Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

niki35.......sorumu cevapladığın için çok teşekkür ederim........yavrularınada ALLAH sağlık,sıhhat,hayırlı uzun ömürler versin.......eeeee....annelik işte böyle birşey.......insan ölümü bile göze alıyor..........benimde ALLAH bağışlarsa 13 yaşında bir oğlum.......o kardeşi olmasını çok istediği için bende bütün bu zahmetleri çekiyorum.......ALLAH hepimizin yavrularına hayırlı uzun ömürler versin........

Merhaba arkadaşlar,
ben de birşey sormak istiyorum.. Osman hocanın hastasıyım ve çok memnunum
ssk lı olduğum için ilerde değiştirirm diye düşünüyordum, ancak değiştirmek istemiyorum, şu an 2 aylık hamileyim ve kendisine soramadım. Çalıştığım için rapor açtırmamda yardımcı olur mu acaba.. bir de doğum masrafları fazlamıdır?

rapor açtırman için muhtemelen seni fakülteye yönlendirir
doğum masraflarıda biraz fazla olucaktır umarım durum uyar ve yaptırırsın...

bende osman hocanın hastasıyım şuan 7 haftalık hamileyim hamilelik sonuna kadar buraya mı gitmek zorundayız çok memnunum ama biraz pahalı geliyor birde burada doğum nekadardır bilgisi olan var mı

aylak, hayırlı olsun.Allah yavrunu kucağına almanı nasib etsin. ille de hocaya gitmek zorunda değilsin. Bence de pahalıya mal oluyor,ama maddi durumun elveriyorsa, hele bir de problemli bir gebelikse, herşeye değer. Ben tüm maddi imkansızlıklarıma rağmen ona devam ettim,borca da girdim ama hiç pişman değilim, değdi doğrusu. Başka doktora böyle güvenemezdim. Eğer seni maddi açıdan zorlarsa, Zübeydehanımın doktorlarından Özer Kutluyu tavsiye ederim. o da çok iyi,en önemlisi çok ilgili bir doktordur.Herşey gönlünce olsun.

bende osman hocanın hastasıyım şuan 7 haftalık hamileyim hamilelik sonuna kadar buraya mı gitmek zorundayız çok memnunum ama biraz pahalı geliyor birde burada doğum nekadardır bilgisi olan var mı

aylak....nasılsın canım.....hamilelik nasıl gidiyor.........zemuszemus:emir_bebek::nazar:

slm arkadaşlar bende sonunda tüp bebek için osman hocada karar kıldım.ve tedaviye başladım sayılır.ayın 20 sinde iğnelere başlıyorum allah kısmet ederse.aynı zamanda tüp bebek yaptıracak arkadaşlarla fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

ilkkad selam.......tedavin şimdiden hayırlı olsun.........sen şahin beyle,osman hoca arasında karar vermeye çalışıyordun..........niye osman hoca canım............şu anda bende çok ortada kalkdım..........ben şu anda iki dr.ada gidiyorum.......ama ne yapacağıma halen karar vermiş değilim......ayrıca benim 3 kez tüp bebek deneyimim var...sormak.istediğin birşey olursa sorabilirsin.......sana memnuniyetle yardımcı olurum......

kızlar bana yardımcı olurmusunuz lütfen osman bey nerde hizmet veriyor ve ona ulaşabilecegim numara veririmisiniz.

handancım merhaba.......nasılsın.......neler yapıyorsun..........osman hocanın bulvarda ART diye merkezi var........merkez no 2414747......cep no 0 542 543 09 49......... randevu almak için merkezi aramana gerek yok.......randevularını osman bey kendi veriyor..... direkt olarak cepten ara.....sana randevunu verir........canım arada buraya gir....haberleşelim......hoşçakal.....

