• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prof. Dr. Bülent Baysal ile bebeğine kavuşmak tedavi geörenler....

• Konu Sahibi Konu Sahibi godes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Godes tatlıım kaldı 11 gün ;)) tabii dayanabilirsen yoksaa kaldı 8 gün . Bende heyecanla sizin güzel sonuçlarınızı bekliyorum sen ve Ekin mutlu sonu inşallah 2 gün arayla burdan herkese duyurursunuz ...

Çoook öpüyorum tatlım kendine çook iyibak yanlız olduğun için aklım sana takılı kalıyor :(( keşke yanında birisi olabilseydi ama olsun bebişin seninle ya yeter ;)) herşey dilediğin gibi gerçekleşsin tatlıım.......

Canim kaldi 8 gun.doktor zaten 10 gun sonra yap dedi :))))
Insallah ekincimle pes pese verecegiz guzel sonucu.
Evet bebisimle benimle cok sukur idare ediyoruz. Bende cok opuyorum canim benim. Destegin icin cok tesekkur ederim :))

Tek olunca insanın canı çok sıkılıyor haklısın.
Eşin ne zaman gelecek? Hafta sonu evde olur mu?

Bende çok sıkılıyorum. Zaman geçmiyor. İki gündür hafif baş dönmesi oluyor. İlaçlardan sanırım.
Düne kadar acayip karnım şişti. Transferden sonra WC ye çıkamamıştım. Kabızlıkta yoktu ama hep kabız olacağım korkusu içimde olduğu için sanırım WC ye çıkamadım. Magnezyum toz içtim her gün. Dün çeşmeler açıldı. :1: Şimdi daha rahatım. Karnımdaki şişlik indi.
Ara sıra karnımda batma hissi felan oluyordu. onlarda geçti.
Bugün şu hafif baş dönmesi dışında hiç bir şikayetim yok.

Canim esim ne zaman gelir hic gunu belli degil. Belki sonuc pozitif cikinca bir supriz yapar gelir. Ama ondan o ce gelecegini sanmiyorum. Ben yalnizliga mahkum edildim sanki :(((
Canim neyseki tek bas donmen kalmis oda ilaclardan olabilir. Benim herhangi biseyim yok. Bol bol yatiyorum ve su iciyorum. Hemsire cok su ic dedi cunku...
Kocaman optum seni

Godes canııııımm nasılsın?
Sesin sedan çıkmıyor. Merak ediyorum seni.
İnşallah herşey yolundadır?
Güzel güzel dinlen canım. Kendine ve bebişe iyi bak... İkinizide öpüyoruuuum..

Godes canııııımm nasılsın?
Sesin sedan çıkmıyor. Merak ediyorum seni.
İnşallah herşey yolundadır?
Güzel güzel dinlen canım. Kendine ve bebişe iyi bak... İkinizide öpüyoruuuum..

Canim benim burdayim.
Bol bol yatiyorum tatlim bir arada kalkip yemek isitip yiyorum O kadar. Gayet iyiyim canim bir sorun yok.
Sen nasilsin tatlim sende kendine ve bebisine iyi bak.
Hemencik gunler gecsin istiyorum.

Son düzenleme:
Canim benim burdayim.
Bol bol yatiyorum tatlim bir arada kalkip yemek isitip yiyorum O kadar. Gayet iyiyim canim bir sorun yok.
Sen nasilsin tatlim sende kendine ve bebisine iyi bak.
Hemencik gunler gecsin istiyorum.

İyi olmana sevindim tatlım.

Benim dünden beri ara ara karnıma ağrı girip çıkıyor. Adet sancısı gibi.
Dünden beri herşeye ağlar oldum.
Bende bugün evde yalnızım. Eşim kayınvalidemi ve görümcemi alıp Bursa'ya akraba ziyarete götürdü. Bu bile ağlamam için bir neden. Az öncede telefon açtım niye aramıyorsun diye de fırça attım. Sinirlerim yıprandı sanırım.
Bende günler geçsin istiyorum artık. Takvim önümde sürekli tarih hesaplıyorum. Sanki bir gün içinde beklenen tarih değişecekmiş gibi.
Benim cephede durumlar böyle godes'im. Pek iç açıcı değil açıkcası.
Seni kocamaaaaan öpüyorum.

İyi olmana sevindim tatlım.

