- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
Hayırlı olsun tedavim canim sonu güzel olsun insallahKızlarcığım ben bugün gittim kan verdim muayene oldum ve başladıkGonal f 900 ile 4 gün için başladık sonrasında kontrole gideceğim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun tedavim canim sonu güzel olsun insallahKızlarcığım ben bugün gittim kan verdim muayene oldum ve başladıkGonal f 900 ile 4 gün için başladık sonrasında kontrole gideceğim
![]()
Bilmiyorum ki canim sen de benim gibimiydin transfer yaklasirkenHayır canım benjm umutlu ol olacaak ben inanıyorum ama beklemeden gelen mutlulukta güzel olur sana sonunda:)
Hayırlı olsun tedaviniz. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız. Banada bahçeci hsg için Denge görüntüleme merkezini önermişti ama ben hsg için 2 bin tl ödemiştim herkesden aynı fiyat almıyorlar sanırımMuayene ücreti 600 tl sonra bir daha vermiyorsunuz tedaviye başlandığı için,hsg için de bana Denge görüntüleme merkezini önerdiler Bahçeci’den geldiğimi söyledim 750TL verdim geçen ay.Elinizdeki testlere bakıyor hoca o konuda herhangi bir zorunluluk yok.
Evet illaki korkuyoruz çünkü yaşadığımiz negatifler var bizi etkiliyor ben sonuç almaya giderken bile inançsız korkulu gitmiştim olmama ihtimalini hep biliyoruz çünkü ama ne ümitli ne de tamamen ümitsiz olmak lazım tabi başarabilirsek ama benim oldu seninde olacak seni motive etmek için demiyorum gerçekten öyle hissediyorum, hep diyoruz ya bide beraber başladık korkuları beraber yaşadık güzel sonucları da berabere alacağız insallahBilmiyorum ki canim sen de benim gibimiydin transfer yaklasirken
Hadi gözün aydın canım çok az kaldıPazartesi 11.45 e randevu aldım ben de...transferden önceki son muayene gibi görünüyor.. inşallah hersek yolunda ise embriyo da sağlıklı çözünürse transfere az kaldı![]()
Canim neden umutsuzluga kapiliyosun,daha hicbirsey net degilken.. Sana iki tane ayet söyleyecegim sadece.Yok hiç denemedim hic birsey kullanmiyorum ilaçların dışında..pek düşünmemeye çalışıyorum transferi ve sonrasını ne bileyim Allah kalbimi biliyor pek umutlu değilim ondanmidir bilemiyorum gidecem bakalım???
İnşallah canim..yaklaştıkça tedirginliğim artıyorCanim neden umutsuzluga kapiliyosun,daha hicbirsey net degilken.. Sana iki tane ayet söyleyecegim sadece.
*Allahtan rahmet ve umudu kesmeyiniz
*Kimse kendisi icin gizlenen müjde ve mutlulugu bilemez...
Nasipse Allah ol der oluverir, Kunfeyekun.
o yuzden son ana kadar vazgecme,umudunu kesme, Kaderinde varsa olur, sen dua et,tevekkul et,gerisi Allahin takdiri.. ins tutar ins bebegin tutunur sanaa,iyi düşün iyi olsun hersey❣
Aynen 2 olumsuzum var aklim gidiyor doğal olarakEvet illaki korkuyoruz çünkü yaşadığımiz negatifler var bizi etkiliyor ben sonuç almaya giderken bile inançsız korkulu gitmiştim olmama ihtimalini hep biliyoruz çünkü ama ne ümitli ne de tamamen ümitsiz olmak lazım tabi başarabilirsek ama benim oldu seninde olacak seni motive etmek için demiyorum gerçekten öyle hissediyorum, hep diyoruz ya bide beraber başladık korkuları beraber yaşadık güzel sonucları da berabere alacağız insallah
Rasim dinlendirirken embriyolar doldurulacak o nedenle alıyorlarCanım rahim dinlendirme parası neden alıyolar ben onu anlamadım.
Ay rahimRasim dinlendirirken embriyolar doldurulacak o nedenle alıyorlar
Yaa guzel haberlerle insaallahhhYoldayizzzzzzz
Ne güzel haberSimdi çıktım muayeneden
Cumartesi tramsfrim olacak kızlar.. rahim kalınlığı 9.5 çıktı düzelmiş bir sıkıntı görünmüyor...inşallah güzelce cozunur ve tutunur![]()
Amin canımNe güzel haberSonucu da güzel olsun inşallah
Sornayi unuttum ben canim transferden sonra yolculuk yapabilirmiyiz sen ne zaman yola çıktın..Hadi gözün aydın canım çok az kaldı
Çok güzel kalinlasmis inş en kısa zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz çok sevindim adınızaSimdi çıktım muayeneden
Cumartesi tramsfrim olacak kızlar.. rahim kalınlığı 9.5 çıktı düzelmiş bir sıkıntı görünmüyor...inşallah güzelce cozunur ve tutunur![]()
Canım ben saat 3-4 arası transfer oldum o gece Ankara'da kaldım öğlene doğru 12 gibi de yola çıktım , bı gece kaldım yani. Kalp atışını duyduk çok şükür günüyle uyumlu dedi şu an bı sorun yok Allah'a şükür, aralığın ilk haftası Ankara'ya gidicem artık önümde o var:)Sornayi unuttum ben canim transferden sonra yolculuk yapabilirmiyiz sen ne zaman yola çıktın..
Bir de nasılsın gittin mi doktora
Hay maşallah çok iyi ya bak benim 8 le transferim yapıldı ve tuttu, senden de güzel haberler bekliyoruzSimdi çıktım muayeneden