Benimde 1 ay sonra halis unlu ye ameliyatim var henuz 16 yasindayim kendisi cok guvenilir bana cok guven verdi cok da donanimli bir doktor. 2 hafta sonra gidip istedigim burun hakkida konusucam tekrar mutlaka bu gorusmenin yapilmasi laizm ameliyattan sonra suprizlerle karsilasmak istemiyorum. Ama cok korkmaya basladim seneye unuversiye sinavina giricem burnumun calismami engellemesini istemiyorum umarim bir sorun cikmaz halis beye guveniyorum.. Bu arada 3000 tl fiyat verdi
Nolur bana yardim et bende seninle ayni durumdayim sinava giricem ve suan halis beyin kapisin önünde sira bekliyorum lutfen yardim et
Emin ellerdesin merak etme hic korktuyum gibi olmadii :) proflimi iyice inlecele istegini kabul ettim yazdigim yazilara bak mutlaka yardimi olur gecmis olsun
Benimde 1 ay sonra halis unlu ye ameliyatim var henuz 16 yasindayim kendisi cok guvenilir bana cok guven verdi cok da donanimli bir doktor. 2 hafta sonra gidip istedigim burun hakkida konusucam tekrar mutlaka bu gorusmenin yapilmasi laizm ameliyattan sonra suprizlerle karsilasmak istemiyorum. Ama cok korkmaya basladim seneye unuversiye sinavina giricem burnumun calismami engellemesini istemiyorum umarim bir sorun cikmaz halis beye guveniyorum.. Bu arada 3000 tl fiyat verdi
BENCE HİÇ YANAŞMAYIN YAPTIRMAYIN..ADAM KASAP GİBİ HASTASI ÇOK YAPIYOR GEÇİYOR.BEN AMELİYAT OLALI TAM 8 AY OLDU.3000 BAZILARINA GÖRE AZ OLABİLİR AMA BANA GÖRE DEĞİL.8YIL MADDİ MANEVİ OLARAK HAZIR OLMAYI BEKLEYEREK YAPTIRDIM BEN BURNUMU..ET VE KEMİK KAYMASI ARTI KIKIRDAK ERİMESİ VARDI.ADAM KIKIRDAĞI ONARDI UCUNA DOLGU YAPTI KEMİK TAM TÖRPÜLENMEDİ VE ERKEK BURNU GİBİ BURUN ÇIKTI ORTAYA O KADAR AĞRI ÇEKTİM ŞUAN BAKTIKÇA AĞLAYASIM GELİYOR VE VERDİĞİMİZ PARALARLA YURT DIŞLARINDA GEZİYOR YA O FOTOLARA BAKIP BAKIP BEDDUA EDİYORUM.BEBEĞİMİ BIRAKIP YANINA GİDEMİYORUM EŞİM HAFTA SONU MÜSATİ AMA BEYFENDİ PAZAR ÇALIŞMIYORMUŞ.BİR ÇAREDE SUNMUYOR GELİN BAKALIM KONUŞALIM DİYOR.ŞUAN KAHRIMDAN ÖLÜYORUM HARAM ZIKKIM OLSUN VERDİĞİM PARALAR ONCA EMEKLE.GÖZYAŞIYLA OLDU AMA 5PARA ETMEZ Bİ DOKTORMUŞ Kİ BENİ RESMEN KANDIRDI AÇ KAPA YAPTI SANKİ.HERKES AYN ŞEYİ SÖYLÜYOR BURUN AYNI BURUN LANET OLSUN BÖYLE İNSANLARA İNANIP GİDEN BİZDE KABAHAT.PARA GÖZ KASAPLAR.YARIN GİDİCEM VE RANDEVU PARASI 64 TL OLMUŞ EMİNİMKİ 1 SENE BEKLE DİCEK BANA HER ZAMANKİ EDASIYLA SEPETLİCEK.BU BURUN DAHA İNMEZ EMİNİM ÇÜNKÜ KEMİK BARİZ ELİME GELİYOR.YARIN RANDEVUDA AĞIR KONUŞUCAM DİYORUM AMA BU SEFER YA ONDAN BAŞKASI DÜZELTMEZSE BU BURNU KORKUSU VAR.NE YAPICAM BİLMİYORUM GÖZ ALTIMDA KALAN MORLUKLARI SAYMIYORUM BİLE BUGÜN 3 GÜNDE BURNU BAŞTAN YARATAN Bİ DOKTORU İZLEDİM TV.DE NE MORLUK NE BİŞEY VARDI KADINDA.BENİM HALA GÖZLERİMİN ALTINDA MORLUKLAR VAR.LANET OLSUN YAA.ÇOK KÖTÜYÜM....
inşallah dediğiniz gibi olur.beni gören ben yaptırmam burnumu diyerek vazgeçiyor.fark hiç yok.kıkırdağimı onarmış bırakmış.hayırlısı artık ne diyimSizin icin cok uzuldum cok gecmis olsun. Benim burnum sorunsuzdu. Seklini de cok israr ederek dogal bir kavis istedim sonuctan da memnun kaldim aciksasi. İnsna kafaya cok takiyor ama kimisinin 9 ayda iniyor su an benim de sis halis beye gittigimde 1 yil dolunca tekrar gel yuzde doksan inicek ama inmezse inceltici kremler var dedi. Sizede bir alternatif sunar mutlaka. Cok gecmis olsun
uzak durun ekoldenn.halis doktor iyi falan mı bilmem ben ameliyat oldum ve hiç memnun kalmadım.ne istiyon bile demeden konuştu konuştu.bende salak burda yazılan yorumlara inanıp güvendim.sonuç b...gibi ameliyat ve sonrası..selam bende 6 nisanda gittim ekol kbb görüştüm.hastanede 1 gece kalıcakmışım toplam bana fiyat olarak 3000 tl çıkardı yani ameliyattır oda parsı falan bir şey söylemedi
Sizin icin cok uzuldum cok gecmis olsun. Benim burnum sorunsuzdu. Seklini de cok israr ederek dogal bir kavis istedim sonuctan da memnun kaldim aciksasi. İnsna kafaya cok takiyor ama kimisinin 9 ayda iniyor su an benim de sis halis beye gittigimde 1 yil dolunca tekrar gel yuzde doksan inicek ama inmezse inceltici kremler var dedi. Sizede bir alternatif sunar mutlaka. Cok gecmis olsun
ayça96 bende ameliyat olmak istiyorum, doktorundan memnun musun? muayene ücreti alıyor mu acaba? yardımcı olurmusun=)
fotoğraflarınızı göremiyorum yardımcı olabilir misiniz
Arkadaşlar can kopalın yaptığı ameliyat sonrası yeni burnumdan hoşnut değilim. Hiç bir şey yapmamış sadece kavisini düzeltmiş 2 yıl olmuştur ameliyat olalı. Fakat sanki hiç bir değişiklik yok gibi dediğim gibi sadece kaviz vermiş. Halis ünlü acaba burun uçlarında nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?