Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

ewt canım allah yardımcımız olsun inşallah sen diğer denemende yatmışmıydın ben hep yattım ama olmadı yatma işine pek inanmıyorum çalışan arkadaşlar var otobüsle gidenler vardır v.s falan yumurta topllama işlemi olcak sanırım senin değilmi allahım yüzümüzü güldürür inşallah perşembe saat 2de randevu verdi lucrin iğnelere başlıyacakmış yumurtlamayı durduracakmış arkadaşım ben çok çekiniyorum yanlış birşey söylerimde gıcıklanır falan diye

Son düzenleme:

yarında sanırım nesrinin tahlil günü dualarımız seninle nesrin

ewt canım allah yardımcımız olsun inşallah sen diğer denemende yatmışmıydın ben hep yattım ama olmadı yatma işine pek inanmıyorum çalışan arkadaşlar var otobüsle gidenler vardır v.s falan yumurta topllama işlemi olcak sanırım senin değilmi allahım yüzümüzü güldürür inşallah perşembe saat 2de randevu verdi lucrin iğnelere başlıyacakmış yumurtlamayı durduracakmış arkadaşım ben çok çekiniyorum yanlış birşey söylerimde gıcıklanır falan diye

cnm ben diğerlerinde 3 4 gün kadar yatmıştım ama öyle hiç kalkmamacasına değil geziniyodum tabiki sonra evde geçirdim diğr günleri 2si tuttu 3.denemem tutmadı bunu denemeyede çok korkuyorum bende pazar günü lucrine başlıcam doğum kontorol hapı kullanıyorum şuan ama dünden beri çok leke geliyor eğer devam ederse akşama arıcam doktoru bakalım nedicek.. soru sorarken insan çekiniyo haklısın haslında ama dediğim gibi zamnala alışıyorsun çok fazla konuşmayı sevmiyor insan oyüzden tedirgin oluyor amann napalım arkadaşım biz bebeklerimize kavuşalımda gerisi önemli değil ben 20sinde falan adet olursam karşılşırız orda destek oluruz birbirimize

peki, 2 si tuttu yazmışsın düşükmmü oldu

evet 2düşüğüm var ilki 6haftalık ikiz gebelik diğeri tekti 8haftalıkken düştü cnm

slm kızlar...bir kaç gündür sizleri takip ediyorum..tedavide olan arkadaşlara Allah kolaylıklar versin... en kısa zamanda Allah sizleri evlat sahibi yapsın......bende 1 aşılama ve 4 kezde tüp bebek yaptırdım...ama maalesef olmadı...3.cü denememden sonra osman beye bende gittim..4.cüyü ona yaptıracaktım ama yine kendi dr.uma yaptırdım...kısmet değilmiş olmadı.... sinem 84 84 ..beni hatırladınmı bilmiyorum... bu sayfanın başlarında senin le konuşmuştuk..benimkilerde tutup düştüler.....sinemcim şimdi sana osman bey neler uygulayacak düşükler için çok merak ediyorum....benimle burdan paylaşırasan çok sevinirim..inşaallah seninde son denemen olur bu kez....nesrinin sonucu ne oldu acaba çok merak ediyorum bende....hoşçakalın..

arkadaşlar malesef bu seferde olmadı tedavim çok güzel geçmişti herşey yolundaydı 5.gün en güzel emriyoyu transfer ettiler ama gene olmadı buseferde kısmet deilmiş allah herkesin yardımcısı olsun

mrhba cnm bu gün 2.30da a.r.t gelen senmiydin bana geçmiş olsun dedin oturuyordum

arkadaşlar malesef bu seferde olmadı tedavim çok güzel geçmişti herşey yolundaydı 5.gün en güzel emriyoyu transfer ettiler ama gene olmadı buseferde kısmet deilmiş allah herkesin yardımcısı olsun

slm canım üzülme sakın benimde kasım ayında negatif ti şimdi tekrar şubatta deneme olacak 7 dondurulmuş emriyoyla pes etmek yok sanırım seninde 4 tane vardı galiba inşallah rabbim yüzümüzü güldürür

nesrincim çok üzüldüm ya çok umutluydum ama elden bişi gelmiyo işte allah yardımcımız olsun sana ve hepimize sabır versin

