Merhaba arkadaslar. Halis beyle burun estetigi fiyati hakkinda gorustum kendisi ameliyat, hastane masraflari, otel konaklama, havaalanindan karsilama hersey dahil 2000 Euroya yaptigini soyledi. Sadece ameliyati 3000-3500 TL ye yaptigini soyledi. Fiyat bana oldukca ucuz geldi diger doktorlara gore...Bunun icin kararsiz kaldim. Halis Unlu ye ameliyat olanlarin fotograflarini ya da kisisel fikirlerini paylasmalarini rica ediyorum lutfen!!
merhaba.ban 22 şubatta oldum.benimki zor bir burundu doğrusu.daha önce deviasyon olmuştum.burnumun içi tamamen tıkalı dışıda yamulmuştu zamanla.tabi dahası da var :) ameliyatım çok iyi geçti.ne ağrı ne sızı oldu burnumda.sadece anestesi ile ilgili sıkıntılar.tabi şişlik ve morluklar.oda çok doğal.şimdi sadece gözaltlarımda hafif morluklar kaldı.görüntü olarakta memnun olmaya başladım.keşke daha önce olsaydım:)kısacası iyiki Halis Bey'e olmuşum.
Merhaba arkadaslar. Halis beyle burun estetigi fiyati hakkinda gorustum kendisi ameliyat, hastane masraflari, otel konaklama, havaalanindan karsilama hersey dahil 2000 Euroya yaptigini soyledi. Sadece ameliyati 3000-3500 TL ye yaptigini soyledi. Fiyat bana oldukca ucuz geldi diger doktorlara gore...Bunun icin kararsiz kaldim. Halis Unlu ye ameliyat olanlarin fotograflarini ya da kisisel fikirlerini paylasmalarini rica ediyorum lutfen!!
merhaba.ban 22 şubatta oldum.benimki zor bir burundu doğrusu.daha önce deviasyon olmuştum.burnumun içi tamamen tıkalı dışıda yamulmuştu zamanla.tabi dahası da var :) ameliyatım çok iyi geçti.ne ağrı ne sızı oldu burnumda.sadece anestesi ile ilgili sıkıntılar.tabi şişlik ve morluklar.oda çok doğal.şimdi sadece gözaltlarımda hafif morluklar kaldı.görüntü olarakta memnun olmaya başladım.keşke daha önce olsaydım:)kısacası iyiki Halis Bey'e olmuşum.
halis beye oldunuz sanırım pekala ameliyat a gidişiniz yada ameliyatt çıkışınız nasıl acı hissetinizmi benim 26 nisanda ameliyatımda
ddmhnf merhaba özel mesaj atma hakkım hala yok ama sizinle irtibata geçebilir miyim bende halis bey'e ameliyat olmak istiyorum yalnız benim estetiğin yanında sinüzit ameliyatıda olcak doktor konusunda çok kararsız kaldım..forumda halis beye ameliyat olmuş arkadaşlarda yardımcı olurlarsa çok sevinirim.ufuk bilkay hastaları ağırlıkta halis beyde çok donanımlı.insan korkuyor tedirgin oluyor gerçektenlütfen yardımlarınızı esirgemeyin..
