cnm merhaba benim tüp bebek diye başladık 1yumurta geliştiği için aşılamay döndük oda olmadı malesef şimdi tüp bebek için başladık tedaviye şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum pazar günü lucrine başlıcam inşallah yardımcı olur yüzümüz güler daha önce dondurulmuşta denemiştim ve sonucum pozitifti ama düşük yaptım hayırlısı olsun hakkımızda
ewt canım doktorumuz çok iyi diye düşünüyorum ama bana tek emriyo transfer etti biraz orda bozuldum sizinde 1. denememi
cnm adette sonra tabiki transferin oluyor yumurta takibi yapılıyor 14 veya 15 günlerde transfer oluyor evet ben bütün tedavilerimi osman hocada yaptırdım olmadı ama doktorumdan çok memnunum sonuçta verende allah alan o elinden gelini yapıyor hayırlısı olur inşallah hakkımızda
sinemcim nasılsın nasıl gidiyor canım
nde nde iyiyimiyim cnm doğum kontrol hapına başladım işte haftaya pazarda lucrine başlıcam bu ay böyle geççek benim bidaki adetten sonrada transferim olcak inşallah bende senden güzel haber bekliyorum umut olursun inşallah bana.. ayşede bugun doğum yapıcaktı kurtulmuştur herhalde allah bağışlasın yavrusunu bizde o günleri görürüz inşallah senin bi belirtin varmı evde dinleniyormusun hangi ilçalrı kullanıyorsun şimdi...
canım mrb benim ikinci denemem ilkini acıbademde yaptırmıştım negatifti ikinci denememi osman hocada denedik bugün 6.günüm az kaldı sonucu öğrenmeye banada tek emriyo transfer etmiş oysa ben iki tane edecek diye biliyodum daha önce öyle konuşmuştuk duyduduğumda bende bozuldum. gerçi olacaksa tek emriyoylada tutar evladı vereck allah doktorlar vesilesi olacak inşallah benimde 4 adet dondurulmuşum var senden ricam dondurulmuşlar için ne kadar ödeme yaptınız biz daha konuşmadıkta merak ediyorum
cnm adette sonra tabiki transferin oluyor yumurta takibi yapılıyor 14 veya 15 günlerde transfer oluyor evet ben bütün tedavilerimi osman hocada yaptırdım olmadı ama doktorumdan çok memnunum sonuçta verende allah alan o elinden gelini yapıyor hayırlısı olur inşallah hakkımızda
cnm çok oldu benim dondurulmuşlarla transfer yapılalı tam hatırlamıyorum ama yumurta takibi yapılıyor diye biliyorum hem nasıl 6 tane transfer etmişler yasal değil bu şaşırdım bende buna senin nezaman transferin olucak benimki şubat ayına kaldı
canım benim pazartesi günü 11de rahim de miyom veya yapışıklık vrmı diye bakcak.o günü transfer gününüde söyler sanırım seni neden şubat ayına kaldı
selam arkadaşlar bende osman hocaya gitmek istiyorum ssk yla anlaşmalımı acaba benim problemim yumurtlama olmuyo gelişim yetersiz yani siz ne kadar ödediniz tüp bebek için fiyat nedir muaynesi falan ne kadardır öğrenebilirmiyim
cnm merhaba sgkla anlaşması yok özel tüp bebek fiyatıda en fazla 5bini buluyor cnm ama mutlaka bi görüş derim muayene+ilaçlar+tüpbebek benimde ömüzdeli ay transferim olucak senin yaş kaç cnm
arkadaşlar bugün benim rahim içine bakıldı yapşıklık veya miyom varmı diye çok şükür birşey yokmuş ama rahime duvarına çizikler attım dedi bebek tutunsun diye böyle bir operasyon geçiren varmı cevap lütfen
evet cnm böyle bişeyi bende duymuştum bebeğin tutunmasını sağlıyormuş nasıl geçti canın acıdımı artdemi bu işlemide bende sabırsızlıkla adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için ama daha çoookk var sen sonuç bile alırsın ozaman kadar inşallah güzel haber alırsında banada umut olursun
evet artde oldu 15 dakika sürdü genel anastezi yapıldı ama yarım saatde uyandım ağrı çok az oluyor dün kanamam oldu biraz o kadar allahım inşallah yüzümüzü güldürür benimde daha ayın 2o sinde adetim olacak ondan sonra transfer olacak sanırım şubat ayında perşembe yine randevu verdi ya ben herşeyi soramıyorum doktara hala alışamadım sizde öylemisiniz
ben 29 yaşındayım canım daha önce yumurta tedavisi gördüm bikaç kez iğnelerle haplarla falan ama gelişmedi en son tüp bebek dendi bakalım hayırlısı inşallah en kısa zamanda gidicem osman hocaya inşallah olumlu şeler söyler teşekkür ederim bu arada nasıl bi doktor ilgimidir hastalarına karşıcnm merhaba sgkla anlaşması yok özel tüp bebek fiyatıda en fazla 5bini buluyor cnm ama mutlaka bi görüş derim muayene+ilaçlar+tüpbebek benimde ömüzdeli ay transferim olucak senin yaş kaç cnm
ben 29 yaşındayım canım daha önce yumurta tedavisi gördüm bikaç kez iğnelerle haplarla falan ama gelişmedi en son tüp bebek dendi bakalım hayırlısı inşallah en kısa zamanda gidicem osman hocaya inşallah olumlu şeler söyler teşekkür ederim bu arada nasıl bi doktor ilgimidir hastalarına karşı
evet artde oldu 15 dakika sürdü genel anastezi yapıldı ama yarım saatde uyandım ağrı çok az oluyor dün kanamam oldu biraz o kadar allahım inşallah yüzümüzü güldürür benimde daha ayın 2o sinde adetim olacak ondan sonra transfer olacak sanırım şubat ayında perşembe yine randevu verdi ya ben herşeyi soramıyorum doktara hala alışamadım sizde öylemisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?