canlarım Bülent Bey beni telaşlandırmamak için durumu olduğu gibi söylememiş ama son kontrolden sonraki 4 güncük içinde yani doğumdan hemen önceki güne kadar azalıp bir avuç kalan suyla doğuma girdiğimi öğrendim. Doğumdan sonra odaya geldiğinde 1 gün bile beklemeyi göze alamazdık dedi. Durum çok ciddiymiş yani.
Canım ekinim iyi ki geldin ve tanıdım seni. O ne güzel ve güler bir yüzdü öyle, Allahım o yüzü hayırlısıyla çok güldürecek inşallah. Ordaki hiçbir yakınım senden yakın olamazdı çünkü orda beni senden daha iyi anlabilecek kimse yoktu. Bazen aynı kanı paylaşmak, aynı derdi aynı kaderi ya da aynı yolu paylaşmak kadar yakınlaştıramaz kimseyi. Sağol varol canım inşallah seni ziyaret te bana nasip olsun. Godes umarım herşey yolundadır tedavinde, fazla bakamadım geçmişe. 4 gündür ve gecedir uyuyamadım, toplamda 2 saat anca. Allahım burdan müjdelerinizi almayı nasip etsin çünkü çok dua ettim sizlere. İnşallah hamileliğim hatırına kabul etmiştir Allahım dualarımı.
Bu arada ablamı öbür aleme uğurladığım hastanede oğlumu karşıladım. Kaderin cilvesi işte çok karışık duygular içindeydim üzgün değildim ama, sadece bi kere daha anladım ki kısmet neyse o oluyor. O hastanenin önünden geçmem derdim eskiden ve Bülent Bey ben tedaviye başladığımda cerrahi hastanesindeydi ama işte bir anda bu kez mutlu bir gün için aynı insanlar aynı yere toplandık.
Şimdilik hepinizi öpüyorum sevgiyle kucaklıyorum ve dua etmeye devam ediyorum.Umarım lohusaların duası da kabul oluyordur![]()
Denizim canımmm.. hoş geldin. Naslısın? Bebişimiz nasıl? Uykusuz geceler başlamış. Varsın olsun. Geçer bunlar. Siz iyi olun da.
Canım bende seni gördüğüme o kadar memnun oldum ki. Sanki yıllar öncesinden tanıyor gibiydim seni. O bakışların o kadar içten ve samimiydi ki, sıkı sıkı sarılıp hiç bırakmamak geldi içimden. Asla unutamayacağım bir andı. İnşallah tekrar güzel günlerde görüşme fırsatımız olur.