Benim dünden beri ara ara karnıma ağrı girip çıkıyor. Adet sancısı gibi.
Dünden beri herşeye ağlar oldum.
Bende bugün evde yalnızım. Eşim kayınvalidemi ve görümcemi alıp Bursa'ya akraba ziyarete götürdü. Bu bile ağlamam için bir neden. Az öncede telefon açtım niye aramıyorsun diye de fırça attım. Sinirlerim yıprandı sanırım.
Bende günler geçsin istiyorum artık. Takvim önümde sürekli tarih hesaplıyorum. Sanki bir gün içinde beklenen tarih değişecekmiş gibi.
Benim cephede durumlar böyle godes'im. Pek iç açıcı değil açıkcası.
Seni kocamaaaaan öpüyorum.

Canim adet sancisinin olmasi bence cok iyi. Biliyorsun oda bir hamilek belirtisi.
Aslinda bugunlerde en cok ihtiyacimiz olan sey birilerinin yanimizda olmasi ama malesef ikimizde yanliz geciriyoruz. Neden bu kadar sinirlerin bozuk ve agliyorsunki canim yoksa bebismi yapiyor. Normalde nasil birisin yapi geregi. Birde yasadiklarimiz kolay seyler degil tabikide gene cok iyi ustesinden geliyoruz.
Kocan seni bana biraksaydi oyle gitseydi karsilikli yatardik valla. Donustede alirdi :)))))
Lutfen birazcik daha sabir tatlim. Sonu cok guzel olacak insallah.
Ben senden daha kocaman opuyorum:60::16:

Canim adet sancisinin olmasi bence cok iyi. Biliyorsun oda bir hamilek belirtisi.
Aslinda bugunlerde en cok ihtiyacimiz olan sey birilerinin yanimizda olmasi ama malesef ikimizde yanliz geciriyoruz. Neden bu kadar sinirlerin bozuk ve agliyorsunki canim yoksa bebismi yapiyor. Normalde nasil birisin yapi geregi. Birde yasadiklarimiz kolay seyler degil tabikide gene cok iyi ustesinden geliyoruz.
Kocan seni bana biraksaydi oyle gitseydi karsilikli yatardik valla. Donustede alirdi :)))))
Lutfen birazcik daha sabir tatlim. Sonu cok guzel olacak insallah.
Ben senden daha kocaman opuyorum:60::16:

Canım ben iki defa gebelik yaşadım. 7. haftaya kadar geldiler. Sonra kalp atışları alınmadığı için kürtajla sonuçlandı. O zamanda adet olacağım sanmıştım ama hamile olduğumu öğrenmiştim. Ve çok ilginç ki her ikisinde de korunuyorduk. Ama kısmet değilmiş işte.
Normalde çok duygusal yapım vardır. Ama son 1 yıl içinde güçlü olmayı, her şeye kafayı takmamayı kendime öğrettim. Aslında hayat öğretti.
Ne yazık ki hiç birimiz kolay şeyler yaşamıyoruz. Tabiki bu günümüze bin şükür. Bizden daha zor durumda olanlar var. Allah yardımcıları olsun.
Eşimde çok bunaldı son 20 gündür. Ona da hak veriyorum. Ama elimde değil işte.
Dediğin gibi keşke karşılıklı yatsaydık ne güzel olurdu. :13:

Evet canım biraz daha sabır gerekiyor. Allah büyük.

Sen nasılsın peki? Arkadaşın uğrayabildi mi?

Canım ben iki defa gebelik yaşadım. 7. haftaya kadar geldiler. Sonra kalp atışları alınmadığı için kürtajla sonuçlandı. O zamanda adet olacağım sanmıştım ama hamile olduğumu öğrenmiştim. Ve çok ilginç ki her ikisinde de korunuyorduk. Ama kısmet değilmiş işte.
Normalde çok duygusal yapım vardır. Ama son 1 yıl içinde güçlü olmayı, her şeye kafayı takmamayı kendime öğrettim. Aslında hayat öğretti.
Ne yazık ki hiç birimiz kolay şeyler yaşamıyoruz. Tabiki bu günümüze bin şükür. Bizden daha zor durumda olanlar var. Allah yardımcıları olsun.
Eşimde çok bunaldı son 20 gündür. Ona da hak veriyorum. Ama elimde değil işte.
Dediğin gibi keşke karşılıklı yatsaydık ne güzel olurdu. :13:

Evet canım biraz daha sabır gerekiyor. Allah büyük.

