merhaba bende halis bey ile görüştüm evveli gün. ona ameliyat olacagım. sendeki sıkıntı ney?Arkadaşlar merhabalar halis beye bende ameliyat olmak istiyorum . Fotoğrafları nasıl görebilirim acaba . Yardımcı olabilir misiniz
ayça selam, ben de halis bey ile görüştüm ona ameliyat olmaya karar verdim. senin fotoğraflarını görmek istiyorum ama göremiyorum?Tesekkur ederim coook. 1 ay oldu bile bugun olali. Hic bir sey kalmadi ama pek dikkat edemedim gunese bundan sonra daha dikkat edicem. Bide alcinin ilk alindigi gun coook guzeldi burnum. Simdi ucu biraz daha sisti ama inicek diye sabirla bekliyorumm.
Sağ tarafımda tıkanık var . Bi de eğrilik . Ne kadar fiyata oldunuz ?ayça selam, ben de halis bey ile görüştüm ona ameliyat olmaya karar verdim. senin fotoğraflarını görmek istiyorum ama göremiyorum?
Merhabalar Ayça ne kadar fiyata oldunuz . Bende cumartesi günü ne randevu aldım . Çok korkuyorumTesekkur ederim coook. 1 ay oldu bile bugun olali. Hic bir sey kalmadi ama pek dikkat edemedim gunese bundan sonra daha dikkat edicem. Bide alcinin ilk alindigi gun coook guzeldi burnum. Simdi ucu biraz daha sisti ama inicek diye sabirla bekliyorumm.
merhaba canım, ben muayene ücreti ödemedim ve 8 şubata ameliyat günü aldım halis beyden. bende kemer ve büyüklük sorunu var ayrıca burun etlerim küçülecekSağ tarafımda tıkanık var . Bi de eğrilik . Ne kadar fiyata oldunuz ?
Tuğçe Hanım cevabınız için teşekkür ediyorum. Ne kadara ameliyat olacaksınız anladığım kadarıyla sorunlarımiz benzer. Ne kadara mal olacak sizemerhaba canım, ben muayene ücreti ödemedim ve 8 şubata ameliyat günü aldım halis beyden. bende kemer ve büyüklük sorunu var ayrıca burun etlerim küçülecek
SGK ile 5 bin tlTuğçe Hanım cevabınız için teşekkür ediyorum. Ne kadara ameliyat olacaksınız anladığım kadarıyla sorunlarımiz benzer. Ne kadara mal olacak size
Tesekkur ederim Tuğçe HanımSGK ile 5 bin tl
inşallah güzel burnuşlarımız olur :)Bugün bende görüştüm halis beyle . Kararım olumlu bu doktorda yaptıracağım inşallah. Nisan.da olacağım
Geçmiş olsun kime yaptırdın ameliyatını ...valla 1 ay oldu ameliyat olalı iyileştim süperim. zaten hiç zor geçmedi süreç, doktorum hiç morartmadı şişirmedi yüzümü :) ama burnum büyük oldu begenmiyorum yeterince iyi tarif etmedim. hatta hiç tarif etmedim tamamen ona bırakmıştım. eski burnum çok büyüktü. yeni burnum da hala büyük ama sorunsuz düzgün bir burun oldu.
tabiki başlıkta görüldüğü üzere halis ünlü :)Geçmiş olsun kime yaptırdın ameliyatını ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?