Ben daha tedavi surecindeyim canım net bişey söyleyemem. Herkese ayni ilacı da vermiyor hoca.Regl başlamadı benim henüz bu hafta kesin başlar ben de gidince oraya bakacağım.Sizin ne kadar tuttu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben daha tedavi surecindeyim canım net bişey söyleyemem. Herkese ayni ilacı da vermiyor hoca.Regl başlamadı benim henüz bu hafta kesin başlar ben de gidince oraya bakacağım.Sizin ne kadar tuttu?
Doğru süreç boyunca değişecektir aklıma gelmedi o hadi bakalım o zaman şimdiden güzel haberler gelsin inşallahBen daha tedavi surecindeyim canım net bişey söyleyemem. Herkese ayni ilacı da vermiyor hoca.
Basarisiz denemelerin yada düşüklerinmi var canım? Era testi biraz pahali diye biliyorum ben. Fiyatini ogrenebildinmi?merhaba hanımlar. nasipse bir haftaya kadar berfu hocada başlayacağız. aranızda era testi yaptıran var mı acaba? bize bunu önerdi ama
Hepimizin inşaallah canimDoğru süreç boyunca değişecektir aklıma gelmedi o hadi bakalım o zaman şimdiden güzel haberler gelsin inşallah![]()
Evet malesef. 2 negatif 1 kimyasal toplam 3 olumsuz deneme. era testi 850 euro denildiBasarisiz denemelerin yada düşüklerinmi var canım? Era testi biraz pahali diye biliyorum ben. Fiyatini ogrenebildinmi?
Hadi hayırlı olsun. Bende onları kullaniyorum klomen bide.Kızlar tedaviye başladım bem. Doktor gonal f 900 ve menopur igne verdi
Hadi hayırlı olsun ne güzel hepimiz peş peşe başlıyoruz uğurlu gelecek bence bu başlıkKızlar tedaviye başladım bem. Doktor gonal f 900 ve menopur igne verdi
Sen basladin mi canim ne yaptinHadi hayırlı olsun ne güzel hepimiz peş peşe başlıyoruz uğurlu gelecek bence bu başlık![]()
Bugün basladim igneye hoca cumaya gel dedi bana. Cok ara olmuyor mu sizde cumaya kadarHadi hayırlı olsun. Bende onları kullaniyorum klomen bide.
Yok bana da öyle dedi zaten yumurtalar belli bi oldugunluga geldikten sonra önemli. Mesela bende perşembe başladım hoca bana salı gel dedi hemşire geri pazartesiye çevirdi onu o yüzden bugün gittim şimdi çarşamba çağırdı. O zaman gideceğim inşaallah. Bu haftasonuna kadar hayrlisyla toplama olur. Sizinde tedaviniz hayrli olsun. Rabbim hepimize nasip etsin inşaallahBugün basladim igneye hoca cumaya gel dedi bana. Cok ara olmuyor mu sizde cumaya kadar
Amin canım insallahYok bana da öyle dedi zaten yumurtalar belli bi oldugunluga geldikten sonra önemli. Mesela bende perşembe başladım hoca bana salı gel dedi hemşire geri pazartesiye çevirdi onu o yüzden bugün gittim şimdi çarşamba çağırdı. O zaman gideceğim inşaallah. Bu haftasonuna kadar hayrlisyla toplama olur. Sizinde tedaviniz hayrli olsun. Rabbim hepimize nasip etsin inşaallah![]()
Yok hala regl bekliyorum tarlusal aldım.Normalde ilaç sonrası hemen olurdum bekliyorum ya resmen bilerek geç olacak gibiyimSen basladin mi canim ne yaptin
Hadi ya. Ben günü gününe oldum sonra zaten hemen merkeze geldimYok hala regl bekliyorum tarlusal aldım.Normalde ilaç sonrası hemen olurdum bekliyorum ya resmen bilerek geç olacak gibiyim![]()
Senin transfer ne zaman canim?Yeni tedaviye baslayacak arkadaşlar hayırlısıyla pozitif sonuclar alırsınız insallahilaclar 3000 tl yi buliyor kizlar soran arkadas olmus
Benim tedavimde hesapladigima göre 3 bini falan çok rahat geçti ve arkın eczanesinden aldım ben hepsini ve diğerlerine göre daha çok yardımci oldularKızlar iğneler ne kadar tuttu?Verilecek iğne ve sayıya gçre değişir biliyorum ama ortalama ne kadar olur merak ettimBir de eczanelerle pazarlık yapın diyenler çok olmuş merkezin çevresindekilerden mi aldınız?