti sonucumu sukur morfoloji cok kotu ama sağlam 200 bin sperm kaldi o da tup bebek icinxyeterli zaten...

Siz de sayi kac acaba bir de morfoloji

Canim hayirli olsun transferin sımsıkı tutunsun sana insallah nasilsin?
Çok teşekkür ederim iyiyim çok şükür uzanıyorum dinleniyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama çok korkuyorum... inşallah tutunur bu son bekleyisim olur.sen naptın nasilsin canım? Muayeneye gidecektin gittin mi inşallah önemli bişey çıkmamıştır?

Back
X