Prof. Halis Unlu burun estetigi

Aaa evetttt pardon başlıkta yazıyor korku ve endişe :))) kaygı hepsi şuanda bende mevcut tekrar ameliyat olmayı düşünüyormusun ve sonrası çok ağrı sızı oluyor mu ?
yok canım tekrar olmayı düşünmüyorum. ama yine olsam yine halis beye olurdum. eger ben küçük istiyorum deseydim küçük yapardı eminim. ağrı sızı gerçekten olmuyor yani bende olmadı. ilk cıktıgımda burnumun içi acıyordu doğal olarak. hemşirelerden ağrı kesici iğne istedim. iğneden sonra dünya tozpembe oldu acım dindi :) bir daha da acı çekmedim. hızla iyileştim hiç korkma.

Çok teşekkür ediyorum saolun cvp verdiğiniz için
Tuğçe ile tanıştık çok tatlı bi kız. Bende 19 nisanda da halis beye ameliyat olacağım. Ben karar vermişsem kimse korkmaz daha. Kendi kurumumuzda da bi arkadaş 4 yıl önce olmus oldukça iyi. Halis beyin ameliyatlarında çok doğal yapması önde gediyor. Tugceyi çok beğeniyorum mesala

merhabaa geçmiş olsun :) sanırım oldunuz ameliyatınızı iyi hissettiğinizde kendinizi bize de yazın bende halis beye 5 nisanda ameliyat oldum :)

merhabaa geçmiş olsun :) sanırım oldunuz ameliyatınızı iyi hissettiğinizde kendinizi bize de yazın bende halis beye 5 nisanda ameliyat oldum :)
Evet oldum sağolun. Narkoz bana ağır geldi ilk gün burnumdan çok narkoz un etkileri ile uğraştım. Yeni yeni burnuma bakıyorum bugün tamponlar alındı. Haftaya da sargılar inşallah siz nasıl oldunuz

Evet oldum sağolun. Narkoz bana ağır geldi ilk gün burnumdan çok narkoz un etkileri ile uğraştım. Yeni yeni burnuma bakıyorum bugün tamponlar alındı. Haftaya da sargılar inşallah siz nasıl oldunuz

:) süperr çok geçmiş olsun benim 18 gün olmuş bile baya iyiye gidiyor şükürler olsun tampon sonrası haftaya atelleriniz alınır dikişlerle beraber hiç acımıyor zaten korkmayın :) atel çıktığı gün ben çok korkmuştum davul gibi şişti ağladım hatta nolmuş böyle burnuma diye siz benim yaptığım hatayı yapmayın ertesi gün bile ne kdr fark oluyo inanamadım her geçen gün daha da iniyo şişlik atel alındıktan sonra bir sprey kullanıyorsunuz 1 hafta boyunca benim de dün bitti spreyim daha rahat nefes alıyorum ama ister istemez içerde daha şişlikler var bakalım nasıl olucak :)

Uyarılarınızı dikkate alacağım. Bilmemek korkutuyor insanı. Ekol hastanesi olarak hiç memnun kalamadım. Doktorları olmasa hizmet ve anlayışta çok kötüler umarım burdan okuyup bi tertip verirler kendilerine. Narkoz etkisiyle kusacağımı bilmiyorum öyle odaya atıp gittiler midem bulanıyor ne olduğunu bilmiyorum kusmamak için kendimi tutuyorum burnuma zarar gelir diye. Refakatçim gidiyor bi tabakla yolluyorlar evet kurabilir diye. Ön bandajım düşüyor hemşiresi çağırıyoruz değiştirsin diye hanfendi bunu sizde yapıştırabilirsiniz deyip bastırdı resmen yüzüme . Dedim yapışmıyor kayıyor hala inatla yüzüme daha bastırdı. Laf etmiyoruz emeklerinin olmasınlar diye ama bu kadarı da terbiyesizlik. Dikişler alınmaya gidince söyleyeceğim bu durumu yetkilerine.

Bugün 21.günüm ve çok doğal burnum. İyiki halis beye ameliyat olmuşum. İnşallah bundan sonrası da güzel olur. Burnumdaki diğer sorunları da gidermiş .

Durumlar nasıl. Ben çok memnunum :)) çok şükür her şey yolunda

Arkadaşlar bende halis ünlüye gitmek istiyorum ama ameliyat ücreti ne kadar acaba ? Muayene ücreti 115 ama ameliyat ücretini öğrenemedim bilgi verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…