Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

ilkkad.......benim dr.um şahin zeteroğlu......onda 3 kez tüp bebek denedim o bana şeker ilacı vermedi.......ama osman bey bu denememi onda yaptırırsam glukofeni 3 ay kullanmam gerektiğini söyledi........ama bunu şahin beye söyledim.....oda niyeki dedi.....vallahi benimde kafam karmakarışık oldu.....artık ne yapacağımı bilemiyorum.......dediğin gibi herşeyin hayırlısı.........senin uzun protokol olucak demekki.....

osman beymi bütün tüp bebek hastalarına kullandırıyor.........benim dr.um bildiğim kadarıyla şimdiye kadar kimseye şeker ilacı vermedi.......dr.una sorduktan sonra benide haberdar edersen sevinirim.......

cnm tedavn hayrlı olsn inş hayrlı haberlr alırsn benm arkdsm 2tedavisinide osman beyde gördü 1.sindede tuttu ama düşşük yaptı:( 2.side tuttu şimdi 2izleri olcakkkkyerimseniben

osman beymi bütün tüp bebek hastalarına kullandırıyor.........benim dr.um bildiğim kadarıyla şimdiye kadar kimseye şeker ilacı vermedi.......dr.una sorduktan sonra benide haberdar edersen sevinirim.......

Kızlar,benim de yavrularım tüp bebek ürünü, üstelik Osman hocanın hastasıyım ama bana değil şeker ilacı ( ki bunu ilk kez sizlerden duydum ve çok şaşırdım) vitamin bile vermedi. Hatta, "tüm arkadaşlarım kalsiyumdur vitamindir kullanıyor, siz bana vermeyecekmisiniz " dediğimde, "git pazara orası vitamin dolu" dedi. Aslında ilaca karşı bir doktordur. Bence ihtiyacınız olmasa vermezdi. Umarım sizler de yavrularınıza kavuşursunuz. Benim 11 aylık iki kızım var.ellerinizden öperler, teyzeleri. :emir_bebek:

niki.....yavrularını ALLAH bağışlasın......hayırlı,uzun ,ömürler versin.......senin ilk denemedemi tuttu......

selam arkadaşlar bende bursada tüp bebek uzmanı arıyorum.başlığınızı görünce sormak istedim kimdir bu osman hoca tam olarak nerede çalışıyor? ilaçların maliyeti değişir hastaya göre tabiki ama merkez ne kadar ücret alıyor bilgilendirirseniz benide çok sevinirim

lansor selam......osman hoca ART diye bir merkezde.....yani kendi merkezi........takipleri,kontrolleri orda yapıyor,opu ve transferi bursa tüp bebek merkezinde yapıyor........yakın zamandada tüp bebek ruhsatını alıncada ART deki kendi merkezinde yapacakmış.......tüp bebek maliyetini bize ilaçlar dahil,ilaçları kendi verecekti 5000 tl. demişti........

lansor selam......osman hoca ART diye bir merkezde.....yani kendi merkezi........takipleri,kontrolleri orda yapıyor,opu ve transferi bursa tüp bebek merkezinde yapıyor........yakın zamandada tüp bebek ruhsatını alıncada ART deki kendi merkezinde yapacakmış.......tüp bebek maliyetini bize ilaçlar dahil,ilaçları kendi verecekti 5000 tl. demişti........
sen tedaviye başladın mı canım? orada olmasına karar verdin mi en azından? ben daha 3-4 ay denemeyi düşünmüyorum ama merkezleri araştırıyorum işte.maliyette iyiymiş aslında dur bakalım ben bu hocayı biraz daha takip edeyimopuyorumnanaktan

yok canım yaaa.....başlamadım..... benim 4.cü deneme olucak.....denemeden öncede dr.histereskopi istedi......onun ücretide 2500 tl.......şu anda kendimi tam olarak hazır hissetmiyorum.......... ben 2 ay osman hocayada gittim.....sonra onun yaptırdığı testlerin sonuçlarını kendi dr.umada götürdüm.....kendi dr.umda devam etmeye karar vermiştim ama ....bilemiyorum bazende düşüncem değişiyor osman hocaya devam edeyim diyorum.......

yok canım yaaa.....başlamadım..... benim 4.cü deneme olucak.....denemeden öncede dr.histereskopi istedi......onun ücretide 2500 tl.......şu anda kendimi tam olarak hazır hissetmiyorum.......... ben 2 ay osman hocayada gittim.....sonra onun yaptırdığı testlerin sonuçlarını kendi dr.umada götürdüm.....kendi dr.umda devam etmeye karar vermiştim ama ....bilemiyorum bazende düşüncem değişiyor osman hocaya devam edeyim diyorum.......

lansor....senin kaçıncı denemen olucak.......

