• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Berfu demir ankara bahçeci

Hormon testine göre yol alacaktır canım o gün tedaviye de başlarız dedi mi sana. Demediyse başlamaz. Çünkü hoca hiç acele etmiyor. Ben hemen olsun bitsin istiyordum ama hala başlayamadım. Nasipse perşembe günü gideceğim. Tedavin hayrli olsun
Evet duruma göre sanırım o gün başlayacak tedaviye,hocanın acele etmediğini biliyorum bana hatta bu 1 yıllık bir süreç hazırlan demişti 😁Sizin de hayırlı olsun tedaviniz ben de bu gidişle cuma cumartesi gibi giderim gibi,peş peşe olumlu geçsin hepimizin süreci inşallah 🍀🤍

12gun gecti ve dun gece başladı sonunda...yarin sabah yola cikicam transfer hazırlığı için canim..rahim inceliği vardi insallah geçmiştir de. Tekrar git gel sıkıntısı olmaz🙈

Sen transfere kadar kac gun gitmiş oldun adet baslangicindan
İki kez gittim sanırım evet evet iki kez ilk gidişimde rahim inceydi hala üç gün sonra tekrar çağırdı ondan 5 gün sonrada transfer oldu.ama ilk 13 gün ilaç kullanıyorsun sonra gidiyorsun..

12gun gecti ve dun gece başladı sonunda...yarin sabah yola cikicam transfer hazırlığı için canim..rahim inceliği vardi insallah geçmiştir de. Tekrar git gel sıkıntısı olmaz🙈

Sen transfere kadar kac gun gitmiş oldun adet baslangicindan
Ama neden adetin olunca çağırdı acaba seni ben adet olunca yaşadığım yerde kan verdim ilaç listesi attı 13. Gün gittim

Evet duruma göre sanırım o gün başlayacak tedaviye,hocanın acele etmediğini biliyorum bana hatta bu 1 yıllık bir süreç hazırlan demişti 😁Sizin de hayırlı olsun tedaviniz ben de bu gidişle cuma cumartesi gibi giderim gibi,peş peşe olumlu geçsin hepimizin süreci inşallah 🍀🤍
Inşaallah pozitifleri heber verelim peşpeşe 🤩

13 gun sonra yani ayin 19 unda kontrole gidecegim...eger hersey yolunda ise o hafta cumartesi transferimi yapacak...tek embriyo var diye pek umudum yoktu ama sen bana umut oldun:)

3 tane ilaç verdi basladim
Önemli olan embriyo sayısı değil ki kalitesi canım benim içini ferah tut olacak bu iş Allah'ın izniyle

Canim değer 1000 olduğunda kese görünür yani simdi gitsen gorunur 10 gun sonra kalp atışını duyarsin🙏🙏
Ay inşallah yaa...sadece ultrosan ya normal Dr a gitsem olur heralde değil mi? Bir de berfu hoca gebelik takibi ve doğum yapıyor mu? Ayrı Dr ayarlayarak miyiz acaba?

Back
X