merhaba izmyrna :) ben netten araştırdımda gittim görüştüm halis ünlü baktı fotograflarımı çekti bilgisayarda nerelerimde kusur var neler yapabilirz diye konuştuk.12 gün sonra ameliyatım var ve çok korkuyorum ya istediğim gibi olmazsa.mutlaka yüzüme uygun yapacaktır ama insan korkuyor.netten araştırdım özellikle facebook halis ünlünün ameliyat yaptığı kişilere baktım güzel olmuş belli bile değil.bakalım o ameliyata nasıl giricm bayılmazsam iyi :))
Bende çok korkuyorum :18: Estetik hiç aklımda yoktu aslında sinüzit ve burun eğriliği yüzünden ameliyat diyor doktorlarEğer onlar için masaya yatarsam bari düzelttirip kalkayım dedim :) Özel mesaj atma hakkım hala yok ama mail adresim profilde var sizinle irtibat kurabilirsem çok mutlu olurum içimde rahatlar.Ben de bu salı Halis Beyin yanına gidicem bakalım ne diyecek :)
Kızlar merhaba, ben de yazın ameliyat olucam ve Halis beye muayene oldum. Görüşmeden memnun ayrıldım çünkü boş vaatler veren bi doktor değil. Sizi dinliyor ve sonra ne yapacağını ve niye öyle yapması gerektiğini anlatıyor. Çok uzun sürmedi görüşmemiz ama sormak istediklerimi sordum ve doktor bey de yapacaklarına karar verdi.
Ayrıca fotoğraf çekip bilgisayarda düzeltme yapıyor ama bu fotoğrafın burnun ameliyat sonrası bitmiş halini yansıtmadığını da açık açık söyledi.
Kısacası görüşme içime sindi ve ameliyat olmaya karar verdim ama çok heyecanlıyım :) bakalım sonuç nasıl olacak..
kızlar merhaba, ben de yazın ameliyat olucam ve halis beye muayene oldum. Görüşmeden memnun ayrıldım çünkü boş vaatler veren bi doktor değil. Sizi dinliyor ve sonra ne yapacağını ve niye öyle yapması gerektiğini anlatıyor. çok uzun sürmedi görüşmemiz ama sormak istediklerimi sordum ve doktor bey de yapacaklarına karar verdi.
Ayrıca fotoğraf çekip bilgisayarda düzeltme yapıyor ama bu fotoğrafın burnun ameliyat sonrası bitmiş halini yansıtmadığını da açık açık söyledi.
Kısacası görüşme içime sindi ve ameliyat olmaya karar verdim ama çok heyecanlıyım :) bakalım sonuç nasıl olacak..
benimde 1 ay sonra halis unlu ye ameliyatim var henuz 16 yasindayim kendisi cok guvenilir bana cok guven verdi cok da donanimli bir doktor. 2 hafta sonra gidip istedigim burun hakkida konusucam tekrar mutlaka bu gorusmenin yapilmasi laizm ameliyattan sonra suprizlerle karsilasmak istemiyorum. Ama cok korkmaya basladim seneye unuversiye sinavina giricem burnumun calismami engellemesini istemiyorum umarim bir sorun cikmaz halis beye guveniyorum.. Bu arada 3000 tl fiyat verdi
güvenmekle en güzel bir şeyi yapmşsın doktor o kadar iyiki.benim dikiş alınırken ve tampon çıkartırken hiiiiçç acıtmadı şok oldum.sadece 3 gün yatcaksın ondan sonra evde rahatca dolaşablir ders çalışabilirsin.bilgisayarda ne gösterdiyse aynısını ve daha güzel yapıyor.ve şuan benim eski burnumdan eser kalmadı ama çok doğal yaptı kimse anlamıyor :))
vallahi çok rahatladım :)) 2 haftadan az kaldı. Beni en çok korkutan ilk gece ve tampon/dikiş alınmasıydı.ikisinde de problem yoksa süperr :) çok teşekkür ederim sana da çok geçmiş olsun hızlaa iyileşirsin umarım
dikiş ve tampon alıncagı gün yani 3 gün sonra doktora korkarak gittim.halis bey acımıycak deme dedim güldü gözlerimi kapattım bitti dedi nasıl yani aldınızmı dikişimi dedim evet dedi.tamponuda alıyordu içinde ip vardı sanırım onu kesti ve çekti yeminle hiç acı olamdı.burnuma sarı bi ilaç sürdü antibiyotik gibi birşeymiş.gerçektekn doktor çok iyi..toplam süre 5 dk:) 5 dk içersinde hem dikiş hem tampon alımı oldu :) sonra beyaz bantla burnumun üstünü yapıştırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?