aslında işini çok titizlikle ve dikkatle yapan bir dr......

bluesuu canım benimde 4. denemem olacak ilk üçünü istanbulda denedim ilkinde dış gebelik yaşadım sonrakilerde ise çok kaliteli embriyolarım oluşmasına rağmen tutunmadılar o yüzden bende histereskopi yaptırmayı düşünüyorum ama dediğim gibi birkaç ay sonra.son zamanlarda iyice takıntı halini almaya başlamıştı bende bu bebek meselesi şimdi kendimi biraz arındırmaya çalışıyorum.kimbilir belki birlikte başlarız tedaviyeolumunekankayizsmile

lansor canım....o zaman seninde histereskopi yaptırman şart.......zaten dr.da isteyecektir sendende.......kimbilir belkide dediğin gibi beraber başlarız...........istanbulda hangi merkeze yaptırmıştın.......

niki.....yavrularını ALLAH bağışlasın......hayırlı,uzun ,ömürler versin.......senin ilk denemedemi tuttu......

teşekkürler, canım.Benim ikinci denememde tuttu,ancak ilkinde Gürkan Uncu'nun hastasıydım.Birşey söylemek istemem, çok iyi bir doktor,ancak benimle hiç ilgilenmedi,ne yapacağımı da bilmiyordum, 5 embriyo transfer edildi ve hiçbiri tutmadı. İkinci denemede Osman hocanın hastasıydım, ancak o da o dönem hala fakültedeydi ve tüp bebek yapmıyordu, beni Bursa Tüp Bebek Merkezine Armağan beye yönlendirdi. Kendisinden ve Merkezdeki tüm çalışanlardan Allah razı olsun, hepsi çok işlerine hakimler,bana çok iyi baktılar.Üç embriyo transfer edildi ve sonuç iki kızım var. Gebelik kontrollerimi ve doğumu Osman hoca yaptı.İkiz olmasına rağmen, çok rahat ve sıkıntısız bir gebelik geçirdim,sadece 16 kilo aldım,onlardan da 12 sini doğumda verdim,şimidlik sadece göbeğim var ( tabi bir de doğumdan önce hormonlardan dolayı aldığım kilolar). Hoca beni uyardı sıkı egzersiz yapayım diye,ama değil egzersiz, iki bebekle aynaya bile bakacak zaman bulamıyorum. Yine de dünyanın en büyük mutluluğudur anne olmak.Allah bütün isteyen kadınlara tattırsın bu duyguyu.kaydirigubbakcemile5

niki.....ALLAH kızlarına hayırlı,uzun,ömürler versin canım......evet dediğin gibi anne olmak dünyanın en büyük mutluluğu.......ALLAH olmayan herkese bebişler nasip etsin........

niki.......birşey sorucam canım sana......bursa tüp bebek merkezindeki ortam nasıl güzelmi......

Canım, ben çok memnun kaldım.Hemşiresinden hizmetlisine kadar çok ilgililer. Merak ettiğim, teredütler yaşadığım her konuyu sabırla dinleyip sorularımı cevapladılar.Ayrıca transferden sonra sa evimi sürekli arayıp nasıl olduğumu sordular.Armağan bey de işine çok profesyonelce yaklaşan bir doktor.Ben çok ümitsiz gitmiştim, çünkü çikolata kisti ameliyatından sonra tıkalı bir tüp ve yıpranmış yumurtalıklar ve azalmış yumurta rezervi ile çok şansımın olmadığını düşünüyordum.Bir de üstüne Osman hoca "Kaybedecek zamanın yok, elini çabuk tut bu yıl menopoza girebilirsin" dediği için de depresyondaydım.Armağan bey de bana moral verdi. "evet yumurtalıkların kötü durumda, ama 3-5 yumurta işimizi görür demişti".Buna rağmen Yalnız bir yumurtalığımdan 9 tane yumurta toplandı,diğer yumurtalık ameliyat sonrası arkaya gittiğinden ulaşamadı ona.Şansıma embriyoların hepsi 1. kaliteydi.Yalnız kızlar, tedaviye başlamadan önce kendime çok iyi bakmıştım, beslenmeme ve uyku düzenime çok dikkat ettim, her gün arı sütü-polen-bal karışımı yedim ve nerdeyse 1 yıl kesintisiz folik asit kullandım. Doktorlar inkar etse de ben bunların etkili olduğunu düşünüyorum. Umarım sizler de yavrularınıza kavuşursunuz. Merak ettiğiniz her konuda yardımcı olmaya çalışırım. Allaha emanet olun.NOT: Osman hoca doğurmamış kadına kist ameliyatı yapmıyor- faydadan çok zararı olduğunu düşünüyor. Keşke onu çok daha önce tanısaydım, böylece çocuk için 7 yıl beklemezdim

Back
X