Tüp Bebek Merkezleri Prof.Dr. Osman Develioğlu Bursa Jimer Hastanesi Taniyan Var mı?

benim eşim acıbadem istiyor bende burayı istiyorum ama büyük bir ihtimalle osman beye geleceğiz.

canım benim eşimde acıbademi istedi 1 aşılma 3 tüp hepsini orda yaptırdık..........4.cü için osman beyede gidip bir fikrini almak istiyorum.......jinemede ve soranusada gidicem........hangisi aklıma yatarsa bundan sonraki operasyonlar için oraya karar vericem........ben gerçi şahin beyden memnunum.......ama değişiklik olsa iyi olacak gibi geliyor........

canım bende bayramdan hemen sonra ekim ayı içerisinde başlamayıı düşünüyorum bizim ilk olacak ama daha şimdiden stres yapmaya başladım

yok canım ya........stres yapma........herşey aşama aşama oluyor bitiyor.........inşallah sonucun güzel olur.........benimle bu tedavi sürecini,ve sonucunu buradan paylaşırmısın canım.........osman beyin tedavi süreci nasıl olacak senden fikir almak istiyorum..........canım sakıncası yoksa sizde sorun neydi........

tabiiki paylaşırım canım. sende bu konuda tecrübeli olduğun için bana sorularımda yardımcı olursan cooook sevinirim .bizim sorun eşimde sprem azlığı var.ve hareketlilik hiç yok yaklaşık 2 aydır havuç suyu ve keçiboynuzu içiyor umarım birazda olsa yükselmiştir sizin sorun neydi

canım bizim sorunda eş kaynaklı........bizimde sperm hareketliliği az........keçiboynuzu azda olsa yükseltiyor........biz denedik...... sizede inşallah iyi gelir.......BAYRAMINDA MÜBAREK OLSUN CANIM..........

canım ben de dün gittim osman beye hayırlısıyla dün başladık iğnelerede bugün ikinci iğneyi vurdum çarşamba kontrolum var sen ne yaptın memnun kaldınmı

merhabalar
öncelikle tedaviniz hayırlı olsun umarım müjdeli haberinizi alırız bizlerede umut olursunuz
bende osman beyle ilgili tecrübelerinizi merak diyorum birkaç sorum olacak;
art diye bir merkezde olduğunu söylemişsiniz f.s.m de acaba sgk yla anlaşması varmı bizim ikinci olacak denememiz ama çok kararsızım bir hakkımız daha var sgk nın karşıladığı.
eğer anlaşması yoksa maliyet hakkında bilgi verebilirmisin
şimdiden teşekkürler

merhaba ben osman hocayı tanıyorum ama şimdi jimer de değil bursa art de.

tam olarak bilmiyorum ama sanırım ilaçları ssk ödüyor yine de telefon ederseniz daha iyi olur. Osman hoca iyidir benim üçüncü denemem olucak takiplerimi hep kendisi yaptı. yaklaşık iki hafta sonra üçüncü tüp bebek denememiz olucak inşallah.

biz üniv. hast. yaptırdık ilkini ankarada ama dış gebelikle sonuçlandı.ben araştırdım osman hocanın merkeziyle ilgili internette bi bilgi bulamadım eğer telefonu varsa sizde merkezin özelden yazarsanız çok sevinirim.

sizinde tedaviniz hayırlı olsun.inşallah herşey yolunda gider bebişiniz size tutunur.
dualarım sizinle

canım ben de dün gittim osman beye hayırlısıyla dün başladık iğnelerede bugün ikinci iğneyi vurdum çarşamba kontrolum var sen ne yaptın memnun kaldınmı

canım ben doktor seçme aşamasındayım ve çok kararsız kaldım
Osman beye ilk gidişin mi onu tercih etme sebebin ne
muanenesine mi gittin ücret nasıl

tedavin hayırlı olsun canım........inşallah bebişini kavuşursun..........evet bende memnun kaldım.......banada yaptırmam için birsürü tset verdi.......fakat fakültede yaptırmamı istedi.........özel hastanelerde yaptırmayın dedi.......verdiği testlerin bazılarını acıbademde yaptırmıştım,ama yeniden fakültede yaptır dedi.......yarın fakültede testleri yaptırmak için gidicem......fakultedede çok gözümde büyüyor,ama napim,artık uğraşıcam yaptırmak için.........sanada verdiyse testleri fakültedemi yaptırmanı söyledi........

canım ben doktor seçme aşamasındayım ve çok kararsız kaldım
Osman beye ilk gidişin mi onu tercih etme sebebin ne
muanenesine mi gittin ücret nasıl

merhaba xergen........arkadaş daha önceden gidiyordu....benim ilk gidişim oldu......art ye,muayenehanesine gittim......ücret 200 tl.......senin ilk denemenmi olucak......

Back
X