evet cnm hatırladım seni bana düşük sonrası yapılması gereken bütün testleri yaptı genetik, kromozomlar, histeroskopi hepsi yapıldı kanda pıhtılaşma çıktı eğer hamile kalırsam kan sulandırıcı iğne kullanıcam cnm başka bi sorun çıkmadı çok şükür ama hamile kalamıyorum işte sorun orda şimdi yeniden tedaviye başladık bakalım ne olucak sonuç ama hiç umudum yok benim sanki hiç çocuğum olmucakmış gibime geliyor osman hocayada söledim bunu kızdı bana:) doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi bikaç gündür lekelenmem vardı aradım bu akşam hap yapabilir devam et dedi hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşım sonuçta verende allah alanda

nesrincim..çok üzüldüm.. hayırlısı olsun...şu malesef kelimesinden sonra insan söylicek bir söz bulamıyor...sende osman beyden önce şahin beyin hastasıydın dimi..
*

sinemcim bendede kan pıhtılaşması çıktı...banada histereskopi yapıldı...vallahi bende artık yeni bir tedaviye başlamaya korkuyorum...başlarsamda artık osman beyde başlayacağım ama ne zaman olur bilmiyorum....tabiikide olumsuz düşünmen normal ama...ben burda gördüğüm kadarıyla umudunu yitirmeyip mücadeleye hep devam edenler sonunda mutlu sona eriyor...umudunu asla yitirme...

selam arkadaşlar bende osman hocanın hastasıyım bu 3.denemem çarşamba günü transferoldu hayırlısıyla sonuç bekliyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun

sağol canım inşallah senin içinde hayırlısı olsun senin transferin yapılcakmış sanırım inşallah bebişin sana tutunurbırakmaz canım RABBİM herkese versin tüm özlemle bekleyenlere bu yolda çabalayan herkese
bide biraz açıkçası çekindim şimdi birkaç kez gidip deneyip olumsuz sonuçlar alanda var sanırım benim maddi açıdan çok fazla tedavi için ayırdığım bi bütçem yok yani ilk kez denicem eğer tutmassa ki inşallah tutar bundan sonrası için uzun bi zaman düşünmem zor biraz da bunun psikolojisi ile nasıl yaparım bilmiyorum inşallah korktuğum olmaz canım

evet cnm maddiyet hakikaten insanın belini büküyor bende inşallah dondurmaya kalır die dua ediyorum çünkü çok zor yaşayanlar bilir ancak az bi para değil çok emek veriyoruz rabbim yüzümüzü güldürsün ben buzamana kadar yalan sölemiyim ama 15bin falan harcamışımdır ki aşılamalarıma hiç para ödemedim saolsun osman hoca çok yardımcı oldu rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah yüzümüzü güldürsün biran önce

selam arkadaşlar bende osman hocanın hastasıyım bu 3.denemem çarşamba günü transferoldu hayırlısıyla sonuç bekliyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun

slm canım umarım bebişin sana sıkı sıkı tutunur hayırlı haberlerini bekliyoruz kaç tane transfer ettiler kaçıncı denemen bilgi verirmisin

merhaba arkadaşlar
nesrincim üzüldüm açıkcası geçmiş olsun ama en azından dondurulmuşların var diye biliyorum değil mi? inşallah bir dahaki sefer olur..
pembeciiim demek yeniden denediniz hadi hayırlı olsun canım benim
ben de 11 gün önce doğum yaptım çok şükür hem ben hem de kızım iyiyiz.. jimerde yaptım doğumumu ve bence yine osman hocanın farkı en ufak bir sıkıntı yaşamadım 2 gece kaldım hastanede sabah akşam mutlaka kontrole geldi hoca, doktorum hastanede olmamasına rağmen sahipsiz kalmadım.. bebeğim küçük ve erken doğacağı için doğuma girecek çocuk doktorunu bile ayarlamıştı sağolsun.. daha önce laparoskopik mide ameliyatı olmuştum minnacık ameliyat yerim haftalarca ağrımıştı oysa şimdi boydan boya kesi var ama 4.gün evde toz aldım yemek yaptım çok şükür bence bu da hocanın farkı.. inşallah sizler de biran önce bugünleri görürsünüz..

ayşecim güle güle büyüt minnoş kızını diğer sayflarada yazmıştım ama burdanda yazayım ne mutlu sana zorlu günleri atlattın bende lucrine başladım transfer gününü iple çekiyorum rabbim yüzümü güldürür inşallah, bende sen gibi çok güveniyorum doktoruma birgün bende burdan doğum haberimi yazarım belki cnm bide nekadar tuttu doğum masrafların sgk geçmiyor demi jimerde bize dua et senin meleğin yanında şimdi dualrın kabul olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…