Sen nasılsın peki? Arkadaşın uğrayabildi mi?

canım benim inşallah bu son tedavimiz olacak ve bebeğimize kavuşacağız. Benimde ilk tüp denememde hamile kaldım fakat sadece kese oluştu bende kürtajla aldırmak zorunda kaldım. Ama insan herşeyi atlatıyor canım. içimizdeki istek o kadar büyükki hiç geçmişe takılmadan yolumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Canım peki hiç araştırma yapıldımı neden kalp atışları alınmadı.
Arkadaşım sadece ilk gün yanımdaydı tatlım saat 5 gibi gitti 2 gündür yalnızım malesef. Tek başıma atlatmaya çalışıyorum bende bu sıkıntılı dönemi.

canım benim inşallah bu son tedavimiz olacak ve bebeğimize kavuşacağız. Benimde ilk tüp denememde hamile kaldım fakat sadece kese oluştu bende kürtajla aldırmak zorunda kaldım. Ama insan herşeyi atlatıyor canım. içimizdeki istek o kadar büyükki hiç geçmişe takılmadan yolumuza kaldığımız yerden devam ediyoruz.
Canım peki hiç araştırma yapıldımı neden kalp atışları alınmadı.
Arkadaşım sadece ilk gün yanımdaydı tatlım saat 5 gibi gitti 2 gündür yalnızım malesef. Tek başıma atlatmaya çalışıyorum bende bu sıkıntılı dönemi.

İnşallah canım. Allah dualarımızı kabul etsin.
2.düşükten sonra araştırdık tabi. Kan pıhtılaşması çıktı. Hematolog ile görüşme halindeyim. Hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlamam gerekiyormuş. Gerçi Bülent Bey erken dönemde olan kayıpların kan pıhtılaşmasıyla ilgisinin olmadığını düşünüyorum dedi. Ama tedbir olarak iğneyi öneriyorlar.
Yalnız olalım olsun be güzelim, biz kendimize yeteriz.

Deniz canım....
Sen nasılsın? Sağlığın nasıl ?
Ertuğrul bebiş nasıl? Gaz sorunları var mı?
Yeni hayatın nasıl gidiyor?

Tez zamanda güzel haberlerinizi bekliyoruz canım...
Sevgiler :16: :16:

İnşallah canım. Allah dualarımızı kabul etsin.
2.düşükten sonra araştırdık tabi. Kan pıhtılaşması çıktı. Hematolog ile görüşme halindeyim. Hamile kalır kalmaz kan sulandırıcı iğneye başlamam gerekiyormuş. Gerçi Bülent Bey erken dönemde olan kayıpların kan pıhtılaşmasıyla ilgisinin olmadığını düşünüyorum dedi. Ama tedbir olarak iğneyi öneriyorlar.
Yalnız olalım olsun be güzelim, biz kendimize yeteriz.

amin canım inşallah kabul olur dualarımız.
Sonuçta kan pıhtılşamasın çözümü kolay tatlım.
Seni çok öptüm kendine çoook iyi bak.
:16:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

amin canım inşallah kabul olur dualarımız.
Sonuçta kan pıhtılşamasın çözümü kolay tatlım.
Seni çok öptüm kendine çoook iyi bak.
:16:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Godesim mesaj atmışsın ben sane yazdım ama 100 tane forumaa mesaj atmadan ozelden daha fazla mesaj atamıyormuşum sen bana mail adresini gönder ben sana mail atayım.. benim 100 taneyi doldurmam epey sürecek gibi..

canım çok teşekkür ederim. Sen nasılsın neler yapıyorsun şimdi..

Sagol, sende kendine iyi bak canım.
Sen nasılsın? Ne yaptın? Merak ettim seni.
teşekkür ederim kızlar...
ben dehea kullandım geçen hafta bitti. onun sonucunda 5-6 yumurtam olur diye ümit ediyorum. sonra tedavi. ama bu ilaç 2 ay sonra sonuç veriyor. sanırım mayısa kadar beklemedeyim...
hadi işallah ilk güzel haberler sizlerden olur işallah..
ekincim bület hocayı aramadım henüz arıycam ilk fırsatta. hadi bakalım stressiz günler size...

Godes canım nasılsın?
Nasıl gidiyor?

Tatlim cok iyiyim kocam supriz yapti ve aksam geldi. Ama sabah erkenden donecek tekrar. Ama kac gunluk yalniligin ustune ilac gibi geldi :)))
Sen ne durumdasin ben surekli belirti ariyorum kendimde cok erken oldugunu bildigim halde :)))

teşekkür ederim kızlar...
ben dehea kullandım geçen hafta bitti. onun sonucunda 5-6 yumurtam olur diye ümit ediyorum. sonra tedavi. ama bu ilaç 2 ay sonra sonuç veriyor. sanırım mayısa kadar beklemedeyim...
hadi işallah ilk güzel haberler sizlerden olur işallah..
ekincim bület hocayı aramadım henüz arıycam ilk fırsatta. hadi bakalım stressiz günler size...

Hadi canım hayırlısı olsun inşallah.
Güzel güzel yumoşların olsun, sonrada bebişin gelsin.
Arada gelişmelerden haberdar et, merakta bırakma.

Back
X