Kizlar ben bes yil olacak bebek sahibi olamiyorum maltepe universitesi umit ozekici nasil bu konuda basarilimi. 2 tup bir asilama yapildi sonuc yok deprosyana giricem perisanim. sebepsuz infertil buzimki onbes milyar uctu gitti. bebek istiyorum umudum bitti otuziki yasim geldim otuzuc olucam hala bukadar ugras. pes edemem zamanim kalmadi zaten. iyi bir dr ariyorum. maltepe universitrsi nasil sgk geciyomu asilan
mayi igne raporu cikarabilirmiyim. umit ozekici den memnun olan hamile kalan varmi. son bilezigimide feda edicem bebegime kavusmak icin bu son sansim arkdasler yardim edin. anadolu yakasi dr tavsiye edin perusanim allahum bebek istiyorummmmmmm
arkadaşım gittin mi Ümit beye? Nasil gecti ? Biz kendisinde tedavi olmaya karar verdik. Bize en cok guven veren oydu cunku. Adet tarihimi bekliyorum baslamak icin.Arkadaşlar Ümit Özekici'de tedavi görenler görüşlerinizi yazabilir misiniz?? Bayram sonrası randevu aldım kendisinden, muayene de olacağım. Umarım doğru karar vermişimdir. Bir kere tüp bebek tedavisi gördüm başka yerde maalesef olumsuz.. Polikistik overim kistlerim inci gibi sıralı fazlasıylaÜmit Özekici hakkında görüşlerinizi bekliyorummmm
Senin de tedavin hayırlı olsun inşallah.. Bende br sorun yok eşimde azospermi var, ilk defa 1 ay evvel öğrendik durumu. O yüzden ilk denememiz ve ilk girişimimiz olacak.. Açıkçası yakın bir arkadaşımın doktoru çok önermesi ve ikiz bebişlerine gebe kalması beni çok etkiledi. İnşallah ikimiz için de hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur.. Adet tarihim 2 Ekim gibi.. inş nasip olursa yazarım detayları buradan =)Mrb Nostalgi. 28 Eylül de gidecektim fakat özel işlerimden dolayı iptal ettirdim randevuyu. 26 Ekim gibi adet tarihim tekrar randevu alacağım. Ben de tavsiye üzerine gideceğim kendisine. Tanıdıklarımızdan iki kişi var ikisi de hamile kaldı Ümit Bey sayesinde. Bu sefer ümitliyim. İnşallah olur. Sana da hayırlı olsun. Senin rahatsızlığın nedir daha önce başka yerde tedavi oldun mu?
Şimdi doktordan geliyorum. Şükürler olsun ki başladık umutlu serüvenimize.. Allah’ım yüzümüzü kara çıkarmasın, hayırlısıyla bizi evladımıza kavuştursun inşallah..İnşallah çok uğraşmadan bebeğine kavuşursun. Ben de ilk görüşme için sabırsızlanıyorum. Detayları bekliyorum senden :)
Öncelikle şu ana kadar doktorumuzdan çok memnunum insanı çok rahatlatıyor. Açıkçası ben ilk defa erkek doktora gidiyorum epey tedirgindim, ama gerçekten insanı tavır ve davranışıyla rahat ettiriyor.Çok çok sevindim senin adına. bu ilk heyecanları çok iyi bilirim. Allah yüzümüzü güldürsün inş.. Doktor nasıldı güleryüzlü mü güven veriyor mu konuşmaları, hemşireler nasıl? biliyorsun ki moralimiz açısından bunlar çok önemli. Umarım beni apar topar çağırmazlar, zira Çanakkale'den nasıl gelirim bilemiyorum :)
şimdi geldim doktordan canım..İnşallah çok uğraşmadan bebeğine kavuşursun. Ben de ilk görüşme için sabırsızlanıyorum. Detayları bekliyorum senden :)
senin ne kadar da hızlı oldu öyle maaşallahh.. benim yumurta toplama da muhtemelen perşembe günü olacak. iki tane daha iğne verdi, bu akşam ve yarın akşam için, cmt sabah da tekrar kontrole gel dedi. yavaş büyüyormuş yumurtalar, ama birden doz arttırıp da sana zarar vermek istemiyorum dedi. yüksek dozlarda nefes darlığı karaciğer problemleri vs oluyormuş.. herneyse bir de polip çıktı başıma. bunu takip etmek lazım dedi. cmt yeniden bakıcak.. moralim bozulmadı desem yalan olur.. polip devam ederse bu ay transfer yapamayabiliriz dedi.. eşim için de doktoru muayene etti, tıkanıklık yok gibi dedi, tıkanıklık olduğunda daha farklı oluyormuş görüntü.. ne olabilir sizce dedik, sperm üretimi olmayabilir dedi. nasıl yanı dedim bulunmayacak mı tese'de? %50 ihtimal dedi, denemeye değer dedi.. ona da ayrıca moralim bozuldu. tıkanıklık vardır diye ümit etmiştim..
şu hormonlar da fazla geliyor şu an sanırım, yol boyunca ağlayıp durdum.. tam olarak neye ağladığımı bile bilmiyorum.. herşeyden korkuyorum şu an
Allah yardımcınız olsun sizin de hayırlısıyla tamamlayın sürecinizi inşallahh..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?