Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

canım hayırlısı inşallah bunları oasman beydemi denedin bişey sorcam dondurulmuş emriyo adetten kaç gün sonra transfer ediliyor benimde ocak ayında rahime bakcak sonrada 7 adet dondurulmuş embriyo var transfer etcek ama gelecek ayda transfer yaparız dedi sormayı unuttum adetten sonramı

cnm adette sonra tabiki transferin oluyor yumurta takibi yapılıyor 14 veya 15 günlerde transfer oluyor evet ben bütün tedavilerimi osman hocada yaptırdım olmadı ama doktorumdan çok memnunum sonuçta verende allah alan o elinden gelini yapıyor hayırlısı olur inşallah hakkımızda

ewt canım doktorumuz çok iyi diye düşünüyorum ama bana tek emriyo transfer etti biraz orda bozuldum sizinde 1. denememi

canım mrb benim ikinci denemem ilkini acıbademde yaptırmıştım negatifti ikinci denememi osman hocada denedik bugün 6.günüm az kaldı sonucu öğrenmeye banada tek emriyo transfer etmiş oysa ben iki tane edecek diye biliyodum daha önce öyle konuşmuştuk duyduduğumda bende bozuldum. gerçi olacaksa tek emriyoylada tutar evladı vereck allah doktorlar vesilesi olacak inşallah benimde 4 adet dondurulmuşum var senden ricam dondurulmuşlar için ne kadar ödeme yaptınız biz daha konuşmadıkta merak ediyorum

sinemcim nasılsın nasıl gidiyor canım

sinemcim nasılsın nasıl gidiyor canım

iyim cnm doğum kontrol hapına başladım işte haftaya pazarda lucrine başlıcam bu ay böyle geççek benim bidaki adetten sonrada transferim olcak inşallah bende senden güzel haber bekliyorum umut olursun inşallah bana.. ayşede bugun doğum yapıcaktı kurtulmuştur herhalde allah bağışlasın yavrusunu bizde o günleri görürüz inşallah senin bi belirtin varmı evde dinleniyormusun hangi ilçalrı kullanıyorsun şimdi...

nde nde iyiyim

canım bende iyiyim bugün işime başladım 6.günüm herangi belirtim yok arada belim ağrıyo ama bilemiyorum çokta kendimi dinlemiyorum allaha emanet dedim ve bugün işe gittim güzel allahım nasip edecekse mucizesini gönderecek inşallah.herşeyin hayırlısı nı nasip ettsin ilaç olarak ta kan sulandırıcı hormon hapları ve fitil kullanıyorum canım

öncelikle allahın izniyle müjdeli haberler alırız bebişin umarım tutunmuştur. 7 tane embriyo dondurdular 500tl istedi daha henüz vermedik bu ay ödeme yapcaz. 5milyar 1.deneme tuttu 2. transfere 1500tl istedi, canım sürekli yatıyormusun ben yatmıştım ama evin içinde geziniyordum negatifti bizde 2.denemeyi 2 tane istedik kabul etmiyor bu hafta rahime bakcak rahimde miyop veya yapışıklık varmı diye sonrada transfer yine hayırlısı inşallah benim arkadaşım bursa tüp bebek merkezinde kasım ayında yatırdı 6 tane embriyo transfer etmişler, osman beye söyledim yanlış yapmışlar dedi ve hamile yani kabul etmiyor acı bademden memnun kalmadınmı

ama benim dondurulmuş transfer etcek yumrta takibi yapılacakmı yine acaba ,dondurulmuş transfer edilmişti değilmi senin cevap yazarsan sevinirim sinemci anlamadığım şu yumurta takip olurmu

cnm çok oldu benim dondurulmuşlarla transfer yapılalı tam hatırlamıyorum ama yumurta takibi yapılıyor diye biliyorum hem nasıl 6 tane transfer etmişler yasal değil bu şaşırdım bende buna senin nezaman transferin olucak benimki şubat ayına kaldı

canım benim pazartesi günü 11de rahim de miyom veya yapışıklık vrmı diye bakcak.o günü transfer gününüde söyler sanırım seni neden şubat ayına kaldı

