- 4 Aralık 2014
- 54
- 13
- 18
- 36
- Konu Sahibi eylul asya
-
meraba...yazmayım yazmayım dedim ama dayanamadım...ben 2 defa gittim sorunumuz erkek infertiletisi. doktor muhteşem biri bence ama başı okadar kalabalık ki çok ilgili olduğunu söylüyemem buyüzden..sabah hastanesinde oluyor öğlenden sonra gibi merkeze geliyor...Kimse yokmu arkadaslar
Ne yapacağımı kime neye inanacağımı şaşırmış durumdayım.4 defa tüp bebek yaptırdım ve olumsuz sonuçlandı.29yaşındayım .2 defa almanyada yaptırdım ki bizim hekimlerimizin en kötüsü bileonlardan üstündür. 2 defada konya da Eurofertil de yaptırdım doktorum alisami beydi.sonuç olumsuz olmasına rağmen çoook memnunum aslında ama bi arkadaşım recai beyi çok tavsiye etti bugün aradım.önce asistanıyla sonra kendisiyle konuştum çok ii ilgilendi uzunca sorularımı cevapladı.ama yorumlara bakıyorum benim için hekim kadar temizlik ve ilgi de önemli çünkü ben çok titizim vee çok hassas bi yapıya sahibim kaldıki o tedavi sürecinde insan haddinden fazla hassas kırılgan oluyor.kafam çok karışık. 2. Evliliğim ve eşimin iki tane gül gibi evladı var daha doğrusu bizim çocuklarımız bizimle kalıyorlar. Eşimden allah razı olsun bana çok destek oluyor. Anne olmak istiyorum artık.gerçi anneyim zaten ama karnımda bişeyleri hissetmek istiyorumsizce ali Sami bende mi devam etmeliyim.biri bana akıl versin zira bende kalmadı. Bu arada rahatsızlığımı da söyleyim yumurtalık tüberklozu geçirdim Sol tüpümü aldılar.tıkalı ve delik di.sağ tüp de tamamen tıkalı açılmıo
Teşekkür ederim.zaten yazdıktan sonra eşimle konuştum oda öyle bir yerse olmaz Dior.sadece doktor değil ki ortam psikoloji mahremiyet hepsi önemli.bilmiyorum ya sanırım alisami beyle tekrar görüşeceğim.çok geçmiş olsun ..eğer titizsen centrumdan vazgeç....yukarıda ki yazıda da bahsettiğim gibi bende sadece ve sadece doktor için gittim ama inan bana klinik de tedavi için çok önemli
Ben daha yeni kontrole gittim muatenenodasi gayet temiz ve kapisida kapaliydi Ben mucizeyi basardim recai hocayla sonucta onlarda cok emek veriyorlar Ben sirami beklerken bir hastanin hamile oldugunu ogrendiklerinde agladilar sevincten sonucta Allah in bilecegi is ilk yine ankarada isim yapmis bir klinige hittin Dr un yuzunu biker goremedim hoca yogun belki AMA cccok titiz her aradigimda cebini acti
Kusura bakma ama arkadas iyi soylemis gercekten hic inandirici degilsin ben 3 yilimi verdim oraya recai hocaya sozum yok ama hastanenin neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum.. :))Ben daha yeni kontrole gittim muatenenodasi gayet temiz ve kapisida kapaliydi Ben mucizeyi basardim recai hocayla sonucta onlarda cok emek veriyorlar Ben sirami beklerken bir hastanin hamile oldugunu ogrendiklerinde agladilar sevincten sonucta Allah in bilecegi is ilk yine ankarada isim yapmis bir klinige hittin Dr un yuzunu biker goremedim hoca yogun belki AMA cccok titiz her aradigimda cebini acti
Sen centrumun yeni hastasisin galiba :) ilk muayenen olmali ondandir ilerleyen zamanlarda goruselim...Çok teşekkür ederim. Ben Centrum Kliniğe gittim, hiçde anlatıldığı gibi kötü bir yer değil, Recai Hoca benimle 20 dakikadan fazla konuştu, cep telefonuna kadar verdi ve beni çok rahatlattı hatta başarı oranlarını gösterdi, çok da yüksekmiş...Ben orda tedavime başlamaya karar verdim. İnşallah benim için iyi olur, başka birkaç merkezle görüşmemden sonra Centrum benim samimi olarak içime sindi.
Merhaba eylül asya benim centrum da ikinci denemem olacak daha önce de bilgi yazdım merkez hakkında ve burada yayınladıkları bildiriden sonra gerçekten hiç bekletmiyorlar yeni bir dr basladi hemen kan ve usg yapıp gönderiyorlar kan sonucu çıkınca hemşire hanım recai beyle görüşüp ilaçları telefonla bildiriyor. Yeni dr başlayınca hiç recai hocayı goremiyecekmiyim ben ona tedavi olmak istiyorum? Diye sordum isterseniz tabi ki o görür sizi ama beklemek gerek yani sana kalmış bir durum insanları yanlış yonlendirme lütfen daha önce de yazdım recai hoca alanında çok iyi bir hekim embriyologlar ve cihazlar çok önemli ki bu merkezde bunlar da var yaşanılan sikintitilari sikayetleri cozuyorlar bence fikrini beyan et ve insanların takdirine bırak kimsenin kaderine mani olmayalım, isteyen gitsin gorussun sormak istediğiniz bişey varsa dürüstçe bende yardımcı olurum,allahım isteyen herkese evlat nasip etmesi dilegiyleSen
Sen centrumun yeni hastasisin galiba :) ilk muayenen olmali ondandir ilerleyen zamanlarda goruselim...
:)Merhaba eylül asya benim centrum da ikinci denemem olacak daha önce de bilgi yazdım merkez hakkında ve burada yayınladıkları bildiriden sonra gerçekten hiç bekletmiyorlar yeni bir dr basladi hemen kan ve usg yapıp gönderiyorlar kan sonucu çıkınca hemşire hanım recai beyle görüşüp ilaçları telefonla bildiriyor. Yeni dr başlayınca hiç recai hocayı goremiyecekmiyim ben ona tedavi olmak istiyorum? Diye sordum isterseniz tabi ki o görür sizi ama beklemek gerek yani sana kalmış bir durum insanları yanlış yonlendirme lütfen daha önce de yazdım recai hoca alanında çok iyi bir hekim embriyologlar ve cihazlar çok önemli ki bu merkezde bunlar da var yaşanılan sikintitilari sikayetleri cozuyorlar bence fikrini beyan et ve insanların takdirine bırak kimsenin kaderine mani olmayalım, isteyen gitsin gorussun sormak istediğiniz bişey varsa dürüstçe bende yardımcı olurum,allahım isteyen herkese evlat nasip etmesi dilegiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?