Ameliyatimi oldum sonundaa :)) simdi eve ciktim
Dedigin gibi hic agri sizi olmadi. Tabi morluklar falan baya var su anda. Cuma gununu bekliyorum tamponlarin alinmasi icinn
Tesekkur ederim coook. 1 ay oldu bile bugun olali. Hic bir sey kalmadi ama pek dikkat edemedim gunese bundan sonra daha dikkat edicem. Bide alcinin ilk alindigi gun coook guzeldi burnum. Simdi ucu biraz daha sisti ama inicek diye sabirla bekliyorumm.
ayça96 bende ameliyat olmak istiyorum, doktorundan memnun musun? muayene ücreti alıyor mu acaba? yardımcı olurmusun=)
Vallahi daha memnun olamazdim heralde. İsini cok iyi bilen bir doktor. Muayene ucreti var ama sanirim 30 tl falandi yada daha az. Ssk anlasmali. Ameliyatta 3000 tl aliyor. Profilimde yazilarimdan bakarsan oncesi sonrasi konusunda bir yazim var orda foograflarimi koydum. Bulamazsan yaz canim tekrar koyarimm :))
teşekkür ederim ilgiin için,ben siteye yeni üye oldum,resim görmek için 25 mesaj atmak için 50 vb şeyler var anlamadım:) bnm mail adresim esracavdar@mynet.com iletişim halinde olsak siz bana önce sonra bikaç resim atsanız olurmu.
teşekkür ederim ilgiin için,ben siteye yeni üye oldum,resim görmek için 25 mesaj atmak için 50 vb şeyler var anlamadım:) bnm mail adresim esracavdar@mynet.com iletişim halinde olsak siz bana önce sonra bikaç resim atsanız olurmu.
Tesekkur ederim coook. 1 ay oldu bile bugun olali. Hic bir sey kalmadi ama pek dikkat edemedim gunese bundan sonra daha dikkat edicem. Bide alcinin ilk alindigi gun coook guzeldi burnum. Simdi ucu biraz daha sisti ama inicek diye sabirla bekliyorumm.
Evet arkadaşlar ameliyat olalı 1.5 ay oldu..akşam üstü 4te aldılar beni o akşam rahattım ağrım olmadı.ertesi gün eve gittiğimde yüzüm şişmeye ve morarmaya başladı.gözlerimi açamıyacak derecede.ameliyatın etkisinden dudaklarım şişti sanki silikonluymuş gibi :))) yemek yiyeemdim 3 gün çok zordu dikiş yüzünden.konuşmamı bile engelliyordu.geriyordu..tamponlarım çıkınca rahatladım çıkartınca hiç acımadı.alçıda alınınca burnum şişti ama..şuan 1.5 ay oldu ama şeklini almaya başladı
eveeet gördüm fotografını çok güzel olmuş güle güle kullan :) evet burun ucu biraz şiş oluyor ve benim 3 ay bitti ama hala acıyor ve hafiften burnumun ucu uyuşuk :)
evettt senin resminide görebilirmiyiz? halis beyin hastaları burda hiç yok,örnek resim içimi rahatlatıyo:)
ben ayçayı görünce burun estetiği olacak olursam halis beye olmaya karar verdim ayça manken olmuş maşaallah
sitede çok başarılı ameliyatlar var ama istanbul ankara falan çok uzak izmir en uygunu diye düşünüyorum
evet ayçanın yüzüne çook çook yakışmış mşaallh:)
can beyin yaptığı burunlarıda çok beğeniyorum ya ben dosyalıyorum resimleri,stili minik ve hokkalı kavisli ama yüzlerine çook yakışmış hepsinin:)
halis beyinde öyle hastalarını bulsak da örnek teşkil etse elimizde=)
can beyin yaptıkları benim zevkime uymuyor herkesin zevki farklı
muhammed dilberin yaptıkları süper olmuş bu sitede gördüklerim .ama uzak
halis beyinkiler face mi twitter mı hangisi bilmiyorum o hesabında varmış sanırım ama ben face ve twitter kullanmıyorum
sende varsa bulursan bana da gönder canikom
sen ne zaman kime olacaksın nerde oturuyorsun
ben muğlanın bir ilçesinde oturuyorum
ben izmirde oturuyorum ne zaman olcağım belli değil karar verme aşamasındayım can bey yada halis ünlü düşünüyorumm, ,eveet muhammet dilberinkiler gerçekten çok hoş doğal,zarif.
ben can beyin tarzınıda beğeniorum,yüzüme yakışcağını düşünüyorum küçük kavisli bi burunun,herkesin zevki gibi yüz yapısıda farklı tabi. ben face,ne bakmıştım görememiştim ama bakayım canım bulursam yollarım tabi
bende 3 yıl muğla merkezde oturmuştumm=)
ayrıca ilaç kullanımı olarak nelere dikkat etmek gerekiyor ameliyat öncesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?