Tüp Bebek Merkezleri Prof.dr.Ümit Özekici'nin hastasi olanlar burada buluşalim

Merhaba arkadaslar, ben de 3 yil aradan sonra tekrar ikinci bebis icin umit hocayla gorusmeye basladim. Insallah yine ilki gibi olumlu sonuc aliriz. Bu arada bilgisi olmayanlar icin anadolu yakasinda da Maltepe universite hastanesinde gorev yapiyor. Kesinlikle tavsiye ederim...

arkadaşlar biri 3505 diğeri 3410 gr iki tosun oğlum dünyaya geldi şuanda 6 kilolar ve bugün bizim 40 günümüz doldu birazdan
banyo yapacağız.isteyen herkesin darısı başına olsun inşallah

Kizlar ben bes yil olacak bebek sahibi olamiyorum maltepe universitesi umit ozekici nasil bu konuda basarilimi. 2 tup bir asilama yapildi sonuc yok deprosyana giricem perisanim. sebepsuz infertil buzimki onbes milyar uctu gitti. bebek istiyorum umudum bitti otuziki yasim geldim otuzuc olucam hala bukadar ugras. pes edemem zamanim kalmadi zaten. iyi bir dr ariyorum. maltepe universitrsi nasil sgk geciyomu asilan
mayi igne raporu cikarabilirmiyim. umit ozekici den memnun olan hamile kalan varmi. son bilezigimide feda edicem bebegime kavusmak icin bu son sansim arkdasler yardim edin. anadolu yakasi dr tavsiye edin perusanim allahum bebek istiyorummmmmmm

bhrchn selam, bende ümit beyin hastasıyım ve bugün aşılama oldum. test sonucunu açıklamamışsın merak ettim inşallah hamilesindir

kızlar merhaba,
maltepe üni.de tüp bebek başarısı nasıl? birde fiyatlar ne kadar biliyo musunuz? ilaçları karşılıyo mu orda sgk? bilgi verirseniz sevinirim:)

çok ortak noktamız var.. bir an ben mi yazdım bu mesajı dedim :) yaş 32 33 olmak üzereyim. 5 yıld oldu evleneli. 3 tüp bir aşılama bizim de... 15 milyar gitmiştir bizim de yılma arkadaşım sakın.. olacak :)

yazılmayalı baya olmuş ama bende yazmak istedim dün transferim yapıldı benimde. Ümit beyin hastasıyım bende:)

Kızlar ben istanbul tüp bebek hastasıyım ocak ayında tüp bebeğim tuttu fakat 2 aylıkken kalbı durdu yavrucugumun. şimdi doktordan memenumum aslında emr ebey cok ıyı bırı fakat tek embrıyo ısraraı var hemde dondurulmusa 2500 tarnsfer ıstıyorlar ilkini borçla yaptım hala borcum bıtmedı duyduma gore cevred edaha uygunmus fıyat . bilgisi olan varmı ??? DOKTORUNUZDNA MEMNUNMUSUNUZ ASLINDA BEN ANADOLU YAKASINDA OTURUYORUM FAKAT BESITASTA DOKTORUM ODLUGU ICIN BU CUMA şişli cevreye hastanesıen gıdıcem gorusmeye.. kafam cok karısık trasnfer olmalımıyım olmamalımıyım

Ümit beyle görüştük geçen gün Maltepe ünv. hastanesinde.. Çok detaylı anlattı herşeyi ve olumlu konuştu.. Hastane çok eski gibi geldi bana, tabiki önemli olan doktor ve ekibi ama hastane de önemli değil midir? Çok kararsızım.. Doğru merkez ya da doğru doktor ? Denemeden nasıl bilebiliriz ki..

Arkadaşlar Ümit Özekici'de tedavi görenler görüşlerinizi yazabilir misiniz?? Bayram sonrası randevu aldım kendisinden, muayene de olacağım. Umarım doğru karar vermişimdir. Bir kere tüp bebek tedavisi gördüm başka yerde maalesef olumsuz.. Polikistik overim kistlerim inci gibi sıralı fazlasıyla Ümit Özekici hakkında görüşlerinizi bekliyorummmm

arkadaşım gittin mi Ümit beye? Nasil gecti ? Biz kendisinde tedavi olmaya karar verdik. Bize en cok guven veren oydu cunku. Adet tarihimi bekliyorum baslamak icin.