canım benim pazartesi günü 11de rahim de miyom veya yapışıklık vrmı diye bakcak.o günü transfer gününüde söyler sanırım seni neden şubat ayına kaldı

cnm benim uzun protokol olucak bu ay doğum kontrol hapı ve sonrasında lucrin kullanıcam adetimden sonrada iğnelere başlıcaz oyüzden şubat ayına kaldı

selam arkadaşlar bende osman hocaya gitmek istiyorum ssk yla anlaşmalımı acaba benim problemim yumurtlama olmuyo gelişim yetersiz yani siz ne kadar ödediniz tüp bebek için fiyat nedir muaynesi falan ne kadardır öğrenebilirmiyim

cnm merhaba sgkla anlaşması yok özel tüp bebek fiyatıda en fazla 5bini buluyor cnm ama mutlaka bi görüş derim muayene+ilaçlar+tüpbebek benimde ömüzdeli ay transferim olucak senin yaş kaç cnm

cnm merhaba sgkla anlaşması yok özel tüp bebek fiyatıda en fazla 5bini buluyor cnm ama mutlaka bi görüş derim muayene+ilaçlar+tüpbebek benimde ömüzdeli ay transferim olucak senin yaş kaç cnm

arkadaşlar bugün benim rahim içine bakıldı yapşıklık veya miyom varmı diye çok şükür birşey yokmuş ama rahime duvarına çizikler attım dedi bebek tutunsun diye böyle bir operasyon geçiren varmı cevap lütfen

evet cnm böyle bişeyi bende duymuştum bebeğin tutunmasını sağlıyormuş nasıl geçti canın acıdımı artdemi bu işlemide bende sabırsızlıkla adetimi bekliyorum tedaviye başlamak için ama daha çoookk var sen sonuç bile alırsın ozaman kadar inşallah güzel haber alırsında banada umut olursun

evet artde oldu 15 dakika sürdü genel anastezi yapıldı ama yarım saatde uyandım ağrı çok az oluyor dün kanamam oldu biraz o kadar allahım inşallah yüzümüzü güldürür benimde daha ayın 2o sinde adetim olacak ondan sonra transfer olacak sanırım şubat ayında perşembe yine randevu verdi ya ben herşeyi soramıyorum doktara hala alışamadım sizde öylemisiniz

meraba canım bende osman beye gidiyorum ilk gittiğimde bende pek bişey soramıyodum biraz sert biri sanki senin sorduğun soru ona saçma geliyo gibi cevap veriyo ama artık alıştım herkez böyle diyo bu adamı yapı itibarı ile böyle bende artık isteiğimi kafamda soru işareti olan herşeyi soruyorum ister cevaplasın ister cevaplamasın ve sorduğum soruların cevacbınıda alıyorum çekingen durma dr yanında tedavin de inşallah hayırlı olur canım...allah yüzümüzü güldürsün

ben 29 yaşındayım canım daha önce yumurta tedavisi gördüm bikaç kez iğnelerle haplarla falan ama gelişmedi en son tüp bebek dendi bakalım hayırlısı inşallah en kısa zamanda gidicem osman hocaya inşallah olumlu şeler söyler teşekkür ederim bu arada nasıl bi doktor ilgimidir hastalarına karşı

hayrılısı olsun cnm hakkında hastalarına karşı ilgi derken çok fazla konuşmaz sadece yapacağı tedavi hakkında bilgi verir biraz sert duruşu ama bütün sorularına cvp verir asla geçiştirmez ben çok memnunum doktorumdan baştan bende çekindim ama zamanla alışıyorsun işinde çok iyi bence hiçbirşeyi atlamıyor sorucağın bütün sorulara zaten kendisi cevap veriyo sana pek bişi kalmıyo cnm güzel sonuçlar alırsın inşallah

cnm ozaman transferlerimiz yakın yakın olcak bende 19 20si gibi adet olucam şubat ayına kalıcak transferlerimiz inşallah güzel haberler alırız aklına gelen herşeyi sorabilirsin cnm duruşu biraz sert ama sorularını sonuna kadar yanıltlar çekinme sakın rahat ol transferde karşılaşırız belki umut oluruz birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…