ya canım sana dün akşam msj yazdım ama ben o yazıyı yanlış okumuşum özürdilerim seni kırmak üzmek istemedim.bende osman beyi çok duydum benim eldimde ona gitmiş ve hamile kalmış 7 yıl sonra eşimde gidelim dedi nezamana randevu veriyor.sagol canım numara içinde.

ya canım sana dün akşam msj yazdım ama ben o yazıyı yanlış okumuşum özürdilerim seni kırmak üzmek istemedim.bende osman beyi çok duydum benim eldimde ona gitmiş ve hamile kalmış 7 yıl sonra eşimde gidelim dedi nezamana randevu veriyor.sagol canım numara içinde.

merhaba handan .sendemi 1976 lısın

handan.....bana atılan msj lar gelmiyor......benim msj kutusunda bir şey var herhalde......o yüzden ne yazdığını bilmiyorum......ama çok merak ettim....burdan yazarmısın......randevuyuda istediğin bir güne veriyor........

handan......şimdi okudum msj nı....... hiç sorun değil canım......bencede osman hocaya bir git görün derim.........fazla detaycı bir dr.....çok fazla inceliyor ve soruyor.........hakkında hayırlısı olsun......

handan......şimdi okudum msj nı....... hiç sorun değil canım......bencede osman hocaya bir git görün derim.........fazla detaycı bir dr.....çok fazla inceliyor ve soruyor.........hakkında hayırlısı olsun......

sagol canım hakkımızda herşeyin hayırlısı inş birgün bizde bebeklerimize kavuşacagız.

ilkkad selam.......tedavin şimdiden hayırlı olsun.........sen şahin beyle,osman hoca arasında karar vermeye çalışıyordun..........niye osman hoca canım............şu anda bende çok ortada kalkdım..........ben şu anda iki dr.ada gidiyorum.......ama ne yapacağıma halen karar vermiş değilim......ayrıca benim 3 kez tüp bebek deneyimim var...sormak.istediğin birşey olursa sorabilirsin.......sana memnuniyetle yardımcı olurum......
uzun zamandır bilgisayarın başına oturamadığım için yazını şimdi gördüm kusura bakma lütfen.ben cenk aşkkallinin hastasıyım.ve kendisinden çok memnunum.osman hocayı en başta o önerdi.bende kendisine çok güvendiğim için osman hocayı seçtim.birde bir arkadaşım osman hocada tüp bebek yaptırdı o memnun olduğu için.başka bir yere giidp tanışmadım bile.iyikide osman hocaya gitmişim.çok memnunum.hastalarıyla çok ilgili.tavsiye ederim
ben iğnelere başladım.bi şey sorucam şeker hapı kullandınızmı tüp bebek yaptırırken?hangi ilaçları kullandınız

ilkkad...slm..... tedavin tekraradan hayırlı olsun.....sen hangi iğnelerden kullanıyorsun......benim dr. şeker ilacı kullandırmadı....amöa ben osman hocayada gittim ........belki ona tedaviye başlarım diye,kullanacağım ilaçları konuşmuştuk....banada şeker ilacı verdi....adı glokofen.....seninkide aynımı.....

ilkkad...slm..... tedavin tekraradan hayırlı olsun.....sen hangi iğnelerden kullanıyorsun......benim dr. şeker ilacı kullandırmadı....amöa ben osman hocayada gittim ........belki ona tedaviye başlarım diye,kullanacağım ilaçları konuşmuştuk....banada şeker ilacı verdi....adı glokofen.....seninkide aynımı.....

teşekkür ederim.benimde kafamı karıştıran o bana glukofen vermedi.bütün tüp bebek yaptıranlar glukofen kullanıyor.bir dahaki gidişime sorucam inşallah geç kalmamışımdır.adetimin 21.günü başladığım LUCRİN adında iğneler verdi.hastalandıktan sonrada GONAL F kullanacağımı söyledi.sonrada çatlatma iğnesi ovitrelle kullanacakmışım.herşeyin hayırlısı artık.senin gittiğin öbür doktor kim bu arada.

Back
X