Mrb Nostalgi. 28 Eylül de gidecektim fakat özel işlerimden dolayı iptal ettirdim randevuyu. 26 Ekim gibi adet tarihim tekrar randevu alacağım. Ben de tavsiye üzerine gideceğim kendisine. Tanıdıklarımızdan iki kişi var ikisi de hamile kaldı Ümit Bey sayesinde. Bu sefer ümitliyim. İnşallah olur. Sana da hayırlı olsun. Senin rahatsızlığın nedir daha önce başka yerde tedavi oldun mu?

Senin de tedavin hayırlı olsun inşallah.. Bende br sorun yok eşimde azospermi var, ilk defa 1 ay evvel öğrendik durumu. O yüzden ilk denememiz ve ilk girişimimiz olacak.. Açıkçası yakın bir arkadaşımın doktoru çok önermesi ve ikiz bebişlerine gebe kalması beni çok etkiledi. İnşallah ikimiz için de hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur.. Adet tarihim 2 Ekim gibi.. inş nasip olursa yazarım detayları buradan =)

İnşallah çok uğraşmadan bebeğine kavuşursun. Ben de ilk görüşme için sabırsızlanıyorum. Detayları bekliyorum senden :)

İnşallah çok uğraşmadan bebeğine kavuşursun. Ben de ilk görüşme için sabırsızlanıyorum. Detayları bekliyorum senden :)
Şimdi doktordan geliyorum. Şükürler olsun ki başladık umutlu serüvenimize.. Allah’ım yüzümüzü kara çıkarmasın, hayırlısıyla bizi evladımıza kavuştursun inşallah..

Bugün regl oldum, 2. günü gelinmeli dendiği için aradım randevu almaya ama doktorum bu hafta cmt çalışmayacakmış o yüzden apar topar bugün çağırdılar.

Neyse gittim muayene oldum, yumurtalıkların ve rahimin durumu iyi çok şükür.. merional 150 verdi şimdilik 5 günlük, 5. gün de kontrole çağırdı.

Çok şükür bugünümüze.. Allah hayırlısıyla cümlemize hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallahh

Çok çok sevindim senin adına. bu ilk heyecanları çok iyi bilirim. Allah yüzümüzü güldürsün inş.. Doktor nasıldı güleryüzlü mü güven veriyor mu konuşmaları, hemşireler nasıl? biliyorsun ki moralimiz açısından bunlar çok önemli. Umarım beni apar topar çağırmazlar, zira Çanakkale'den nasıl gelirim bilemiyorum :)

Öncelikle şu ana kadar doktorumuzdan çok memnunum insanı çok rahatlatıyor. Açıkçası ben ilk defa erkek doktora gidiyorum epey tedirgindim, ama gerçekten insanı tavır ve davranışıyla rahat ettiriyor.
Hemşirelerden biri başta soğuk davranıyor ilgilenmiyor gibi gelmişti , meğersem daha tedaviye başlamadığım içinmiş. Önyargılı davranmışım :) Bu sabah kan vermeye gittim, Çok ilgilendiler.
Beni apar topar çağırmalarının sebebi benim adetimin Cumaya denk gelmesi ve ertesi gün doktorun orada olmayışından.. Yani Cumaya denk gelmediği sürece hiç sorun olmaz :)
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin bu süreçlerimizi inşallahh..

şimdi geldim doktordan canım..

başka yere de yazmıştım hatta az evvel

bizim sorunumuz azospermi olduğu için durum seninkinden farklıdır ama en azından fkir olur.. erkek üroloji doktoru Orhun Sinanoğu ile çalışıyorlarmış. doktor içime sinmedi sanki ama ne bileyim önyargılıyım sanırım. insanları dış görünüşe göre yargılamamak lazım ama ne bileyim işte inşallah sizin üroloji ile işiniz yoktur.
bizim doktora gelince, öyle pofpoflama ilgi alaka beklememek lazım onu anladım bugün. evet işini yapıyor bence ama ilgili değil pek, yani söylemesi gereken kadar söylüyor. hızlıca oluyor herşey, öyle saatler geçirilmiyor randevularda bunu gördüm. yoğun baya takvimi doktorun. sonuçta derdimiz ilgi alaka değil tabi başarı olsun yeter..
inşallaah bebişleriimize sağlıkla kavuşuruz Rabbimden tekdileğim bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…